сряда, 12 януари 2011 г.

Google Translate за Android превръща една страна, въвежда експериментален разговор Mode (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/google-translate-for-android-turns-one-introduces-experimental/:
Ние знаем много добре това, което Google счита, бета - все пак, Gmail, Docs, календар и всички споделиха, че статут до средата на 2009 г. - експеримент от Mountain View, че е "все още в ранните етапи.", но е възможно да се провери тук се Google Translate за Android празнува своя първи рожден ден този месец, и да празнуват, който ще бъде актуализиран избута предлага редица ощипвам UI, както и алфа версия на разговор режим. Никога не съм чувал за него? А демонстрацията беше дадено на IFA 2010 г., но в случай, че все още на тъмно, че по същество той дава възможност от два високоговорителя разговарят помежду си в съответните местни езици, докато ап говори реално време преводи. Точно сега това само ще направи английски и испански - и дори след това се очаква някои хълцане с "регионални акценти, фоновия шум или бърза реч" - но риба Бабел трябва да започнем отнякъде. Нуждаете се от повече диалекти / езици? Бъдете търпеливи, да си намеря работа за Google, или още по-добре, да се потърси платена работа с NIST / DARPA . Видео от представянето IFA е след почивката и започва около 26-минутна марка.

Продължавам четене Google Translate за Android превръща една страна, въвежда експериментален разговор Mode (видео)

Google Translate за Android превръща една страна, въвежда експериментален разговор Mode (видео) първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти януари 2011 13:30:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар