вторник, 30 август 2011 г.

Шта Баттлефиелд 3 треба да краде од Модерн Варфаре 3, и обрнуто

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YQUvACmt6KM/what-battlefield-3-needs-to-steal-from-modern-warfare-3-and-vice-versa.ars:

Модерн Варфаре 3 и Баттлефиелд 3 ће бити веома различите игре које ће вероватно уживати различиту публику. Ипак, постоји осећај да две игре су у директној конкуренцији, а ЕА гласно-моутхед начин доношења сигурни, знамо да је Ацтивисион у крос-длака је сигурно помогло да се перцепција. Ми можемо имати лични фаворит у овој трци , али ми ћемо бити покрива оба, и Цалл оф Дути игре су углавном били добро прегледани на нашим виртуалне странице.

Обе утакмице имају своје предности и слабости, а ми имамо неке идеје о томе шта је свака игра могао да "позајми" од другог. Док још увек постоје многе детаље тек треба да се упознају са обе утакмице, ово је место где свака франшиза може побољшати друге.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Научници редослед Црна бактерија Смрт ДНК, признају да су погрешили

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/__EMSjTSpq0/scientists-sequence-black-death-bacteria-dna-admit-they-were-wrong.ars:

Бактерија иза Црна смрт је веома необичан историју. Њен предак је скроман земљиште бактерија и садашњи сојевима Иерсиниа пестис и даље инфицира хиљаде људи годишње, али више не изазива пакет застрашујуће симптоме повезане са средњовековне зла. Радикалне разлике, у ствари, имао је навело неке да сугеришу да смо били окривљујући лоше бактерије. Сада, истраживачи су добили ДНК неких од Лондона куга жртава, и потврдио да И. пестис изгледа да је крив. Али секвенце такође сугеришу да сојеви бактерија данас видимо да се разликује од оних који дивљала по Европи.

Шта трансформисана земљиште бактерија у људски патоген? Један од кључних догађаја чини се да је чињеница да је покупио плазмид, кратко, кружне комад ДНК који се могу одвојено копиран из остатка ДНК организма. У случају И. пестис, да плазмид садржи три кључна гена: два који су помогли да убија бактерије такмиче, а трећи који је помогао да манипулишу људским згрушавања крви система. Дакле, када представио могућност да добију ДНК куге жртава, ово је ДНК аутори су одлучили да циљате.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Генерални директорат за купује Богата Грлом Медиа огласној јединици ЕиеВондер За $ 66м у готовини

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/DsoTNjceR84/:
eyewonder

Јавно наведени ДГ , која пружа дигитални медији решења и технологије за оглашавање и индустрија забаве, се сложила да преузме видео Грлом Мреже 'и богат оглашавање у медијима јединице, ЕиеВондер , за око $ 66 милиона у готовини.

За снимање: Грлом је стекао ЕиеВондер у 2009 за до $ 110 милиона (у готовини и акција).

Центру пажње је јутрос најавио акција откупа програма, као и ажурирају свој трећи квартал 2011 финансијске смернице, као резултат ЕиеВондер трансакције.

Основана 1999, ЕиеВондер пружа низ интерактивних огласа производа и услуга, укључујући и онлајн видео и богатих медијских решења, Фортуне 1000 компанија и продавци широм света.

ДГ - некада ДГ ФастЦханнел - каже да очекује ЕиеВондер да генеришу приход од око $ 36 милиона на 37 милиона долара за целу годину 2011.

Трансакције, која је предмет уобичајених услова затварања и условима, очекује се да се затвори 1. септембра 2011.

Генерални директорат за опслужује више од 5.000 оглашивача и агенција преко медија дистрибутивне мреже са више од 28.000 радио, телевизија и дестинација објављивање штампе широм Сједињених Држава, Канаде и Европе. ДГ Интернет подела сада обухвата МедиаМинд, ЕиеВондер и Уникаст.


Компанија:
ЕИЕВОНДЕР
Лансирање Датум:
1999

ЕиеВондер, Инц обезбеђује интерактивне дигиталне рекламног производа и услуга у Сједињеним Државама. Компанија такође нуди онлајн видео и богатих медијских решења за оглашавање. Његова формати огласа укључе у страна ...

Сазнајте више

Е Ла Царте Подиже $ 4М Од Гроупон ко-оснивача Да би __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с Да Ресторански столови

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/osCTGL_YNTA/:
ela2

Е ла Царте , компанија која развија таблесиде __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ за ресторан и сродне гостопримство индустрији, је подигао 4 милиона долара у финансирању из Лигхтбанк, подухват фонд створио Гроупон суоснивача Ерик Лефкофски и Бред Кеивелл. И Цомбинатор подржава покретање претходно подигао више од $ 1 милиона долара од анђела инвеститора, укључујући СВ Анђео, Дејв МцЦлуре, Џошуа Сцхацхтер, Рој Роденстеин, и прескакање џакова, бивши члан управног одбора и виши потпредседник у ланцу Апплебее о ресторанима.

Као што смо написано у прошлости, Е ла царте лансирао "Престо", раније ове године да би корисник-пријатан __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с у ресторане да би ефикасност таблесиде и наручивање искуство. 7-инчни __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ укључује дигитални мени који вам омогућава да прегледати преко хране ресторана и пиће избор преко фотографије и детаљан опис користећи тоуцх-сцреен интерфејс. Ту је и одељак за игре, укључујући и тривијалност и цртање апликација. И, коначно, постоји картица за плаћање.

Престо __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с имају целодневни батерије, кредитне картице читач и седе удобно и на Ресторански столови. __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с Су такође дизајнирани за таблесиде искуство, и више су неравне него иПад.

Слично куповину за ставке у онлине продавница, мени одлика Престо омогућава једу изабрати ставке које би волели да наручите и користи корпу за куповину система тако да можете да наручите више ствари одједном. Можете такође филтрирати меније једе преференце (вегетаријанац, пилетина само, алергија на храну), а такође можете ручно врсту хране упутства. И Престо показује исхрани информације за свако јело.

Када кликнете на дугме "ред" на __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__, ваш избор ће бежично шаље у кухињу (Е ла царте интегрише са великим ПОС системима) - и то чак ће вам дати процену о томе колико дуго морате да чекате храну . У међувремену можете да почнете да играте игре или разговарајте са својим пријатељима, што је посебно корисно када сте са децом у ресторану.

Када дође време да плати, е ла Царте софтвер омогућава користи да подели картицу, плате за одређене ставке и још много тога. __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ Долази са картицом свипер, тако да можете једноставно превуците вашу картицу, унесите колико врха који желите да оставите (постоје тастери за 15%, 20%, и тако даље), и Престо ће заправо вас е-маил признаницу.

Оснивач Рајат Сури нам говори да је од лансирања у априлу, е ла царте потписала близу 100 ресторана са листе чекања за још 150. Рано Е ла царте инсталиран ресторана уживали повећање продаје од скоро 12 одсто са национални ланац купаца као што су Пицерија Венти и Умами хамбургер већ на броду. И покретање има и друге високог профила, бави радовима.

Сури каже да је Е ла Царте није циљ да замени конобар, али једноставно чине цео доживљај још ефикаснији и да попуни празнине у таблесиде услуга у ресторану. Сури каже да инсталације (која траје око недељу дана), трошкове као ниска као $ 200 по ресторану, или је висина $ 600 до $ 700 у зависности од броја табела. Он додаје да Престо одговара калуп повремене трпезарија, а можда и није тако погодан за ресторане 'бели столњак.

Што се тиче зашто Е ла Царте није само стварају иПад апликација са сличним функционалност, Сури каже да уређај једноставно није било оптимално за циљеве компаније стварања мањих, више лаган, срдачно уређај за таблесиде ручавање. Анецдоталли, покретање ствари разменили Ема

Свету само турбо-погон Батмобиле на продају на еБаи, рецесија удари Брус Вејн, такође

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/30/worlds-only-turbine-powered-batmobile-up-for-sale-on-ebay-rece/:
Сетите се да Боинг погон Батмобиле ми наисао прошлог месеца? Па пријатељи, могло би бити васи преко еБаи аукцији за око недељу дана. Тренутно, највећа понуда је $ 620.000 - што би било довољно да покрије трошкове неколико аутомобила није за Цапед Црусадер. Међутим, ниједна од тих долазе опремљени са хеликоптером турбином, сада они раде? Пуча Трке подсећа заинтересоване да значи машина је улица регистрована у САД, тако да можете Д као Мрачни витез без страха од полиције спроводи вас. ИПад учитан са дигиталним авионику вам помаже да прати мотор авион, и можете користити свој избор од три горива извора за напајање ствар: Џет, керозин или дизел. Хеј сада никада нисмо рекли да је еколошки. Ако, као што су Јаи-З су "Даске на милион", погледајте детаљне снимке аукцији испод и понуде на себи вожњу Бетмен је.

Свету само турбо-погон Батмобиле на продају на еБаи, рецесија удари Бруса Вејна, такође је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 30 Апр 2011 08:21:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Мотофинити | извор еБаи

Мицрософт жели Ваше повратне информације на новом Питон ИДЕ

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zp5m7QXK2OA/Microsoft-Wants-Your-Feedback-On-Its-New-Python-IDE:
Први пут прихватио подносилац пхоолисхцирус пише "Драги Сласхдот: да ли би сте љубазни да погледате наш мали пројекат, ПТВС - Питон Алати за Висуал Студио Помаже да развијете Питон (помоћу било ког преводиоца, а не само ИронПитхон) и долази са неколико других Гоодиес? Резервни нема удараца.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Веризон Киллс Бесплатни ФТП приступ

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QoAonlMMPOE/Verizon-Kills-Free-FTP-Access:
Први пут прихватио подносилац ЈП205 пише "Веризон је недавно онемогућио ФТП приступ за своју интернет корисници који користе свој власнички услугу да изграде своје личне сајтове Испоставило се да, ако желите ФТП приступ обновљена, Веризон је срећан да га одобри да вам за додатних 6 долара. месец дана. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Између Виртуал Ворлд кафу Воозворлд Подиже $ 6М; Бивши Дизни Екец Јоинс одбора

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Jk6n9r4l3NM/:
woozworld

Ексклузивни - Воозворлд , програмер и друштвена игра / виртуелни свет за твеенс (децу узраста од 9-14, тачније), је подигао 6 милиона долара у нова средства из Телесистем и иНовиа капитала заједно са неименованим анђео инвеститорима. Осим тога, Бернар Гершон, бивши генерални директор и виши потпредседник Дизни, придружио одбору за покретање у.

Капитал ће се користити за проширење Воозворлд услуге да укључи мобилне платформе и повећа своје маркетиншке напоре да расте до.

Воозворлд у суштини нуди на мрежи, корисници креирају социјалне платформе, где твеенс изгради цео свет да се друже са својим вршњацима, граде виртуелне фирме или подесите ресторане, хотеле и игара као што су изабрали.

До данас, компанија је регистровала више од 7 милиона аватаре, и више од 14 милиона виртуелном простору створени су за 18 месеци. Воозворлд расте волео коров, превише: њене базе корисника је више него утростручио током последњих шест месеци.

Воозворлд каже да тренутно прима више од 15 милиона јединствених посетилаца месечно из преко 180 земаља, и историје више од 76 милиона месечно прегледаних страница

Гершон, који је придруживање Воозворлд одбор саветника, сматра пионир стримовање медија и тренутно председник ГерсхонМедиа, дигиталних медија стратегије пракси.

Он је такође био старији потпредседник и генерални директор, корпоративну стратегију, развој бизниса и технологије, атТхе Валт Диснеи Цомпани.


Компанија:
ВООЗВОРЛД
Лансирање Датум:
2009
Финансирање:
$ 3М

Воозворлд, Инц развија и функционише играчки сајт. Компанија је основана 2009, а са седиштем у Монтреалу, Канада.

Сазнајте више

Самсунг Виталност са Муве Музика Серенадес себи да Крикет

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/30/samsung-vitality-with-muve-music-serenades-itself-to-cricket/:
Ако се сећате Самсунг Дивите на МетроПЦС, онда виталности телефона произвођача ће изгледати моћни познато. То долази до крикет и придружиће Суеде (карактеристика телефона) као једини смартпхоне мреже са Муве Музика . Као и диве, он има 800МХз процесор, 3,5-инчни ХВГА екран осетљив на додир, 3.2МП камеру и ради Стоцк __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__. Док његова цена и датум изласка и даље недостижан, речено нам је потребан план ће прстен од $ 65 месечно - спенди скок за мрежу која иде цвркутати у ноћи. Можда је то трљати када да комбинујете Андроид план са неограниченим песму довнлоадс, звона и рингбацк тонова. Хеј, нико није рекао да би било јефтино да се придржавају закона.

[Хвала, Даоне]

Самсунг Виталност са Муве Музика Серенадес себи да Крикет првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 30 Апр 2011 06:52:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Тосхиба ће следећег __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ буде именован Екците? Заштитни знак поднеске сугеришу да

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/30/will-toshibas-next-tablet-be-named-the-excite-trademark-filing/:
Јуче смо ухватили ветар гласине да ће Тосхибом бити откривања нове, ултра танке __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ на овогодишњем сајму ИФА . Данас, реч на улици је да предстојећи шкриљца компаније се може назвати "Екците". Према УС траде поднеске добијени Андроид полиције, Тосхиба је очигледно регистрованих наводно назив производа под категорију "__Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ Цомпутерс-а." Произвођач је такође отели читав низ имена домена, укључујући "екците__Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__.цом", "тосхибаекците.цом" и "тхетосхибаекците.цом" - сви који тренутно преусмерити на Тосхиба сајта. Као што можда сећате, невероватно слични докази појавили непосредно пред напредују покренут, тако да новијој историји свакако даје мало кредибилитет извештаја данашњице. Као и увек, ми ћемо бити сигурни да вас у току са најновијим достигнућима.

Тосхиба ће следећег __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ буде именован Екците? Заштитни знак поднеске сугеришу како је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 30 Апр 2011 07:40:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Андроид полиције | Емаил тхис | Цомментс

Вацом оловка наговештај паметан не цртање старомодан начин - врста (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/30/wacom-inkling-smart-pen-does-drawing-the-old-fashioned-way-so/:
Најновији производ из ВАЦОМ трговина цео __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ мотив смо дошли да познају и воле из компаније, у корист неких добрих, старомодни оловке на папиру акцију. Наговештај је хемијском који преноси слојевите скице на ПЦ или Мац преко УСБ повезан пријемник, који се затим могу едитовати са приложени софтвер скица менаџер. Ливесцрибе-ескуе оловка је притисак сенсинг технологија са 1024 нивоа осетљивости. То ће бити доступан средином септембра за 199 долара. Видео уређаја, након паузе.

[Хвала свима]

Наставити читање Вацом наговештај паметан перо не цртање старомодан начин - врста (видео запис)

Вацом оловка наговештај паметан не цртање старомодан начин - врста (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 30 Апр 2011 05:46:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Вацом | Емаил тхис | Цомментс

САД Владини лобирао у ЕУ да одобри Орацле-Нед спајање

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PGgVAXnMSKA/US-Govt-Lobbied-EU-To-Approve-Oracle-Sun-Merger:
литтлекореа пише "Каблови објављене на Викилеакс показали су да Влада САД активно притисак конкуренције ЕУ комесар за одобравање Орацле стицање компаније Сун Мицросистемс кабл открива да су САД отишли ​​у велике дужине да открију како конкуренција комесар мисли о" про-конкурентна. 'природа софтвера отвореног кода и да ли ће то представљати опасност за УС $ 7,4 милијарде договор. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Са иТунес У облак, Аппле је испод обећања и над-изриче

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vV4osCS2BcA/:
matchios

Као лето приводи крају а ми смо у близини пада, знамо две ствари су свакако да уђе постојање у свету Аппле: ИОС 5 и ицлоуд. С обзиром да нуде независним програмерима различите могућности, како у процесу који се тестира од стране те заједнице. А то значи ствари почињу да исцури. Вечерас донели можда ипак највеће изненађење откриће: иТунес у облаку ће подржати стриминг, као и преузимање музике.

Сада, пре него што сви се ради у узрујаност виче "ПРВИ !!!", да, истина је да су друге музичке услуге цлоуд базиран стриминг пре - пре свега како Гоогле-Музика Бета и Амазон цлоуд играча прошлог лета. Али ниједан од њих је иТунес највећи музички трговац на планети (онлине или "онлине"). И постоји много других услуга које су стриминг само. То сада изгледа извесно да ове јесени, иТунес ће понудити и преузимање облака и облака стриминг.

И то је велика ствар јер у току ицлоуд откривања на ВВДЦ у јуну, јабука није рекао ни реч о стриминг. То је довело да сви верују карактеристика неће бити спроведен када је услуга покренута - разочарење, то је сигурно. Али сада изгледа да је Аппле повукао стари "под-обећање, преко-испоруку" трик. иТунес Победник је живети програмерима за тестирање раније вечерас и репродукцију музике из облака је већ горе и трчање .

То је сасвим могуће да је Аппле није најави стриминг на ВВДЦ јер нису још увек имају дозволу музичке етикете "за функцију, а сада они раде. Такође је могуће да не осећају да је потребно одобрење етикете '- на крају крајева, ни Гоогле нити Амазона је добила пре покретања своје услуге, а оба су и даље живе. Такође је могуће да МП3тунес одлуку прошле недеље под утицајем Аппле-ов положај. Без обзира како се то десило, десило се. И то је сјајна вест за све.

Она такође показује Аппле-ов јунаштво када је у питању мало задовољства купца. Аппле је најавио иТунес у облаку и људи су били узбуђени, али мало недостатак од функционалности. Али Аппле је такође најавио да је најмање четири месеца пре да покрене - нешто што не обично волим да радим са производима. Када иТунес у облаку коначно не покрене у потпуности, Аппле је вероватно жели пар других изненађења да покаже на откривању (несумњиво на јесен догађај, који обично се фокусира око музике). Један од тих сада се може репродукцију музике из облака (мада мало квари програмер цурења вечерас).

Упоредите то на начин на који Гоогле је своје облака музички сервис. Првобитно представљена на Гоогле И / О у мају 2010, индикације су да ће покренути услугу касније те године. Уместо тога, свако је морао да сачека годину дана касније , на И / О 2011 да се грубо верзију услуге. И ја мислим грубо : Гоогле Музика Бета захтева од вас да уплоад-ујете музику Гоогле сервере како би се рад. И не постоји апсолутно нема продавница у прилогу да га за куповину нове музике на интернету. То је и даље случај сада, четири месеца након лансирања бета. Гоогле превише обећао и недовољно испоручује.

У поређењу са Гоогле-Музика бета и Амазон Веб Плаиер

ЛГ ХКС906ТКС система кућног биоскопа обећања 3Д звук, завидан Супер Бовл акустика

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/30/lg-hx906tx-home-theater-system-promises-3d-sound-enviable-super/:
Гледајући да повећа аудио у свом човеку (или дама) пећини? Онда ћете можда желети да проверите ЛГ-јев нови ХКС906ТКС 9,1 Цинема Соунд систем - "истински десет звучника пакет који тврде да испоручи 360 степени звук . " Дизајниран је да се осећате као да сте у центру звука (чак и ако сте стварно на самом крају просторије смоосхед између двоје људи на развлачење) - начин на који можете да чујете у концертној дворани или заиста велико купатило са великом акустиком. ЛГ каже да користи ДСП-алгоритам да пумпа звука вертикално и хоризонтално коришћењем 3Д рефлектори, проширујући звука нагоре и попуњавање празнина. Такође ћете добити додао карактеристике као што су Блу-Раи репродукцију , ВиФи Директни и Смарт ТВ повезивања са смарт телефона и __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с користећи апликацију, мада нема речи о ценама још увек или доступност. ПР након паузе.

Наставити читање ЛГ ХКС906ТКС систем кућног биоскопа обећања 3Д звук, завидан Супер Бовл акустика

ЛГ ХКС906ТКС система кућног биоскопа обећања 3Д звук, завидан Супер Бовл акустику првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 30 Апр 2011 02:24:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Нокиа | Емаил тхис | Цомментс

ЛГ Узбуђење 4Г ће стићи 4. септембра, АТ & Т, потврђује

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/30/lg-thrill-4g-will-arrive-on-september-4th-atandt-confirms/:
Након низа одлагања и застоја , изгледа да Узбуђење 4Г ће заиста доћи у АТ & Т, 4. септембра. Превозник је потврдио датум касно синоћ, у твеет обећавајући да ће ЛГ наочаре без 3Д телефон учинити наш свет "оживи". У јулу, АТ & Т, потврдио да је амерички верзија Оптимус 3Д и званично продавати за $ 99, иако је то могао врло добро разликују по продавницама . Хит до линка извора да сазнају више, на АТ & Т производа страница.

ЛГ Узбуђење 4Г ће стићи 4. септембра, АТ & Т, потврђује првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 30 Апр 2011 04:43:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк @ АТТ (Твиттер) | извор АТТ | Емаил тхис | Цомментс

Самсунг најављује три таласа телефона, капље у Бада 2.0 и цхатон

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/30/samsung-announces-three-wave-handsets-dripping-in-bada-2-0-and/:
То је обликовање до буде заузет сајму ИФА за Самсунг. Једва 24 сата након објављивања новог цхатон порука клијента, произвођач је сада спрема да објави тројка нових Бада 2.0 погон таласа уређаја - Талас 3, Талас М и таласа И - скуп како би деби ове недеље у Берлину. Водећи пакет Талас 3, који су процуреле раније ове недеље. Поверед би 1.4ГХз процесор, овај малиша може да се похвали 4-инчни ВГА Супер АМОЛЕД екраном, 3ГБ меморије (уз 32ГБ мицроСД слот) и пет мегапиксела, ауто-фокуса-омогућен стрелац. Талас, М., у међувремену, пакети нешто мање сока, са 832МХз процесором, 3.65-инчни ВВГА екран и 150МБ уграђене складиштење (са 2ГБ пријем и 32ГБ мицроСД слот). Заокруживање се колекција је талас И, са својим 3.2-инчним ХВГА дисплеј, 832МХз мотора и два мегапиксела. Све три функције уобичајене извесне ВиФи / Блуетоотх 3.0 могућности и ће се испоручивати са цхатон и Самсунг Социал Хуб печен у своје ДНК. Нема речи о ценама још увек или доступност, али можете сазнати више у пуном саопштењу, после паузе.

Наставити читање Самсунг најављује три таласа телефона, капље у Бада 2.0 и цхатон

Самсунг најављује три таласа телефона, капље у Бада 2.0 и цхатон првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 30 Апр 2011 03:38:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Самсунг Сутра | | Емаил тхис | Цомментс

Разговарајте са слог ОС-Олово Програмер Кај де Вос

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I7ixf6hnloA/A-Talk-With-Syllable-OS-Lead-Developer-Kaj-de-Vos:
љут тапир пише "Недавно сам имао прилику да интервјуише Кај де Вос, води програмер слога: Опен Соурце оперативни систем који није базиран на Линук, ни један од БСДс постоји писати-уп интервјуа овде, који укључује. нека позадина на пројекту. Такође су послали пун К & А, који је веома дуго, али свакако вреди прочитати. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.