сряда, 12 януари 2011 г.

Microsoft файлове предложение за уволнение на Apple "App Store" твърдят, търговска марка, казва план е родово

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/microsoft-opposes-apples-app-store-trademark-claim-says-term/:
Това Apple е първоначалното App Store не е спорен, но в случай че компанията има правото да не допуска други да използват същия термин за описание на своята програма за хранилища? Microsoft казва "не", и тази седмица подаде движение със САЩ патенти и търговски марки иска да отхвърли на Apple твърдят, запазена марка за "App Store." Спор, че марката на съставните думи са общи индивидуално и като двойка, Microsoft изважда големи пушки, като цитира Стив Джобс себе си, чиято експозиция на тема фрагментация Android включени специални спомени от множество "ап магазини" за Google OS. Изглежда това е пивоварната за известно време, прекалено, тъй като последната актуализация - от 7-ми юли 2010 година - на търговска марка, прилагането на Apple отбелязва, че има "висяща" опозицията да отхвърли неговата молба. Сега, когато "Майкрософт" ескалира своята жалба до иска за митнически уволнение, ще бъде интересно да се види на коя страна от най-големите раздели решение се включва.

Продължавам четене Microsoft файлове предложение за уволнение на Apple "App Store" твърдят, търговска марка, казва план е родово

Microsoft файлове предложение за уволнение на Apple "App Store" твърдят, търговска марка, казва план е родово първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти Януари 2011 03:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink TechFlash , цитирани от IDG News (Добро Gear Guide) | източник "Майкрософт" за движение [PDF] , "App Store 'запазена марка за прилагане (USPTO) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар