петък, 29 юли 2011 г.

МИНДСЦАПЕ вуче серверу прикључка на Набазтаг, рукама изворни код за програмере

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/28/mindscape-pulls-the-server-plug-on-nabaztag-hands-source-code-t/:
МИНДСЦАПЕ је амбијент зец родоначелници званично кренуо на ту закрпу матрица Бриар на небу. Испоставило се да битку са сервера домаћин је напустио предузеће у лепљиве финансијској ситуацији, ефикасно гашење подршку за ВиФи омогућен зеке. У недавном ИоуТубе најаву, генерални директор Тијери Бенсоуссан обратио се тиче заједнице, нудећи до изворног кода који обезбеђује Хомебрев будућност Мала Линук зека Фоо Фоо предака. Хобисте надајући се да ће уловити да Набазтаг.цом домен за себе ће уместо тога морати да прихвати УРЛ преусмеравање, као место и даље чврсто под закључавање издавача софтвера и кључ. Али не жале своје читање вести, временске прогнозе пријатељ још увек, увек можете да га замените са попустом љубав брате Лил ', Каротз .

МИНДСЦАПЕ вуче серверу прикључка на Набазтаг, рукама изворног кода програмери првобитно појавио на Енгадгет он Мон, 28. Јул 2011 21:22:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ГизмоФусион | извор Каротз блогу (Превод) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар