сряда, 12 януари 2011 г.

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

Сбогом Bifocals - Electronic очила Промяна Фокус

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kj2391YML-A/story01.htm:
kkleiner пише "Преместване на Бен Франклин, най-накрая да има заместник на bifocals. Вирджиния базирани Pixel Optics разработи комбинирани лещи, които могат да променят обхвата на фокус по електронен път. оправомощават! очила са създадени в сътрудничество с Panasonic здравеопазването, и ви позволяват За да превключвате между междуселищни и къси разстояния визия за частица от секундата. Вместо с леща разделен на две части, даде! използва пласт от LCD, които могат да променят фокусното разстояние на очила чрез електрически ток. Когато слой LCD е изключен, контактните лещи са добри за междинна / дълги разстояния Обърнете слой на LCD, както и раздел на лещата е внезапно увеличение в близък план изображения -. перфектни за четене ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Програмата използва GPS да следите извършителите на сексуални престъпления

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nZPGnN2DZko/story01.htm:
43 извършителите на сексуални престъпления в Allegheny окръг Пенсилвания носите GPS устройства за мониторинг като част от пилотна програма, предназначена за проследяване на тяхното движение. Ако нарушителят се движи в "Зона на изключване", полицията се наричат. "Изключване на зони, например [са] училища, daycares, детски площадки, съоръжения, където децата се събират за тези извършители на сексуални престъпления", Джон Хъдсън, консултант по сигурността, каза. "Ние определено в техните червени зони. Ако нарушителят с устройство, което отива в една от червените зони, изключването зона, ще бъдат незабавно уведомени. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Джери Браун конфискува 48 000 мобилни телефони

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vEmaFgYGUcI/story01.htm:
Хю Пикънс пише "The Sacramento Bee съобщава, че Калифорния Джери Браун управител, в първия си изпълнителна заповед, тъй като встъпи в длъжност, разпореди събирането и връщането на 48 000 държавно управление платени мобилни телефони - половината от тези, които сега се използват - от 01 юни". Трудно е за мен да се смята, че 40 процента от всички държавни служители трябва да бъдат оборудвани с данъкоплатеца, финансирани от мобилни телефони ", казва Браун в писмено изявление. "Някои държавни служители, включително служба и агенция ръководители, които трябва да се свържем с вас 24 часа в денонощието и седем дни в седмицата, може да се наложи мобилни телефони, но на сегашния брой на телефони там е поразителен." за Браун мобилен телефон ръководи държавната агенция и ръководители на отдели за достъп до мобилни телефони и управителят заяви, че планира да продължи да намалят използването мобилен телефон в следващите месеци. "В лицето на няколко бюджета за милиарди долари дефицит, мобилен телефон не може да изглежда като една голяма сметка ", добавя Браун." Но разходите $ 20 милиона евро, а може би и много повече от това, на клетъчни телефони не могат да бъдат обосновани. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Google Translate за Android превръща една страна, въвежда експериментален разговор Mode (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/google-translate-for-android-turns-one-introduces-experimental/:
Ние знаем много добре това, което Google счита, бета - все пак, Gmail, Docs, календар и всички споделиха, че статут до средата на 2009 г. - експеримент от Mountain View, че е "все още в ранните етапи.", но е възможно да се провери тук се Google Translate за Android празнува своя първи рожден ден този месец, и да празнуват, който ще бъде актуализиран избута предлага редица ощипвам UI, както и алфа версия на разговор режим. Никога не съм чувал за него? А демонстрацията беше дадено на IFA 2010 г., но в случай, че все още на тъмно, че по същество той дава възможност от два високоговорителя разговарят помежду си в съответните местни езици, докато ап говори реално време преводи. Точно сега това само ще направи английски и испански - и дори след това се очаква някои хълцане с "регионални акценти, фоновия шум или бърза реч" - но риба Бабел трябва да започнем отнякъде. Нуждаете се от повече диалекти / езици? Бъдете търпеливи, да си намеря работа за Google, или още по-добре, да се потърси платена работа с NIST / DARPA . Видео от представянето IFA е след почивката и започва около 26-минутна марка.

Продължавам четене Google Translate за Android превръща една страна, въвежда експериментален разговор Mode (видео)

Google Translate за Android превръща една страна, въвежда експериментален разговор Mode (видео) първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти януари 2011 13:30:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

GM хвърля малко повече светлина върху следващото поколение волта и следващото поколение акумулаторни батерии

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/gm-sheds-a-little-more-light-on-next-gen-volts-and-next-gen-batt/:
GM хвърля малко повече светлина върху следващото поколение волта и следващото поколение акумулаторни батерии
Да бъдеш заключен в кола с General Motors представители за по-голямата част от деня ни даде достатъчно време да говорим за ... Е, почти всичко. От списъка на темите е дискусии за какво следва за компанията в Volt пространство. Тогава те казаха, няма да има повече от нещата, които идват, и сега даваме малко повече информация, потвърждаваща, че хечбек и SUV кросоувър ще бъде по същия начин електрифицирани някъде в рамките на следващите три години. Малко по-надолу по пътя GM ще ставам си технология от следващо поколение батерии, които в момента в процес на разработване на Argonne националните лаборатории. Тези смесени метални оксиди батерии никел и кобалт добави към сместа батерията катод, докато самите клетки остават литиево-йонна батерия. Това се казва да се удвои капацитета на всяка батерия, което означава, че Volt може да отиде толкова далеч с половината от теглото. Или, нали знаеш, два пъти по-далеч със същото тегло. Не е ли математика забавно?

GM хвърля малко повече светлина върху следващото поколение волта и следващото поколение батерии първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти януари 2011 година 13:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Ню Йорк Таймс " , Технологии мнение | Изпрати | Коментари

Кратко и анекдотична история на iPhone Verizon 4 сделка

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/a-brief-and-anecdotal-history-of-the-verizon-iphone-4-deal/:
Време е да започнете съчиняване на епилог на историята за това как Verizon и iPhone дойдоха да бъде щастливо сгодена вчера. Вече сме чували доста за това как последният кандидат подава да отговори на очакванията, но този доклад запазва фокуса предимно от младоженците и техните ухажване. Споразумението бе постигнато през миналата година и бе постигнато с посредничеството Verizon Лоуел МакАдам президент и главен оперативен директор на Apple Тим Кук, с участието на главните изпълнителни директори Иван Seidenberg и Стив Джобс (естествено), и въпреки че търговски аспект само отнема около един ден, предходната техническа пречка е от шест до девет месеца изпитание. Това свързани пускането Verizon клетъчни кули на Apple ГЩ да се провери сигнала и да се избегнат проблеми надеждност, както и като Verizon Изпълнителният директор по технологии Дейвид работа McCarley в Купертино за повече от една година. Що се отнася до останалата част от сделката, двете страни се съгласиха да споделят вътрешна информация (Verizon мрежа на плановете за устройство планове на Apple - не бихте ли искали да знаете) и Verizon трябваше да се съгласят с лого без устройство. Което, като се има предвид сигурни-към-бъда mindblowing продажбите , най-вероятно не е трудно хапче за преглъщане.

Кратко и анекдотична история на iPhone Verizon 4 сделката първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти Януари 2011 год. 14:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Мак слухове | източник Bloomberg | Изпрати | Коментари

Скрито видео на Apple IPAD две току-що освободен

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m5UFCCtZF1I/story01.htm:
Анонимен читател пише "Този видеозапис е току-що беше измъкнал от шоуто CES в Лас Вегас миналата седмица. Очевидно този прототип IPAD 2 е дадено на китайски IPAD аксесоар производителя, вероятно с цел да се помогне с тяхното дело проекти за стартирането на IPAD 2, предполага, че е 02 2011 година. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Проверяващите използване на радиочестотния спектър анализатори да мами бюст телефон-packin "

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/examiners-use-spectrum-analyzers-to-bust-cellphone-packin-cheat/:
Ние не виждам много спектър анализатори кръг "тези места, и когато го правим на приложения обикновено са доста неясни. Но улов измами измамници, преди те да мамят отново? Това можем да разберем - и очевидно това е точно това, което се случи в Тайван наскоро, когато хора, които се изпитват на държавна работа са били под надзора на хора опаковане на Роде и Шварц FSH4 спектрален анализатор. Освен че е "затворена книга" тест, това също е "затворен телефон" за анализ, а анализаторите разрешено изпитващите да слушате (и определят точно местоположението на) мобилен телефон сигнали. Към момента, тя изглежда като длъжностни лица са открили три потенциални измамници, въпреки че допълнителните доказателства, ще трябва да се предлага преди сключването се прави (може би те са просто sexting). Можем ли да предложи приятелски съвет от мен? Следващият път, когато сте като тест някъде, и стаята е пълна с хора оборудвани с големи анализатори спектър и тайните служби в стил накрайници за уши, може би ще искат да вземат това, както справедливо предупреждение и изключване на celly.

Проверяващите използване на радиочестотния спектър анализаторите за мобилен телефон-packin "мами бюст първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти януари, 2011 год. 12:42:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Техническа очите , Yahoo | Изпрати | Коментари

Аутизъм-Vax Doc скандал беше Pharma Бизнес Scam

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Q-EURxwN0lA/story01.htm:
Sockatume пише "Във втория си доклад, Брайън Deer разкрива как MMR-аутизъм пророк Андрю Уейкфилд цел да се възползват от ваксината изплаши. Две години преди изследвания, които" открили "на MMR-аутизъм връзка, Wakefield започна ухажване интерес от сто милиона долара диагностика фирма. Лекарят се надява на семената на дружеството с държавни пари правна помощ и печалбата от таксуване "премиум цени" за нови диагностични тестове, за да се използва при съдебни процеси ваксина вреда. По времето, публикувани Wakefield, предложенията са разширява дейността си в производство на нови "безопасно" ваксини, две фирми за събиране на правна помощ, финансиране и интерес от страна на партньори, включително собствен болница Wakefield е. Схемата в крайна сметка се разпада с идването на новото ръководство на болницата Wakefield и текущи контрол в изследванията си. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Opera подкрепя Google решение да изключите H.264

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5JlG_r3Wo6Q/story01.htm:
Анонимен читател следва до Google съобщението от вчера, че ще падне H.264 подкрепа от Chrome. "Томас Форд, старши Communications Manager, Opera, каза Muktware," Всъщност, Opera никога не са подкрепяли H.264. Ние винаги сме избрали за подпомагане на отворени формати като Ogg Theora и WebM. В действителност, Opera е първата компания, която предлага на етикет , а когато това се случи, ние го направихме с Ogg. Просто казано, ние приветстваме решението на Google да се разчита на отворени кодеци за HTML5 видео. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.