сряда, 12 януари 2011 г.

ASUS Wavi Xtion Предложение изследвания система за контрол, demoed на CES (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/11/asus-wavi-xtion-motion-sensing-control-system-demoed-at-ces/:
ASUS не може да бъде някъде близо до готови за своите Wavi Xtion да се удари на дребно рафтове (чуваме Q2 на 2012 г.), но това не спира братята ни в продължение на Engadget испанците от спирането от за практически демонстрации на CES. Ще ви спестя подробностите за това как тя работи, но на практика, ние научихме, че това е доста сходен с Kinect . Не е шокиращо като се има предвид, че PrimeSense е зад двете полета , но преди всичко разликата като че ли се времето за реакция. разтвор на ASUS "не е толкова пъргав като Kinect, като бавно да разпознава и превежда предложения от теста. Разбира се, ние не можеше да се очаква от продукт, който е 18 месеца из масово производство да бъде изцяло на върха на своята игра, но не се колебайте да главата на миналото на почивка, за да видите какво точно имаме предвид.

Продължавам четене ASUS Wavi Xtion Предложение изследвания система за контрол, demoed на CES (видео)

ASUS Wavi Xtion Предложение изследвания система за контрол, demoed на CES (видео) първоначално се появи на Engadget на Вто, 11-ти януари 2011 година 16:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Engadget Испански | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар