неделя, 1 май 2011 г.

Сони Каз Хираи адресу ПлаиСтатион Нетворк пијук у 1ам, ЕТ, ми смо ливеблоггинг

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/01/sonys-kaz-hirai-will-address-playstation-network-hack-at-1am-et/:
Сони ПлаиСтатион Нетворк је доле за више од недељу дана, и то је краљевски неред за све који су укључени - као што сте без сумње чули, спољни упад од стране непознатих хакера угрожен личне податке (укључујући наводно све, али је број кредитне картице) потенцијално десетине хиљада корисника. Јутрос, потпредседник компаније Сони Каз Хираи (раније од ПлаиСтатион дивизије), ће се обратити свет од седишту компаније у Јапану, као и нашим пријатељима у Енгадгет Јапанци су на сцену да нам донесе прве руке детаље у само неколико минута. Поред тога, чини се да постоји званични Ливестреам која ће почети у 1ам, ЕТ, тако да би она закључана овде и потенцијално наћи неке видео на наш саговорник линку.

Упдате: Ми смо чули да Сони " гест добре воље "не може бити изузетно значајна један - утицати корисници могу очекивати од 30 дана претплате на Плаистатион плус и слободни софтвер преузимање неке врсте, док Криоцити корисници ће добити додатну 30 дана од дана на кућу.

2:00 ЈСТ: То је почело - после мало Моцарта, Сони је троттед од три свечани изглед руководиоци. Више исправке, након паузе.

Развој ...

Наставити читање Сони Каз Хираи адресу ПлаиСтатион Нетворк пијук у 1ам, ЕТ, ми смо ливеблоггинг

Сони Каз Хираи адресу ПлаиСтатион Нетворк пијук у 1ам, ЕТ, ми смо ливеблоггинг првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 01. мај 2011 00:50:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар