петък, 29 юли 2011 г.

Мобилних телефона су опасне / није опасно: мало тикес под лупом

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/29/cellphones-are-dangerous-not-dangerous-little-tykes-under-the/:
У грубо и машини расправе око могућности мобилног телефона да изазове рак , обе стране се слажу да је наш млади - у ствари, неки од најжешћих корисника - може да буде у повећаном ризику за мобилне индуковане тумора. Према студији објављеној у часопису Националног института за рак, радио-емисије из мобилних уређаја продире много дубље у мозак деце, а у случају мале тикес узраста од пет до осам, њихова ноггинс ће два пута апсорбују енергију Просечна одрасла особа. Ово, у комбинацији са њиховом развоју нервног система, донео забринутост за добробит наших најмлађих мобилне-потковани грађана, и довела до европске студије од скоро 1.000 (информисани?) Учесника. Подаци су прикупљени током четири године, који су се ослањали на самоизвештавања методе, где су млади утврђено је да не говоре често, и обично послао уместо текстуалне поруке - велико изненађење, зар не?

Док дугорочни ризици остају непознати, истраживачи закључују да је "велики и непосредан ризик од мобилних телефона изазива тумора мозга код деце могу бити искључене." Другим речима: мало Сузи неће почети клијања преко ноћи ћелије рака. Док дотинг родитељи могу наћи утеху у најновијем истраживању, могли бисте да размислите заустављање кратке давања несташни Расцал неограничен глас плана. На крају крајева, оговарања и даље шири најбољи у школском дворишту.

[Слика љубазношћу Дерек Олсон (Флицкр) ]

Мобилних телефона су опасне / није опасно: мало тикес под лупом првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 29 Сеп 2011 04:36:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Валл Стреет Јоурнал | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар