неделя, 1 май 2011 г.

ПСА: АТ & Т-ДСЛ и У-стих капе Интернет фиксне почети сутра, ако можете да видите овај сајт

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/01/psa-atandt-dsl-and-u-verse-landline-internet-caps-begin-tomorrow/:
Сутра је 2. маја, 2011, а ви знате шта то значи - Сутра је дан када ће на & Т-наметнути ограничења Подаци на ДСЛ и У-стих интернет, и почети се ровашења престар таксе. У најмању руку, то је био план за 18. марта - када је компанија званично најавила 150ГБ и 250ГБ ДСЛ-У-стих капе - али чак и ако сте плаћа купац који цховс доле неколико стотина гигабајта у месец дана, можда нећете имати да бринете о гостима плаћање додатних права. АТ & Т је прецизирао да као што си ти ће људи имати приступ онлајн алат за само-полицијске вашем коришћењу пре него друштво, чак почиње да се израчуна цену својих некада све-ти-да-једе проток на бази шведског стола, и као што можете видети на слици горе , алат није сасвим спреман за јавне потрошње у целој земљи сасвим још. Јурнути на преко на наш извор везу, унесите АТ & Т-ИД, и ако видите исто, можда нећете морати да поништимо вашу 700-сат Звездане стазе маратона сасвим још.

ПСА: АТ & Т-ДСЛ и У-стих капе Интернет фиксне почети сутра, ако можете да видите овај сајт је првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 01. мај 2011 13:16:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце АТ & Т, Мој Употреба | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар