вторник, 30 август 2011 г.

Са иТунес У облак, Аппле је испод обећања и над-изриче

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vV4osCS2BcA/:
matchios

Као лето приводи крају а ми смо у близини пада, знамо две ствари су свакако да уђе постојање у свету Аппле: ИОС 5 и ицлоуд. С обзиром да нуде независним програмерима различите могућности, како у процесу који се тестира од стране те заједнице. А то значи ствари почињу да исцури. Вечерас донели можда ипак највеће изненађење откриће: иТунес у облаку ће подржати стриминг, као и преузимање музике.

Сада, пре него што сви се ради у узрујаност виче "ПРВИ !!!", да, истина је да су друге музичке услуге цлоуд базиран стриминг пре - пре свега како Гоогле-Музика Бета и Амазон цлоуд играча прошлог лета. Али ниједан од њих је иТунес највећи музички трговац на планети (онлине или "онлине"). И постоји много других услуга које су стриминг само. То сада изгледа извесно да ове јесени, иТунес ће понудити и преузимање облака и облака стриминг.

И то је велика ствар јер у току ицлоуд откривања на ВВДЦ у јуну, јабука није рекао ни реч о стриминг. То је довело да сви верују карактеристика неће бити спроведен када је услуга покренута - разочарење, то је сигурно. Али сада изгледа да је Аппле повукао стари "под-обећање, преко-испоруку" трик. иТунес Победник је живети програмерима за тестирање раније вечерас и репродукцију музике из облака је већ горе и трчање .

То је сасвим могуће да је Аппле није најави стриминг на ВВДЦ јер нису још увек имају дозволу музичке етикете "за функцију, а сада они раде. Такође је могуће да не осећају да је потребно одобрење етикете '- на крају крајева, ни Гоогле нити Амазона је добила пре покретања своје услуге, а оба су и даље живе. Такође је могуће да МП3тунес одлуку прошле недеље под утицајем Аппле-ов положај. Без обзира како се то десило, десило се. И то је сјајна вест за све.

Она такође показује Аппле-ов јунаштво када је у питању мало задовољства купца. Аппле је најавио иТунес у облаку и људи су били узбуђени, али мало недостатак од функционалности. Али Аппле је такође најавио да је најмање четири месеца пре да покрене - нешто што не обично волим да радим са производима. Када иТунес у облаку коначно не покрене у потпуности, Аппле је вероватно жели пар других изненађења да покаже на откривању (несумњиво на јесен догађај, који обично се фокусира око музике). Један од тих сада се може репродукцију музике из облака (мада мало квари програмер цурења вечерас).

Упоредите то на начин на који Гоогле је своје облака музички сервис. Првобитно представљена на Гоогле И / О у мају 2010, индикације су да ће покренути услугу касније те године. Уместо тога, свако је морао да сачека годину дана касније , на И / О 2011 да се грубо верзију услуге. И ја мислим грубо : Гоогле Музика Бета захтева од вас да уплоад-ујете музику Гоогле сервере како би се рад. И не постоји апсолутно нема продавница у прилогу да га за куповину нове музике на интернету. То је и даље случај сада, четири месеца након лансирања бета. Гоогле превише обећао и недовољно испоручује.

У поређењу са Гоогле-Музика бета и Амазон Веб Плаиер

Няма коментари:

Публикуване на коментар