сряда, 12 януари 2011 г.

iPhone отговаря Arduino, с насочващи се джойстик за мобилни резултатите игри (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/iphone-meets-arduino-tilt-joystick-for-mobile-games-results-vi/:
Въпреки, че игри като Infinity Blade може да бъде много забавно за iPhone, няма да се наоколо, че сензорен екран-ориентирана, buttonless устройства не предлагат най-добрите ергономични игри. Модерен проект няма ужасно прав, обаче, може просто да оправя това право за всички нас. Шейн Wighton определени за изграждане на робот, за да се опита да победи любимата му игра iPhone, изпълнена с уеб камера и настройка на Arduino, но в процеса на това той "Току-що разбрах, че [той ще] направят механизъм, който да играе наклон основава телефон игри с джойстик. " Да indeedy, един от най-страхотно DIY аксесоари за игри е построен от щастлива случайност, колкото дизайн. Вижте къде се революционизира мобилните игри веднага след почивката.

Продължавам четене iPhone отговаря Arduino, с насочващи се джойстик за мобилни резултатите игри (видео)

iPhone отговаря Arduino, с насочващи се джойстик за мобилни резултатите игри (видео) първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти януари 2011 год. 02:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Joystiq , touchArcade | източник Механично Наклонена | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар