сряда, 12 януари 2011 г.

Intel обяви Connected съхранява понятие, което ни прави гладни за обувки

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/intel-announces-connected-store-concept-makes-us-hungry-for-sho/:
Той е бил по-малко от седмица, тъй като Intel обявиха, че са 2-ро поколение Core процесори , а малките момчета са вече трудно по време на работа. Дълбоко в сърцето на една друга конвенция - Националната федерация на дребно конвенция, за да бъдем точни - Intel показа Connected съхранява концепция: един футуристичен витрина за търговците на дребно искат да се цифрова тяхната игра. Магазинът, електро в част от "видимо интелигентни" процесори, е пълен с интерактивни демонстрации и доказателство-на-концепции, които изглеждат като нещо от Jetsons. Сред системите за спортни 3D новия процесор на графични възможности са виртуални търсачката оборудвани стената на маратонки "Адидас" - нещото опаковки до 8000 различни стилове - и на Intel Digital Signage промоционалните продукти, което прави някои страховито големи неща брат, използвайки жестове сензори, за да насочват конкретно. Също така на показ редица подсилен-и интерактивни киоски самостоятелно напускане и точка на продажба системи. Intel вече имам големи пушки интерес, включително Проктър и Гембъл и Kraft Foods, но ние просто искаме да знаем кой ще направи тази стена на обувки в реалност. Видеозапис на Connected съхранява, след като скочи.

Продължавам четене Intel обяви Connected съхранява понятие, което ни прави гладни за обувки

Intel обяви Connected съхранява понятие, което ни прави гладни за обувки първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти януари 2011 год 00:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Intel | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар