вторник, 30 август 2011 г.

Генерални директорат за купује Богата Грлом Медиа огласној јединици ЕиеВондер За $ 66м у готовини

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/DsoTNjceR84/:
eyewonder

Јавно наведени ДГ , која пружа дигитални медији решења и технологије за оглашавање и индустрија забаве, се сложила да преузме видео Грлом Мреже 'и богат оглашавање у медијима јединице, ЕиеВондер , за око $ 66 милиона у готовини.

За снимање: Грлом је стекао ЕиеВондер у 2009 за до $ 110 милиона (у готовини и акција).

Центру пажње је јутрос најавио акција откупа програма, као и ажурирају свој трећи квартал 2011 финансијске смернице, као резултат ЕиеВондер трансакције.

Основана 1999, ЕиеВондер пружа низ интерактивних огласа производа и услуга, укључујући и онлајн видео и богатих медијских решења, Фортуне 1000 компанија и продавци широм света.

ДГ - некада ДГ ФастЦханнел - каже да очекује ЕиеВондер да генеришу приход од око $ 36 милиона на 37 милиона долара за целу годину 2011.

Трансакције, која је предмет уобичајених услова затварања и условима, очекује се да се затвори 1. септембра 2011.

Генерални директорат за опслужује више од 5.000 оглашивача и агенција преко медија дистрибутивне мреже са више од 28.000 радио, телевизија и дестинација објављивање штампе широм Сједињених Држава, Канаде и Европе. ДГ Интернет подела сада обухвата МедиаМинд, ЕиеВондер и Уникаст.


Компанија:
ЕИЕВОНДЕР
Лансирање Датум:
1999

ЕиеВондер, Инц обезбеђује интерактивне дигиталне рекламног производа и услуга у Сједињеним Државама. Компанија такође нуди онлајн видео и богатих медијских решења за оглашавање. Његова формати огласа укључе у страна ...

Сазнајте више

Няма коментари:

Публикуване на коментар