сряда, 12 януари 2011 г.

PC-Aero готов за полет на Електра One, Германия най-новите електрически задвижвани самолет

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/pc-aero-ready-to-fly-the-elektra-one-germanys-latest-electric/:
Германия започна с електрически автомобили и мотори , а сега те са като нещата във въздуха с PC-Aero Електра One. Това едноместни свръхлеки самолета е съставна конструкция и с 16-киловатов мотор с обхват от 400 км и време, не повече от три часа полет. По време на полет с крейсерска скорост от 160 км / ч (около 99 мили за час ни anglophiles), въздухоплавателното средство няма да бъде създаването всяка скорост на запис , но при положение че това е в процес на проектиране като еко-приятелски начин да се насладите въздушни "свободното време", трябва да съм се очаква да пътуват по-спокойно темпо, наистина. В Електра Човек не е предприела във въздуха, просто все още, но PC-Aero планове за изпълнение на първия тест полет по-късно този месец, за да можем да очакваме с нетърпение да видя друг електрически самолет , плаващи под режийни в близко бъдеще. Вижте видеото след почивката, за да видите и чуете бъдещето на авиацията за себе си.

Продължавам четене PC-Aero готов за полет на Електра One, Германия най-новите електрически задвижвани самолет

PC-Aero готов за полет на Електра One, Германия най-новите електрически задвижвани самолета първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти Януари 2011 г 10:15:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Кабелен | източник PC-Aero | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар