петък, 29 юли 2011 г.

Гмаил в2.3.5 за Андроид додаје етикету специфичне мелодије и синхронизацију приоритет поште једине опције

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/28/gmail-v2-3-5-for-android-adds-label-specific-ringtones-and-sync/:
Ако волите Гмаил- а потребно је да је приступ у покрету вероватно већ знате да је Гоогле-ов Андроид платформом је најбољи начин да јој приступе, а уз в2.3.5 да је само погодио је све још боље. Врху две нове карактеристике овог пута укључују способност да синхронизујете само приоритетне поруке (штеди батерије и чување неважне поруке на одстојању) и могућност да се индивидуално подесити обавештења и мелодије за било који од етикета у пријемном поштанском сандучету. Андроид Маркет сајт је још увек показује верзија 2.3.4.1, али ми успешно надоградити преко тржишта на нашим уређајима . И нове функције као што су памћење "Прикажи слике" за поједине пошиљаоце Тоггле за лепљиву поруку акција у свим оријентацијама, као и побољшање укупне перформансе и ТалкБацк читача екрана подршку.

Гмаил в2.3.5 за Андроид додаје етикету специфичне мелодије и синхронизацију приоритет опције само пошту првобитно појавио на Енгадгет он Мон, 28. Јул 2011 20:33:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Андроид Маркет | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар