сряда, 12 януари 2011 г.

Virtual тръба органист е Фантомът от своя хол

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/11/virtual-pipe-organist-is-the-phantom-of-his-own-living-room/:
Ако някой инструмент, заслужава да бъде geeked свърши, всичко е на тръбата на органи . В течение на почти 2000 години на развитие, тя се развива от елементарен гръцките органи води до изключително сложно устройство включени в катедрали и концертни зали по целия свят. И това е добре всички и добри, но това, което е амбициозен (или изпълнени) органист да направя, когато той иска да практикува все още не разполага с достъп до Saint-Germain L'Auxerrois в Париж? Е, той може да отиде напред и да създадете свой собствен - поне това е, което четец Engadget на име Роб Stefanussen направи. Сърцето на нещо, което е Mac Pro работи Hauptwerk виртуален органи, и докато софтуерът е доста впечатляващ себе си, това, което привлича вниманието ни е бароков контролер MIDI той построен, за да играят на нещо. С четири клавиатури, един pedalboard, бутала, обувки и изразяване, това нещо играе като реална сделка. И да не бъде отменено в звук отдел, той хвърли в шест високоговорителя и събуфер, маршрутизиране различни варианта на тръби от различните високоговорители, за да позволи на сериозен пакет във въздуха, за които автентичното звучене тръба на орган. Диви, нали? Как бихте искали да го чуят в действие? Вижте видеото след почивката да види (и чуе) го за себе си.

Продължи четене Виртуален тръба органист е Фантомът от своя хол

Virtual тръба органист е Фантомът от собствената си дневна първоначално се появи на Engadget на Вто, 11-ти Януари 2011 г 19:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар