сряда, 12 януари 2011 г.

Spotify въпрос за Logitech Squeezebox, прави не-европейци леко ревнив

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/spotify-comes-to-logitech-squeezebox-makes-non-europeans-mildly/:
Spotify все още няма да кажа, когато си услугата стрийминг музика ще дойде в САЩ , но неговите 10 милиона песни ще играе на още две устройства от сега нататък: от днес, Logitech Squeezebox Touch и Squeezebox радио може да си 320kbps бразда. ( Sonos , яж си сърце.) свободно бета версия на приложението музика трябва да се появи на сайта на MySqueezebox във всеки един момент - макар че не изглежда да е там в момента - последвано от "пълно разгръщане се очаква в най-близко бъдеще ", обещание, което не можем съвсем превод, но може да означава подкрепа за още по-устройства надолу по пътя. Разбира се, е нещо, Spotify на дадена за следваща Squeezebox на Logitech, ако това се случи да тече Android . PR след почивката.

Продължавам четене Spotify въпрос за Logitech Squeezebox, прави не-европейци леко ревнив

Spotify въпрос за Logitech Squeezebox, прави не-европейци леко ревнив първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти януари 2011 год. 02:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник MySqueezebox (Logitech) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар