четвъртък, 27 октомври 2011 г.

Сечење Отворите хладњака хеатпипе то Сее Инсиде

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TUaTrWT6VDI/cutting-open-a-heatsink-heatpipe-to-see-inside:


Анонимни читалац пише "Фроститецх добија на срцу ЦНПС11Кс хладњак Залман је смањењем део хеатпипе из кулер на увид своју унутрашњу композитне структуре хеатпипе фитиљ Сада која је у дубини хладњак преглед. Занимљиве слике композита фитиљ дисекције хеатпипе-а - синтерованих бакарног праха на врху и аксијалне жлеба испод фитиља - да си вероватно негде другде видети у касним 1960-их први комерцијални хеатпипе су коришћени од стране НАСА да се стабилизује сателитске температуре, а сада они стабилизују мулти-цоре процесора. ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.

ДАРПА: Реконструкција Шредер документи, Виндовс $ 50К долара

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/M22h6FKI9GM/darpa-reconstruct-shredded-docs-win-50k-usd:


ематиц пише са линком за занимљив конкурс из ДАРПА: "способност да се реконструише исецкан документа ће потенцијално дати информације које могу да спасу животе или понуду кључне информације о плановима противника тренутно, овај процес је превише спор и превише радно интензиван,. нарочито ако су документи руком Тражимо да Схреддер изазов за стварање неке скок унапред размишљања у овој области.. Схреддер Изазов се састоји од пет одвојених проблема. укупна награда додељена зависи од броја и тежине проблема решен. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.

Авира анти-вирус се Детектује

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rH_jBMJofEA/avira-anti-virus-detects-itself:


ддфалл пише "Након недавног ажурирања, Авира анти-вирус софтвер извештаје сопствених АЕСЦРИПТ.ДЛЛ фајл као тројанац или спиваре-Од чланак:" сумњивих АнтиВир дефиниција вируса је брзо повукао и замењена новом верзијом - 7.11.16.146. - да решава проблем, као што је објашњено у званичним пост на форум Авира је ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.

Фацебоок пријатељи отвореног кода хардвер за дата центрима

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/aw9ntcuy-SE/facebook-friends-open-source-hardware-for-data-centers.ars:

Израз "отворени изворни сервер" само је на сасвим нови смисао. Јутрос на догађају у Нев Иорк- а, Фацебоок директор хардвера дизајна и ланца снабдевања Френк Франковски најавио стварање основа за усмеравање Отворени Цомпуте пројекта (ОЦП)-напор иницирала Фацебоок-инжењери да би користи од опен соурце заједнице да проблеме са којима се суочавају у изградњи ефикасног "Веб размера" дата центара. Фацебоок, Интел, АМД, и Асус такође су допринели интелектуалне својине у пројекат, укључујући и матичну плочу и спецификације сервера ножа.

ОЦП је покренут од стране инжењера на Фацебоок , као резултат њиховог искуства у покушају да изгради високо ефикасан дата центру у Приневилле, Орегону. Приневилле дата центар је најефикаснији на свету у смислу потрошње енергије, користећи 38 одсто мање енергије него постојећи подаци Фацебоок центара и кошта 24 одсто мање. Са Потрошња струје ефикасност (ЈКП) Оцена 1.07, само седам одсто снаге довео у објекат се користи у изнад дата центру и хлађење. Али, све има потребан Фацебоок инжењери обичају дизајн сервере, напајања, резервна батерија система и сервера сталке да прими поједностављен систем користи дистрибуцију електричне енергије 480 волти дистрибуцију да се смањи губитак, пре него корачање је доле и смањује хлађење захтеве.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Сони Ерицссон купује од $ 1.47 милијарди

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NCpt6VBNhw0/sony-buys-ericsson-out-for-147-billion:


Први пут прихватио подносилац Диггестер пише са овим исјечка из ПЦ Ворлд: "СОНИ је страница из плаибоокс Мицрософт и Аппле, најављујући да ће купити своју смарт телефона партнера, Ерицссон, да чвршће интегришу смарт телефона са Сони лаптоп, __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с и телевизора Овај потез даје СОНИ потпуну контролу над својим смарт телефона пословање, док Ерицссон ће сада фокусирати шире на бежично повезивање за производе изван мобилних телефона Сони купио Ерицссон удео Сони Ерицссон партнерство за око $ 1.47 милијарде.. Гласине о преузимању Сони Сони Ерицссон појавили. почетком октобра ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.

Приметио у Ирану, тројанац Дуку не може бити "син Стукнет" после свега

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Zc9Jhf4CPEA/spotted-in-iran-trojan-duqu-may-not-be-son-of-stuxnet-after-all.ars:

Годину дана после Стукнет црв циљане индустријским системима у Ирану и изненађени безбедност истраживача са својим софистицираност, нова Тројанац назван Дуку се проширила кроз дивље док су под називом "Син Стукнет" и "претходница будуће Стукнет попут напада. "Истраживачи из Симантец кажу Дуку и Стукнет су вероватно написали исти аутори, а на основу истог кода.

Али даље анализе од стране безбедносних истраживача из Делл сугеришу Дуку и Стукнет не могу бити у блиској вези после свега. То не значи да Дуку није озбиљна, јер напади пријављени су у Судану и Ирану. Али Дуку може бити потпуно нова раса, уз крајњи циљ који је још увек непознат.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Блокбастеру покушава да избегне Ворнер Брос "28 дана" купци само "прозор

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/2hyzFdMqU0c/blockbuster-trying-to-evade-warner-bros-28-day-buyers-only-window.ars:

Данашње дигиталне, глобалну, на захтев медијски пејзаж је имала само минималан утицај на "прозора" холивудских зависности-гура из филмова у етапама до позоришта, а онда паи-ТВ, онда сателит, па физички изнајмљивање. Студија настављају да гура своје "купце само" прозор у који би могао филму се купити у продавницама као што су Вал-Март, али не би још увек бити на располагању за изнајмљивање.

Блокбастеру неће успут са захтевом да се одложи нове Изнајмљивање издање за 28 дана након што су први иду на продају. У знак одмазде, Варнер Брос је одбила да продаје филмове директно на ланцу, што је приморало Блокбастер да извор на неком другом месту те филмове. То је иста тактика коју користи студија на Редбок, који не добијају ДВД за изнајмљивање док су на малопродајном тржишту четири недеље.

"Питање је: како да учинимо власништво вредније и атрактивни?" Варнер Брос Хоме Ентертаинмент председник Кевина Тсујихара рекао Фајненшел тајмс . "Започели смо процес стварања прозора у цигле и малтер ДВД и Блу-раи изнајмљивање".

Блокбастеру могу да раде по студијима 'жеља, јер ДВД и Блу-раи дискови су физички предмети и на тај начин предмет "први доктрина продају" у САД, после куповине, продавац не може да настави да врши контролу над објектима. То није истина онлине стреаминг и довнлоад , дајући студијима много већу моћ да контролише прозоре услуга као што су Нетфлик.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Како да опљачка банку: Један социјални инжењер прича

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B1jY426IPRg/how-to-rob-a-bank-one-social-engineers-story:


итвбеннетт пише "Данашњи криминалци нису краду новац - то је тако јуче, у складу са професионалним социјалне Џим инжењер Стицклеи У интервјуу са ОЦД-а Џоан Гоодцхилд, Стицклеи објашњава како је он подељен у финансијске институције велике и мале, и украденим своје осетљиве податке у.. пратилац причу, Стицклеи води кроз кораке је потребно да се превари клијената у мислећи да је ту за противпожарне безбедности, док је он стварно доказују да су лака мета за кршење података. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.

Стив Џобс 'нестала регистарских таблица

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZKKMcc30gOM/steve-jobs-missing-license-plate:


Анонимни читалац пише "Један од чувене приче о Стив Џобс је да је користио да вози около у Мерцедез Бенз спортски аутомобил, без регистарских ознака, и да понекад би парк у Хендикепирани места на Цупертино кампусу Аппле Џон Калас, који су користили. да ради на ОС безбедности на Аппле објашњава како Послови био у стању да то уради легално. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.

Питајте Сласхдот: Како сте Есму Иоур Хоусе Ово Халлове'ен?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MOzhT-Avt7Q/ask-slashdot-how-are-you-haunting-your-house-this-halloween:


Халлове'ен је само око углу. Провео сам сати овог месеца поринг преко маске, светла за машине, аутоматизовани чудовишта, и звук се активира плес скелета (углавном сувише богат за мој крви), и радио са мојим братом и сестром посећује кућу моја мама са застрашујуће слике, тоне Спидер-тврда тканица, звучни ефекти, строб светла, сценски крв, свеће, и зарђале ножевима. Као и сваке године, међутим, најбоље поставио планови су оне које долазе са по чињенице (зашто сам увек планира да изгради ковчег с Библију одбијања магнетна поклопац и подударања Библију, али никада не?), И док наш труд је било забавно и задовољавајући, то дефинитивно није гурнути коверта. (Постоји доста добрих инспирација тамо, ипак, за људе који не желе да иду мало луд.) Дакле, ја питам: Шта радиш да славимо дух Халлове'ен? Конкретно, користите било који добар Њемачки стилу технологије да би ваш стан, двориште, или комшилуку само мало страшније него иначе? Било добар савет на основу претходних искустава прогања, било као редован гост или хаунтее? Какав утицај желите можете да креирате, с обзиром довољно времена и новца? Да ли контрола било који аспект ваш дисплеј тако што компјутер? Мислим широко: Линкови за инспиративне комерцијалне прогања, извори интересантних опреме, а ваше омиљене кућу-За Есму пројеката у Инструцтаблес су сви добродошли, као и релевантне савет од делова света где Халлове'ен није велики догађај који је је у САД

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.

Нокиа Н9 добија чесме до пар на са представом 360 Блуетоотх звучник (видео запис)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/27/nokias-n9-gets-its-tap-to-pair-on-with-the-play-360-bluetooth-s/:
Ох, МееГо , ми једва ви знали. Ипак, фински оперативни систем који би могли и даље да нам туш са опажања онога што би сам био ... више распрострањена, то јест. Барем имамо утеху награду виђења вашег домаћина хардвер, Н9 , без напора приказали њене неискоришћен овлашћења НФЦ. Приказана ван овде у демо узети на само умотан Нокиа свету, да тап-то-пар функционалност смо претходно видела у ХП вебОС уређаја и, у скорије време као ИЦС-а "Андроид ширина , мостови плаве поликарбоната плочу да Играј 360 звучник од стране само благим превлачењем. То је све што је потребно да пошаљете нумере са Музика апликације Нокиа директно са Блуетоотх периферне у кривину континуирани облик . Као што видиш? Онда надамо се ових преварени ван функције ће да нађу свој пут до идентичне близанца манго-видно поље линије Лумиа је . Цео видео вас чека одмах после паузе.

Наставити читање Нокиа Н9 добија чесме до пар на са представом 360 Блуетоотх звучник (видео запис)

Нокиа Н9 добија чесме до пар на са представом 360 Блуетоотх звучник (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 27 Оцт 2011 11:46:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Нокиа | Емаил тхис | Коментари