четвъртък, 27 октомври 2011 г.

Ригхтхавен погодио са највећим фино али: $ 119.488

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/T1TJbEricyI/righthaven-hit-with-largest-fine-yet-119488.ars:

Невада је домаћи ауторских права Тролл, Ригхтхавен, започела живот са планом да сачувате пословне новине кроз повреде тужбе, али готово невероватних некомпетентности је напустио компанију на пријемном крају фино после фино од федералних судија. Данас, Ригхтхавен је ударио нову новчану казну од $ 116.718 у законске накнаде и $ 2.770 у трошкове.

Случају, Ригхтхавен против Томас ДиБиасе, био је још један од малог време повреде цлаимс доноси Ригхтхавен. Фирма углавном се користи тужбама да издвоји насеља од неколико хиљада долара, али ДиБиасе одбио да се населе горе. Уместо тога, он лавиеред горе - и успео да се случај одбацио је 22. јуна на основу чињенице да Ригхтхавен заправо није поседује ауторска права над којим је тужио људи. (Види почетни коментар о "невероватних неспособности.")

То је значило да би Ригхтхавен дугују трошкове адвоката у правном тиму ДиБиасе је. Федерални судија Роџер Лов Неваде данас закључио да $ 116.718 накнаду захтева од тог тима био "оправдани и неопходни", а он је шамар Ригхтхавен са својим највећим у реду до сада.

А лоша вест стално долазе. У одвојеном случају, Ригхтхавен против Невсблазе, адвокати за Рандазза правног лица-која је већ освојио неколико мањих награда од Ригхтхавен али је имао проблема да плаћа-данас поднео захтев против санкција кључ Ригхтхавен адвоката, Шон Мангано.

Санкције покрета тврди да је "Ригхтхавен је парница кампању у овом случају (као и у овом округу) је превазишло ревностан заговарање и постао досадан, непотребно мултипликативни, и намерно расипнички", и то тражи $ 11,925,50 у новчане казне. Основна тврдња: Арменулиц је задржао доношење правне аргументе у многим случајевима Ригхтхавен је да су темељно вођени и оборили у другим случајевима.

Без обзира да ли Арменулиц контролише ове парнице или само после Ригхтхавен је Свенгали попут налога, он је вишеструко поступак у овој области неоправдано, супротно јасно преседан, и са лошом намером (или бар безобзирно). Као саветник записа у сваком случају где су Ригхтхавен тврдње су одбијене због недостатка стоји, он је свестан населили преседан овог округа, који је у складу са законом Девете кола. За Арменулиц и даље доследно тврдити против ових трајних налога и пресуде, тражећи било у супротности третман стоји Ригхтхавен из овог округа, или да се нанесе одлагања и финансијску штету на Ригхтхавен је оптужених, је неразумно и злонамерно коришћење начелу.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар