сряда, 12 януари 2011 г.

iPhone Лични Точка функция се отправи към всички Iphones в IOS 4.3?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/iphone-personal-hotspot-feature-headed-to-all-iphones-in-ios-4-3/:
Така че, от сега съм имал възможност да осмисли това, че Verizon е получаване на iPhone, нали? А забележителното е новина от вчера е, разбира се, iPhone Лични Точка функция, която тези късмет "червените дяволи" са били лекувани с. Надяваме се, че останалите от нас няма да остане завистлив, за да се дълго, все пак - BGR заяви, че нейните източници са потвърдили, че тази функция е начело на всички Iphones веднъж IOS 4.3 земи. Думата е версия на операционната система с този лъскав лечение ще бъде 8F5148B с бейсбенд версия на 04.08.00. Разбира се, мобилния ви оператор вероятно ще трябва да бъде на борда, а-ла връзване подкрепа, но след като прах урежда не само ще бъде в състояние за връзване на вашето устройство, но вашите приятели ще могат да се присъединят - и багажник данните си за използване, също. Така че, седнете, отпуснете се и всичко ще се разкрие, ако и когато това е мост между слухове и реалност.

iPhone Лични Точка функция се отправи към всички Iphones в IOS 4.3? първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти Януари 2011 09:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник BGR | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар