петък, 29 юли 2011 г.

Гоогле покреће хотел летова, проналази начин да се рециклирају Гоогле мапе критике

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/29/google-launches-hotel-finder-finds-a-way-to-recycle-google-maps/:
До сада, то би требало да буде никаква тајна да Гоогле жели да устане у онлине трип-израду бизнис планова (ако то није некако било већ). Прво, било је најава да ће Ел Гоог купити УИО, компанија служи до прилично све ваше онлине карата опције - договор који још увек није затворена . Онда је дошао ред летења претраге и сада, одело је заокруживања све од стране бацањем хотела у микс. Компанија управо покренула хотел летова, сервис који вам омогућава да - сачекати да - нађу место да постави своје уморне главе у овим великим педесет држава. На први поглед, то је нешто више од специфичан случај коришћења за Гоогле Мапс - само укуцајте град или амерички поштански број да би добили карту са уобичајеним шири од указује. Иако Гоогле неће бити посредник резервације резервације хотела, можете да користите алатку за фино подешавање претраге, цртеж круговима на мапу да Сврати више насеља. Као што очекујете, можете да резати претрагу цену и рејтинг, и прочитајте рецензије које људи првобитно објављен на Гоогле мапама. Једна ствар ми смо наклоност о УИ је да не морате да отворите нову картицу за читање пуно прска по хотелу - можете једноставно да кликнете на списак да се то прошири ту, поред прилично фото колажа. Хит везу извор џаку око, мада ако је огољену једноставност вас искључује, не кажем Гоогле-није вас упозорити - алат је толико нова да Гоогле није називајући га "Бета" толико ... експеримент.

Гоогле покреће хотел летова, проналази начин да се рециклирају Гоогле мапе критике првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 29 Сеп 2011 13:03:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТхеНектВеб | извор Гоогле | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар