петък, 29 юли 2011 г.

Сони открива цене и величине је Гоогле ТВ?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да постоји неко унутар компаније, или су незадовољни са својим платама и жели да уништи изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају потребу прошло. Зашто? Јер не само процуриле информације (која још није познато да ли је то реално) о могућем величинама да ће Гоогле ТВ, али и имена су се појавили који би се звао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40ГТ1 40 инча НСКС-46ГТ1, (да, погодили сте) од 46 инча. Ипак, они су такође ризик да би њихове цене укупног броја између 1.300, 1.400 и 1.900 долара.

Радознао ствар: ако је то истина, најјефтинији модел Гоогле ТВ ће бити још скупље (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људе у свом каталогу.

МИТ представио Сун-фрее Пхотоволтаицс

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SFtL5h7IJdY/MIT-Unveils-Sun-Free-Photovoltaics:
Анонимни читалац пише "Истраживачи на МИТ-у само представио нове соларне енергије генератор који не треба сунцу да функционише дугме величине агрегата може да привири у енергију од топлоте, сунчеви зраци, угљоводоника горива, или распадању радиоизотопом, и. она може да ради три пута дуже него литијум-јонска батерија исте тежине Надамо се да технологија може једног дана да се користи за генерисање снаге за летелице на дугорочне мисије где сунчева светлост можда неће бити доступни.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Фолловуп: против глобалног загревања Прича самом себи погрешна

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hG9ZxnT5xnI/Followup-Anti-Global-Warming-Story-Itself-Flawed:
Лоше Астроном пише "Као послали раније Сласхдот, Форбс ОП / Еда тврди да је" огромну рупу у глобално загревање "теорија, заснована на недавном раду, међутим, како Форбс чланак и папира на коме је заснована су и сами. озбиљне недостатке. папир је екцориатед климатске научници, наводећи модел коришћен је "нереалан" и "погрешна", а аутор има позамасно коришћења лоших модела да би нетачне закључке. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мицрософт Експонира Локације рачунара и телефона

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cYMgIFPf3Uo/Microsoft-Exposes-Locations-of-PCs-and-Phones:
сурај.сун шаље ову извод из ЦНЕТ: "Мицрософт је прикупљено локација милиона лаптопова, мобилних телефона, и осталих Ви-Фи уређаји широм света и чини их доступним на Интернету, без узимања приватност мере предострожности да конкуренти имају, ЦНЕТ је научио огромна база података доступна преко Ливе.цом објављује прецизна географска локација, што може указати на адресе, а понекад чак углу зграде, Андроид телефона, Аппле-апарате и друге Ви-Фи омогућени гаџете.. За разлику од Гоогле-а Скихоок Вирелесс који смо саставили сличне листе ове јединствене Ви-Фи адресе, Мицрософт није предузела никакве мере за сузбијање приступ својој бази података. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Питајте Сласхдот: Да ли нам је потребан псеудонимом Друштвене мреже?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ASKrvmdqUlI/Ask-Slashdot-Do-We-Need-Pseudonymous-Social-Networking:
Анонимни читалац пише "Иако је идеја анонимних друштвено умрежавање звучи као оксиморон, коришћење псеудонима за маске идентитет на мрежи корисника има дугу историју која се протеже уназад до најранијих дана Интернет и локалне системе огласној табли (ББС). Таква несавршен анонимности, који често може бити раскринкани са неколико добро дефинисаних Гоогле претраге, довела је до злоупотребе као што је изум 'ел' и упорности форума тролови. Али, као што је ББЦ извештаја, псеудоними имају своје место у онлине заједницама , посебно када идентитети су ризична роба, под репресивним режимима државе и владе у којој доминирају корпоративни интереси све више интереса појединаца: "Неки корисници одлуче да сакрију свој идентитет да би избегао наћи људи не би желели да буду контактирани од стране других живе. у земљама у којима идентификација може имати озбиљне последице за оне који су изразили политички став и у вези себе са другима који имају. " Требало би да Гоогле-+ и можда чак и злогласни Фацебоок-еволуирати у двоструки локације на којима су они који се одлуче да остане анониман "идентификован", као што су и онемогућен приступ одређеним функцијама сајт, док су слободни да порука, блог или твеет своје ставове, без по кратком поступку све своје рачуне суспендована или одузета? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Процена способности Чип величине Спацецрафт

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-GChSwoFe9s/Evaluating-the-Capabilities-of-Chip-Sized-Spacecraft:
кгеигер пише "Спрајт пројекта је тестирање изводљивости чип величине летелице" Уместо да ручно изградњи једног-од-натури летелица, сматрамо да ће изградња свемирске летелице на обланди на исти начин на који су заједнички интегрисаних кола је данас.. У току производње, соларне ћелије и друге компоненте ће бити инкорпорирана у мицроелецтромецханицал системима техникама Уместо да исцрпно тестирање сваки део, као што се ради са постојећим летелица, инжењери ће моћи да прате Спрајт квалитет у мање радно-интензивним начин користећи статистичке контроле процеса. тестирање неколико Пиљевина из сваке серије како би били сигурни да задовољавају спецификације. " Пројекат има за циљ да развију истински "паметне прашине", састоји се од 5 -. До 50 мг једном сензор летилица је способно да формира дубоко простора сензор низове "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле покреће хотел летова, проналази начин да се рециклирају Гоогле мапе критике

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/29/google-launches-hotel-finder-finds-a-way-to-recycle-google-maps/:
До сада, то би требало да буде никаква тајна да Гоогле жели да устане у онлине трип-израду бизнис планова (ако то није некако било већ). Прво, било је најава да ће Ел Гоог купити УИО, компанија служи до прилично све ваше онлине карата опције - договор који још увек није затворена . Онда је дошао ред летења претраге и сада, одело је заокруживања све од стране бацањем хотела у микс. Компанија управо покренула хотел летова, сервис који вам омогућава да - сачекати да - нађу место да постави своје уморне главе у овим великим педесет држава. На први поглед, то је нешто више од специфичан случај коришћења за Гоогле Мапс - само укуцајте град или амерички поштански број да би добили карту са уобичајеним шири од указује. Иако Гоогле неће бити посредник резервације резервације хотела, можете да користите алатку за фино подешавање претраге, цртеж круговима на мапу да Сврати више насеља. Као што очекујете, можете да резати претрагу цену и рејтинг, и прочитајте рецензије које људи првобитно објављен на Гоогле мапама. Једна ствар ми смо наклоност о УИ је да не морате да отворите нову картицу за читање пуно прска по хотелу - можете једноставно да кликнете на списак да се то прошири ту, поред прилично фото колажа. Хит везу извор џаку око, мада ако је огољену једноставност вас искључује, не кажем Гоогле-није вас упозорити - алат је толико нова да Гоогле није називајући га "Бета" толико ... експеримент.

Гоогле покреће хотел летова, проналази начин да се рециклирају Гоогле мапе критике првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 29 Сеп 2011 13:03:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТхеНектВеб | извор Гоогле | Емаил тхис | Цомментс

Крај гаса шљемало и кркало

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZPoe9qQA9rs/The-End-of-the-Gas-Guzzler:
Хју Пицкенс пише "Мајкл Гринвалда наводи да ће председник Обама најављује данас скоро удвостручење стандарда горива за аутомобиле и лаке камионе, а велике тројке произвођача аутомобила - ГМ, Форд и Крајслер - да ли ће подржати у финални договор који ће захтевати возило флоте са просечним 54,5 миља по галону до 2025, што ће смањити потрошњу горива за 40%, а емисија угљен-диоксида за 50%. Иако еколози се пробијао за 60 мпг и Бела кућа су лебдели компромис 56.2, 54.5 је веома близу, с обзиром да прошле године стандарди су само 28.3. 'бих могао истаћи да је исти ауто индустрије која је трајала напад огласи о томе како 56,2 би уништили своје пословање и силу свако возити електричне аутомобиле је прихватила 54.5 као остварив циљ ", пише Гринвалда" Скоро. чини да се питају да ли произвођачи аутомобила можда претерани трошкови поштовања, начин на који они увек раде. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ГАО Извештај: ДОД Неспособни На Циберсецурити

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CrU2XrWY_pE/GAO-Report-DoD-Incompetent-At-Cybersecurity:
итвбеннетт пише "Према оштро извештај ГАО (ПДФ) објављен 25. јула, Министарство одбране само је почела да се кибернетички озбиљно током протекле две или три године, после игноришући упозорења за око 2 деценије А када кажемо". узимате за озбиљно "ми значи" бацити гобс новца у томе "-. да мало утицаја" Према ДоД, велики број обавештајних агенција и страних војске активно покушавају да продру наше војске мреже Ове мреже су скениране милионима пута. дан и истражили хиљадама пута дневно. Током последњих неколико година, Министарство одбране је искусни штетне продор на ова мрежа ... [укључујући] нацрта система наоружања које су већ компромитован ", наводи се у извештају. Чак и за организацију са буџета и безбедност свест о ДОД, могућност да је да одржи корак са непрекидног повећања претњи из мањих земаља и лица без држављанства терористичке организације је "застрашујуће", закључио је ГАО. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Леново ТхинкПад __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ добија 23. августа издање

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/29/lenovo-thinkpad-tablet-gets-an-august-23rd-release/:
Леново је мало проблем штедње датум за лето __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ лансирања, али не дуже. Потврдио преко производ страницу на сајту компаније, њене __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ укусом ТхинкПад __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ ће коначно погодио полицама трговаца "23. августа. Ако нисте у чека толико дуго, увек можете закачити ИдеаПад К1 - чујемо Лиса Стансфиелд је препоручује .

[Хвала, Џеф]

Леново ТхинкПад __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ добија 23. августа издање првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 29 Сеп 2011 12:02:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Леново | Емаил тхис | Цомментс

Емацс Хас Беен Повреда ГПЛ Од 2009

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/L95C0kVUItI/Emacs-Has-Been-Violating-the-GPL-Since-2009:
Дигана пише "Емацс, један од ГНУ-ових производа и водећи најпознатијих софтвера стварање Ричард Сталман, је открио да је прекршила ОЈЛ, јер 2009-09-28 делећи бинарних фајлова који су недостајали извор ЦЕДЕТ пакет, сет допринела. фајлове за давање одређених ИДЕ функционалност у вези са статичке анализе кода, је дистрибуирана фајлови генерисани од бизона граматике без дистрибуира саме граматике То се десило за Емацс верзије 23.2 и 23.3, објављена у току крајем 2009, а. је управо откривен. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Малина Пи $ 25 рачунара иде у Алфа Производња

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DODKNynZM0s/Raspberry-Pi-25-PC-Goes-Into-Alpha-Production:
Анонимни читалац пише "Игра програмер Дејвид Брабен изазвао залуђеници да се врати узбуђен у мају, када је објавио планове да развије и ослободи $ 25 ПЦ-то се зове Малина Пи и има облик УСБ који се може прикључити на ХДМИ. лука приказ спремни да делују као потпуно функционални рачунар два месеца и спецификација за ПЦБ, распоред. је завршен и алфа издање је послат за производњу. било какве сумње овом рачунару није био спреман да се деси сада треба да нестане јер ово алфа одбора се очекује да ће бити готово иста као коначна производна јединица Иако не знамо датум објаве као још. Распеберри Пи Фондација обећава слике алфа одбора у неколико недеља. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.