четвъртък, 27 октомври 2011 г.

Ујка Сем шамара Сан Франциску радио-пират са $ 10к фино

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/J14t9ywMIXU/fcc-fines-monkey-man-radio-pirate-10k-war-continues.ars:

Свет онлине музика еволуира на глобалном муњевитом брзином. Милиони људи су Пандоринг , Турнтаблинг и Спотифиинг далеко. Они деле своју музику избор на својих мобилних уређаја преко Фацебоок, Твиттер и Ласт.фм. Корисници, програмере и предузетници су редефинисање саме природе емитовања у догледној будућности.

Али, у континуитету, у Федералној комисији за комуникације у извршном бироа, то је као да ова револуција није ни дешава. У духу Јаверт , опседнут полицијски инспектор у Лес Мисераблес, закон мора бити спроведена. А закон не фокусирају на владајући у таласима дубоко Пацкет Инспецтион да ИСП-ови и даље распореди широм Сједињених Држава. Ради се о кажњавању без дозволе радио- станицама попут оне коју води Дан "Монкеи Ман" Робертса под називом "Пирате Мачка", радио-кафеу операцију која је трајала "станицу без дозволе издате од стране ФЦЦ на 87,9 МХз у Сан Франциску у Калифорнији," према агенције Одузимање Ордер .

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар