вторник, 30 август 2011 г.

Између Виртуал Ворлд кафу Воозворлд Подиже $ 6М; Бивши Дизни Екец Јоинс одбора

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Jk6n9r4l3NM/:
woozworld

Ексклузивни - Воозворлд , програмер и друштвена игра / виртуелни свет за твеенс (децу узраста од 9-14, тачније), је подигао 6 милиона долара у нова средства из Телесистем и иНовиа капитала заједно са неименованим анђео инвеститорима. Осим тога, Бернар Гершон, бивши генерални директор и виши потпредседник Дизни, придружио одбору за покретање у.

Капитал ће се користити за проширење Воозворлд услуге да укључи мобилне платформе и повећа своје маркетиншке напоре да расте до.

Воозворлд у суштини нуди на мрежи, корисници креирају социјалне платформе, где твеенс изгради цео свет да се друже са својим вршњацима, граде виртуелне фирме или подесите ресторане, хотеле и игара као што су изабрали.

До данас, компанија је регистровала више од 7 милиона аватаре, и више од 14 милиона виртуелном простору створени су за 18 месеци. Воозворлд расте волео коров, превише: њене базе корисника је више него утростручио током последњих шест месеци.

Воозворлд каже да тренутно прима више од 15 милиона јединствених посетилаца месечно из преко 180 земаља, и историје више од 76 милиона месечно прегледаних страница

Гершон, који је придруживање Воозворлд одбор саветника, сматра пионир стримовање медија и тренутно председник ГерсхонМедиа, дигиталних медија стратегије пракси.

Он је такође био старији потпредседник и генерални директор, корпоративну стратегију, развој бизниса и технологије, атТхе Валт Диснеи Цомпани.


Компанија:
ВООЗВОРЛД
Лансирање Датум:
2009
Финансирање:
$ 3М

Воозворлд, Инц развија и функционише играчки сајт. Компанија је основана 2009, а са седиштем у Монтреалу, Канада.

Сазнајте више

Няма коментари:

Публикуване на коментар