четвъртък, 27 октомври 2011 г.

ИРЛ: Кингстон Ви-дриве Дајсон ДЦ35, и као Убунту-фанбои

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/26/irl-kingston-wi-drive-dyson-dc35-and-being-an-ubuntu-fanboy/:
Добродошли на ИРЛ , у току карактеристика где се говори о гаџетима, апликације и играчке користимо у стварном животу и да други поглед на производе који су већ добили формални преглед третман.

Живо коментаре у јучерашњем гнездо термостат порука нас је размишљање: за све наше приче о смарт телефонима и Ултрабоокс, то је световни, не-гламурозна ствари да смо већи део новца на. Узмите Бред, на пример, који је морао да направи места у својој библиотеци иТунес за Аладин пратњом и морао да будите креативни након завршавају на (не-проширива) складиштење своје иПхоне. Или Зацх, који су сматрали не један, већ два усисивачи су неопходне у његовој Бацхелор пада. И најмање један од нас избегава плаћања било шта избором да лимарија око у Убунту. Одакле Бред се везе са његовим 16ГБ фиксне складиштења? Зашто је Зак таква компулзивни чишћење? А ко је Линукс фанбои на особље? Упознајте нас после паузе да сазнамо.

Наставити читање ИРЛ: Кингстон Ви-дриве Дајсон ДЦ35, и као Убунту-фанбои

ИРЛ: Кингстон Ви-дриве Дајсон ДЦ35, и бити у Убунту фанбои првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 26 Оцт 2011 16:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар