неделя, 1 май 2011 г.

Истраживачи креирате два 100 Терабит по секунди оптичке везе, усудио да нам нешто торрент

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/01/researchers-create-two-100-terabit-per-second-optical-connection/:
Чак и жена са 40 Гб интернет конекција може да осећа трунке љубоморе у овој вести - Јапан је успешно тестиран два одвојено 100 Терабит у секунди података линкове који користе једну оптичких влакана за ношење терета записа. Нев Сциентист извештаја да научници НЕЦ-пуњене светлост ласера ​​на 370 165 километара влакана да постигне брзину од 101,7 Тбпс, ​​док НИЦТ истраживачи поставили нови од 109 Тбпс користећи специјалне влакана са седам језгара за управљање трик. Ми замислити да Алцател-Луцент и НТТ се не мирног седења. Није да ми заиста брига ко је најбржи влакана ... управо тако док један крај води у нашу кућу.

Истраживачи креирате два 100 Терабит по секунди оптичке везе, усуђују да нас торент нешто оригинално појавио на Енгадгет дана Нед, 01. мај 2011 16:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Нев Сциентист | Емаил тхис | Цомментс

АФ 447 лета Рекордер налази у Атлантик

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IRXoOJrqkno/AF-447-Flight-Recorder-Found-In-the-Atlantic:
ромиз пише "меморију лета снимач за Ер Франс лет 447 из Рио де Жанеира за Париз, срушио се 1. јуна 2009, је пронађен на морском дну од Атлантског океана, а вратили на површину у добром стању. Овај је податке рекордер, која штеди лета параметара за претрагу и даље наставља у нади да ће пронаћи диктафон који садржи звуке снимљене у кокпиту авиона.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Амазон дуге облак испада показује опасност од сложености

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Q6ycfWdA09Y/amazons-lengthy-cloud-outage-shows-the-danger-of-complexity.ars:

Реддит, Фоурскуаре и Куора били су међу многим сајтовима који сиђе недавно због продуженог прекида Амазон цлоуд сервисе. У четвртак 21. априла, Амазон Еластиц Блок радња (ЕБС) је отишао на форуму, остављајући велики број веб сервера и базе података у зависности од тога да је сломљен складиштење. Тек Ускрс у недељу (24. априла) је сервис враћена свим корисницима. Амазон је сада објавио подужи опис који описује шта је пошло наопако и зашто неуспех је био и толико катастрофално и тако дуго.

Амазон цлоуд цомпутинг дата центара на пет локација широм света, Вирџинији, Северној Калифорнији, Ирска, Сингапур и Токио. У оквиру сваког региона, услуге су подељене у оно што компанија назива Доступност Зоне: физички и логички одвојене групе рачунара. Овакав дизајн омогућава корисницима да изаберете ниво вишка да се осећају је најприкладнија, домаћини у више региона обезбеђује највише робусност, али највише цени. Домаћини у више Доступност зонама у оквиру истог региона је јефтиније, а стражари против проблема који утичу на једној зони.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Уеирд Сциенце срце воли пиће, мрзи јутра

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/wxtZf7J9wrc/weird-sciences-heart-loves-booze-hates-mornings.ars:

Твоје срце није јутро органа: Цирцадиан ритмова, промене ваше тело пролази на основу доба дана, утиче велики број тела је нормално ваше процесе. Изгледа да би могли утицати ненормално процесе превише. Истраживачи багер инфаркта миокарда заснива на доба дана, као и мере њихове тежине заснива на стандардним тестовима ензима нивоа. Испоставило се срце мрзи јутра, као што је била највећа величина МУП у време од 6 ујутро до поднева. Било би лепо видети мало Имагинг, јер је могуће алтернативно објашњење за то је да ниво тих ензима су већи у срцу у том сату, тако да иденти МУП би само ослобађање више од њих. Ипак, то је вероватно вреди прати ово.

А срце воли ли своју пиће: докази да конзумирање алкохола штити од болести срца је градио за време, али је такође постоји све више доказа да алкохол помаже срцу и на нивоима где је то опасно за остатак тела. У студији од преко 40.000 појединаца, оних који су се уздржала од алкохола у потпуности је највећи ризик од коронарне болести срца. "Опасног конзумирање алкохола је повезана са смањеном вероватноћа дисплазије након контроле за социодемографски, психијатријске и зависност фактори ризика", аутори закључују. Међутим, у саопштењу наводи да стандарди за "опасни" за пиће би вероватно укључује много европских одраслих.

Али слуша доказ: У деценији од 1996 до 2007, шведски медицински систем знатно проширила њена употреба засноване на доказима третмани за инфаркт миокарда. Резултат? Стопа морталитета код ових болесника је показао доследан тренд опадања. Докази ради-који је знао?

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Гоогле се суочава са 50 милиона долара суду, због андроид праћење локација

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OcRjsI9HWz4/google-faces-50-million-lawsuit-over-android-location-tracking.ars:

Гоогле и Аппле су оба била у вестима у последње време више детаља о начину мобилних система обе компаније оперативни складиштење и пренос података Геолоцатион. Након класа-акција одело доноси два Тампи мушкараца циљање јабука због наводних корисника праћење, Гоогле се суочава са сличним тужбе поднео у Детроиту у среду.

Прошле недеље је откривено да су ИОС уређаја кеш велику количину података о локацији у фајлу који стоји на 'рачунарима корисника. Фајл је скривен од нормалног приступа на иПхоне и иПадова, али је нису шифровани, као и ако корисници такође одлучити за шифровање ИОС резервне копије у иТунес-у, фајл је такође нешифровану. Иако би неко морати физички приступ или уређају да бисте добили информације, изражена је забринутост да се информације могу да се користе за праћење лица, чиме угрожавања њихове приватности.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Блиц у Пан

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/k94_Tq1Rgsw/:
Арраи

Веризон БлацкБерри ® приручника доц сугерише ХТЦ Трофеј и Кспериа Плаи "ускоро", цене ЛТЕ таблета података и представио нетбоок-4Г

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/01/verizon-confirms-blackberry-playbook-htc-trophy-and-xperia-play/:
Шта се догодило са ХТЦ Трофеј , одавно касни на Веризон 3Г? Шта мислите о Сони Ерицссон Кспериа Пусти , мистериозно нестали Веризон датум изласка дуго пре него што је катастрофа Јапану ? Веризон ће обавезати на ношење БлацкБерри приручника ове године? Само колико ће коштати ЛТЕ податке за Ксоом и Таблет пријатељи?

Смо коначно могу имати неке одговоре, захваљујући фенси Веризон нови онлине каталог. РИМ таблета, ПлаиСтатион Телефон и ХТЦ Трофеј су сви наведени као "ускоро", и то није све - и БлацкБерри Болд 9650, крива 3Г 9330 глобалног и Баја 2 су све "док трају залихе", сугеришући наследници могу да се улазни. У међувремену, таблета ЛТЕ података планови изгледају као да идеш да кошта исто као оне 3Г - $ 20 за 1ГБ, $ 35 за 3ГБ, $ 50 за 5 ГБ и $ 80 за 10ГБ $ као и обично. ЛТЕ нетбоок ће моћи да искористе две највише цени планове, али има пар њих на путу, укључујући и 11,6-инчни ХП Павиллион ДМ1 (са 1.6ГХз АМД Фусион чип) и 10,1-инчни Цомпак Мини ЦК10 са Интел Атом Н455 процесор.

Пазите, каталога УРЛ адресе експлицитно помиње "Зима 2011", тако да је сасвим могуће да се "ускоро" неће бити тако брзо као што желите, али да се завири у свим Гоодиес, погледајте галерију испод, или пуцати на преко на наш извор везу.

[Хвала, Тхумп3рКс17]

Веризон БлацкБерри ® приручника доц сугерише ХТЦ Трофеј и Кспериа Плаи "ускоро", цене ЛТЕ таблета података и представио нетбоок 4Г првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 01. мај 2011 14:17:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Патент 5.893.120 смањен на Чисто Математика

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2pS44ISLOE0/Patent-5893120-Reduced-To-Pure-Math:
Анонимни читалац пише "УС Патент # 5,893,120 је сведена на математичким формулама, као демонстрација често игнорише чињеницу да је релација еквиваленције између програма и математике можете препознати патенте # 5,893,210, као један који је Гоогле-наређено да плати. 5 милиона долара за кршење због неки код на Линук-то би требало да буде. занимљиво видети како правна фикција ће се бавити то ће ламбда. рачун више неће бити "математике" Или ће они? једноставно одлуче да поправи недоследност и да патентибилан математике? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


СОНИ открива цене и величине на "Гоогле-ТВ-у?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да је неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и желе да поквари изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају нагон прошло. Зашто? Јер не само да су процуреле информације (које ми не знамо да ли је то реално) о могућим величинама у којима Гоогле ће телевизор, али и имена су се појавили који би се позвао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (ви претпоставили) од 46 инча. А ипак, и ризик да њихове цене би укупно између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознала детаљ: Ако је то тачно, најјефтинији Гоогле телевизора ће бити још скупљи (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људи у свом каталогу.

ПСА: АТ & Т-ДСЛ и У-стих капе Интернет фиксне почети сутра, ако можете да видите овај сајт

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/01/psa-atandt-dsl-and-u-verse-landline-internet-caps-begin-tomorrow/:
Сутра је 2. маја, 2011, а ви знате шта то значи - Сутра је дан када ће на & Т-наметнути ограничења Подаци на ДСЛ и У-стих интернет, и почети се ровашења престар таксе. У најмању руку, то је био план за 18. марта - када је компанија званично најавила 150ГБ и 250ГБ ДСЛ-У-стих капе - али чак и ако сте плаћа купац који цховс доле неколико стотина гигабајта у месец дана, можда нећете имати да бринете о гостима плаћање додатних права. АТ & Т је прецизирао да као што си ти ће људи имати приступ онлајн алат за само-полицијске вашем коришћењу пре него друштво, чак почиње да се израчуна цену својих некада све-ти-да-једе проток на бази шведског стола, и као што можете видети на слици горе , алат није сасвим спреман за јавне потрошње у целој земљи сасвим још. Јурнути на преко на наш извор везу, унесите АТ & Т-ИД, и ако видите исто, можда нећете морати да поништимо вашу 700-сат Звездане стазе маратона сасвим још.

ПСА: АТ & Т-ДСЛ и У-стих капе Интернет фиксне почети сутра, ако можете да видите овај сајт је првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 01. мај 2011 13:16:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце АТ & Т, Мој Употреба | Емаил тхис | Цомментс

Гоогле Талк-Омогућава Видео цхат на Андроид телефони

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MHRJPM7WO_c/Google-Talk-Enables-Video-Chat-On-Android-Phones:
МојоКид пише "Гоогле је недавно покренула Гоогле Талк са видео и аудио ћаскање за Андроид телефоне са сервиса, корисници ће моћи да видео или аудио ћаскање са својим пријатељима и породицом директно из Андроид телефон. Позиви се могу поставити преко 3Г, 4Г и. Ви-Фи везе према Гоогле-у., нове функције ће прво избаце на Некус С телефона у наредних неколико недеља као део Андроид 2.3.4 над-тхе-аир ажурирање Гоогле Талк са видео и аудио ћаскање ће се покренути. на другим андроид 2,3 и више средстава у будућности. видео демонстрацију овде приказује у акцији. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ОМГ / ЈК: Убаци Пун О олује у облак овде

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/j5nP0NP3sM0/:
Арраи

Питајте Сласхдот: Како Слика папирну документацију код куће?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vfM2P1TH37Y/Ask-Slashdot-How-Do-You-File-Paper-Documents-At-Home:
Мочвара дечак пише: "Како сте датотеку папирну документацију код куће сам углавном сам? питају о стварима као што су месечни папирних извештаја који се послат на вас (кредитне картице, картице за гас, медицински записи, здравствено осигурање објашњење погодности, струју, природног гаса рачун, рачун за воду, итд) Да ли воки имати колико послате електронским путем могуће Да ли скенирање папирних докумената за складиштење електронским путем, а затим исецкати документ папир Како? управља и организује оне чувају електронским путем?. Радим то старомодан начин са фасциклама Манила датотека, али како време пролази ја стално мислим да треба да се определите за дигитално складиштење података Шта ради за вас. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Поделите Ваш иПхоне Локација податке као што сте то значи

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9u1vl6VRVvk/Share-Your-iPhone-Location-Data-Like-You-Mean-It:
Анонимни читалац пише "луди момци тамо код цровдфлов.нет сте моле за податке о локацији које ваш иПхоне прикупљених без будете свесни Сви ваши подаци ће бити анонимна, а цео комбиновани сет података свих донација ће бити дељени. под ОпенДатаЦоммонс лиценцом. Ти људи су подаци и визуелизацију Геекс и створи лепа визуелизације овако из података које је претходно урадио визуелизацију података задржавање изазване немачком. "Ворратсдатенспеицхерунг". Молимо Вас да размислите о донацији своју локацију податке ... и да буде брз., Такође, од предстојеће ИОС ажурирање софтвера (види Саопштење за јавност јабука) ће спречити даљу евалуацију прикупљених података. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.