вторник, 30 август 2011 г.

Мора видети ХДТВ (29. август - 4. септембар)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/29/must-see-hdtv-august-29th-september-4th/:
Још увек смо у држи образац чека НФЛ регуларне сезоне да почне и пад ТВ емисије на премијери, али срећом колеџ фудбал је овде да их сачувате дан. То није само, иако, погледајте наш истакао узима у недељи овде, уследила након паузе од стране наших недељно листе програма које се да снимиш у ТВ, Блу-раи и видео игара.

Цоллеге Фоотбалл
Док професионалци - разлика која је све фуззиер и фуззиер * кашаљ * кашаљ * * Мајамију - спремите се за сезону почети колеџ фудбал тимова ће се поново све да га овог викенда. УНЛВ и Висконсин су први високог профила дуелу ове године на ЕСПН-у (и ЕСПН 3Д) четвртак увече, док Орегону и ЛСУ играју у суботу у утакмици која би могла имати импликације Национални шампионат одмах. Ми ћемо укључити неке од високог профила националне Матцхупс на нашем плану, али можете да кликнете овде да сазнате где је сваки национално емитовање утакмица ће бити на током сезоне - знамо како тешка праћење Блиском Тенеси може бити.

Час
ББЦ ће емитовати трећу од шест епизода ове драме у среду увече, јер нас води иза кулиса 1950 ТВ емисију вести карактерише Доминик жице у Монаган. Иако је период комад са доста секса, сексизма и виски ако тражите Мад Мен клон ћете вероватно бити разочарани. Кратка прича лук не гради Дон Драпер-попут олова ликова, али Суецке кризе , шпијуна и сумњиве смрти форму довољно јак позадина за нас да тоне нашег смрт у. Ако сте љубитељ британски ТВ бисмо оценили овај један испод одличан Лутер, али далеко изнад Лав & Ордер: Велика Британија - погледајте трејлер после паузе.
(31. август, ББЦ, 10 АМ)

Мадден НФЛ 12
То је то доба године опет, кад Маден излази и ми прибегавају каучу основу битака надмоћи за хвалисање права и још много тога. Као и обично, а не да много тога се променило из године у годину, али постоје ажурирања укључујући и нови судар систем који обећава да побољша борбу против, прилагођене плаибоокс и нове углова камере преузети су од НФЛ Филмови архива. Након генерално позитивне критике - то снаггед 3,5 звездица од наших пријатеља на Јоистик - нећемо вас спрече да утврђују $ 60 један више времена за годишњи освежавања ЕА.
( $ 59.99 , август 30)

Наставити читање Муст Сее ХДТВ (29. август - 4. септембар)

Мора видети ХДТВ (29. август - 4. септембар), првобитно појавио на Енгадгет на Пон 29, авг 2011 18:24:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар