сряда, 12 януари 2011 г.

MetroPCS накрая подготвя Android смартфон с LTE от Samsung?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/11/metropcs-finally-prepping-android-smartphone-with-lte-from-samsu/:
LTE е голям ... но само ако тя има телефони и модеми, които могат да се възползват от него. Въпреки, че MetroPCS победи Verizon да стане първият американски превозвач да започне технология, това е било на терени от досега с нищо друго, освен на Samsung занаятите , един посредствен dumbphone без пържоли за привличане на powerusers, които обикновено искат да участват с 4G мрежа така или иначе. Изглежда, че това е най-накрая да се промени, все пак, защото е BGR вкара снимка на така наречените SCH-R510 - също от "Самсунг" - това е движение Android 2.2. Ще според него, имат обратна съвместимост с мрежата MetroPCS "CDMA (естествено), заедно с 1GHz ядро колибри и 5-мегапикселова камера - не блокбъстър от всеки участък, но все пак на изцяло нов самолет от плавателни съдове. Говори се, че ще видим това до края на март за някъде между $ 330 и $ 400 без договор, въпросът е, ще го победи в първия LTE Big Red телефони на пазара?

MetroPCS накрая подготвя Android смартфон с LTE от Samsung? първоначално се появи на Engadget на Вто, 11-ти януари 2011 22:56:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink PhoneArena | източник BGR | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар