петък, 29 юли 2011 г.

Повермат прати МиТоуцх 4Г слајд на мало лансирања, или тако произвођач каже

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/28/powermat-accompanies-mytouch-4g-slide-at-retail-launch-or-so-th/:
Ако сте већ изгубљене кабл за пуњење за ваш слајд МиТоуцх 4Г , онда је време да се врати вреве на ваш локални Т-Мобиле продавца, где је нови КВЕРТИ телефон придружио на свом у продавници покренете Поверцубе је индуктивном пуњење поклопац. Наравно, ваш банковни рачун управо добио $ 200 у вредности од боли, али ако имате $ 90 бафер на Вашу кредитну картицу, оно што је додатних $ 30 за схелл и $ 60 за Повермат , нарочито ако то значи одржавање телефона жив? Нажалост, да ли обе радње смо назвали нема поклопац, тако да ћете можда желети да магента пре зујање, мада Т-Мо сајт је спремна да преузме свој новац. Без обзира како га добијете, и даље ћете морати да задржи базну станицу од добијања закопана испод пица кутије и веш, али знамо да сте на висини задатка. Пратите након паузе за парче ПР.

Наставити читање Повермат прати МиТоуцх 4Г слајд на мало лансирања, или тако произвођач каже

Повермат прати МиТоуцх 4Г слајд на мало лансирања, или тако произвођач каже да је првобитно појавио на Енгадгет он Мон, 28. Јул 2011 22:10:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар