сряда, 12 януари 2011 г.

Проверяващите използване на радиочестотния спектър анализатори да мами бюст телефон-packin "

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/examiners-use-spectrum-analyzers-to-bust-cellphone-packin-cheat/:
Ние не виждам много спектър анализатори кръг "тези места, и когато го правим на приложения обикновено са доста неясни. Но улов измами измамници, преди те да мамят отново? Това можем да разберем - и очевидно това е точно това, което се случи в Тайван наскоро, когато хора, които се изпитват на държавна работа са били под надзора на хора опаковане на Роде и Шварц FSH4 спектрален анализатор. Освен че е "затворена книга" тест, това също е "затворен телефон" за анализ, а анализаторите разрешено изпитващите да слушате (и определят точно местоположението на) мобилен телефон сигнали. Към момента, тя изглежда като длъжностни лица са открили три потенциални измамници, въпреки че допълнителните доказателства, ще трябва да се предлага преди сключването се прави (може би те са просто sexting). Можем ли да предложи приятелски съвет от мен? Следващият път, когато сте като тест някъде, и стаята е пълна с хора оборудвани с големи анализатори спектър и тайните служби в стил накрайници за уши, може би ще искат да вземат това, както справедливо предупреждение и изключване на celly.

Проверяващите използване на радиочестотния спектър анализаторите за мобилен телефон-packin "мами бюст първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти януари, 2011 год. 12:42:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Техническа очите , Yahoo | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар