неделя, 17 юли 2011 г.

Недеља у Аппле: селе у Лион издање

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/oUV4iOdSWn4/week-in-apple-migrating-to-lion-edition.ars:

Мац ОС Кс Лав издање је општеприхваћена претпоставка за ову недељу, али авај, није требало да буде. Ипак, имамо водич о томе како да емигрирају у нови Мац са Лав без употребе Аппле-ов Мигратион Ассистант и разговарао о Аппле-ову посвећеност креативним професионалцима. То је поред доста гласина о следеће генерације Мацбоок мелодије, Аппле ТВ, па чак и иТунес филмова, што је за прилично различите недељно у Аппле вести.

Да за Лион, нема да цруфт: добили чисту почети са ручним Мац-миграције : Са сваким новим Мац и сваки нови Мац ОС Кс верзија, Мигратион Ассистант савесно копира све податке из старог система на нови. Али, после скоро једне деценије, нагон да се чисти старт је прејака за наш дописник. Ево како да то ураде, али то није за слабим срцем.

Након Финал Цут Про дебакла, да ли Аппле-и даље брине о креативним професионалцима? : Аппле спорно Финал Цут Про-Кс издање је створио нелагодно осећање међу Мац-стручних садржаја стваралаца. Би требало да буду забринути због својих инвестиција у Мац платформи, као Аппле-иде мејнстрим? Даве Жирар тврди да је сувише рано да притисните дугме панику.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар