сряда, 31 август 2011 г.

ТоуцхПад дуговечност добија подстицај од Андроид / Убунту порта

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CK33G34KQN8/touchpad-longevity-gets-a-boost-from-androidubuntu-ports.ars:

ХП- закочи свој амбициозне стратегије вебОС раније овог месеца по објављивању планира да истовари своје целокупно пословање потрошачке хардвера . Иако је платформа могла потенцијално живе на кроз будуће лиценци, ХП не планирају да испоруче нове производе са софтвером. Да истовари тренутне залихе од ТоуцхПад __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с ХП почео продају ватру и ставите $ 499 уређаја за посезање у великодушан 99 долара. Продати-офф је наишао на велики потрошачке тражње, што је навело ХП светло до производње за још један рок .

Велико питање без одговора, међутим, шта ће се десити када ХП-на крају баца своју посвећеност оперативни систем. Ако се дозвола не преузима вођењем рачуна о вебОС и платформи стагнира, те Тоуцхпадс неће бити посебно корисно. Срећом, ентузијаста заједница долази до неких техничких решења и проналажење начина како би додатни софтвер трећих страна и алтернативних оперативних система за тоуцхпад.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Да ли је Спринт је Превремени престанак Накнада Скакање до $ 350?

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Yy7e6dDpWvI/:
sprintlogo

Читав овај систем од две године уговора и превременог завршетка накнада је далеко најгора ствар у вези поседовања и уживања смарт телефона. Наравно, уговори се смањи стварну цену телефона прилично мало, али је и даље супер нервира да потпишу са неким потпуно новим суперпхоне само да имају неки супер дупер телефона покретање неколико недеља касније. А ако сам уговор није био досадан довољно, Спринт одлучи да подигне свој раној накнаду отказа од 150 долара.

Захваљујући пар орао очију више у Спринт Субсцрибе , ми смо стекли Снеак Пеек на неки "дилер Новости" да каже садашњи $ 200 ЕТФ-у Спринт ће сада бити $ 350 ЕТФ-а. Почев 9. септембра, разбијање вашег уговора о било ком смарт телефона, __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__, нетбоок и лаптоп ће резултирати у вама искашљавао $ 350.

То значи да ако већ имате уговор са Спринт, и одлучите да престанете да о томе за тако нешто Другог Галаки Епска 4Г на додир који је свеже представљен синоћ, само ће дугујем Спринт 200 долара. Али ако размишљате предју на "сада мреже", најбоље скок на њега. Имате само нешто више од недељу дана да се закључали унутра

Спринт је било само позиционирање као један превозник који и даље нуди неограничен података. У светлу предложеног Веризон-Т-Мобиле спајање, пошто мрежа која "гледа на народ" ће ићи дуг пут за спринт. Али, чак и извршни директор Дан Хесе је рекао да "ништа није заувек загарантована." Да ли је ово цена пјешачити на превремени раскид накнаду знак ствари које долазе? Свакако се надамо не, али само ће време рећи.


Компанија:
Спринт Нектел
Сајт:
Лансирање Датум:
1999
ИПО:
НИСЕ: С

Спринт Нектел нуди широк спектар бежичних и фиксних комуникационих услуга доноси слободу кретања корисницима, компанијама и владиним корисника. Спринт Нектел је широко призната за развој, ...

иПхоне Апп Довнлоад Избаци У јулу, Инцентивизед Инсталирајте Црацкдовн криви (Хвала?)

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YuAe-4Kv8Ok/:
fiksu

Маркетинг технологију Фиксу је објавио нове податке који показује опадајући тренд у мобилне апликације инсталације на иПхоне. Повећање, у ширем смислу, маргиналан, с обзиром на величину корисничке базе иПхоне, али било који не-навише покрет радознала.

Каже Фиксу, дошло је до пада од 4.505 милиона иПхоне апп инсталира дневно у јуну на 4,25 милиона апликација инсталације дневно у јулу.

Фиксу Апп Сторе Конкурентска Индекс мера просечне укупне дневне преузимање обим Топ 200 иПхоне Аппс бесплатно у САД, а потиче његове податке са 2,7 милијарде мобилних апликација акције снимио апликације на Фиксу за мобилне апликације платформу корисник стицања. Ове акције укључују апликацију покреће, регистрација и у око куповине, између осталог.

Каже генерални директор Фиксу Михеј Адлер, "један од разлога [за тренд пада] може да буде одсуство инцентивизед промоције које су многи користи у велико довнлоад купи и повећати ранг. Апп маркетингу сада почињу да прерасподели буџета у не-инцентивизед промоције које може да испоручи више лојални стопу конверзије корисника по нижој нето трошкова. "

Као што се сећате, Аппле-увеле инцентивизед инсталира у априлу , и почео је одбијање апликације које користе плати-по-инсталирати или понудити зидова од иТунес Апп Сторе.

Фиксу такође наводи да трошкови за стицање лојалних корисника (у складу са својим Цена по Веран Кориснички попис) смањен, превише. У јулу, после четири месеца се повећава, цена пала 5,5% на $ 1.20.

Тако је Апплеов обрачуна са инцентивизед инсталира стварно овде крив? За ово смо се окренули тржишни лидер у дистрибуцији и примени монетизацију, Тапјои . Занимљиво је да није имала коментар.

А Петар Фараго за аналитику налет је потврдио да генерални тренд је тачна периоду од априла до средине лета, али није могао да гарантује за конкретне бројеве Фиксу је. "Са нижој цени цену по конверзији уклонити (инцентивизед инсталира), видимо цене иду горе", каже он.


Компанија:
ФИКСУ
Лансирање Датум:
12/2008
Финансирање:
$ 5.5М

ИБМ-купује спречавање криминала и подаци обавештајне Софтваре Девелопер и2

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5KeRFnyuB7M/:
i2

ИБМ је најавио стицање И2, компанија која пружа интелигенције и истраживање софтвера за управљање за спровођење закона, одбране, националне безбедности и приватног сектора. Финансијском смислу нису објављени.

Са више од 4.500 купаца у 150 земаља, И2 је пружа обавештајну аналитику за криминал и преваре превенције у секторима као што су банкарство, одбрану, здравство, осигурање, спровођење закона, националне безбедности и мало. и2 решења тренутно користи 12 од 20 највећих малопродајних банака на глобалном нивоу и осам од првих 10 највећих компанија у свету.

и2 се не замењује људску интелигенцију, већ побољшава технологију која може да вози борби против криминала, преваре превенције и борбе против тероризма. и2 ће бити интегрисан у Софтваре Гроуп ИБМ.

ИБМ каже куповине ће помоћи ИБМ-ов клијентима податке искористи за борбу против преваре и безбедносне претње. Од издања: Коришћење ИБМ-у реалном времену аналитичка решења у комбинацији са технологијама И2, јавне агенције и приватна предузећа борби превара ће сада имати могућност да боље прикупљање, анализу и обраду свих релевантних података на располагању.

Док је већ августа, а ово је само један од неколико аквизиција ИБМ је направио ове године. За разлику од 2010 (ИБМ потрошио $ 6 милијарди да стекну 17 компанија у 2010), 2011 је била релативно ниског кључна за ИБМ-а у погледу куповине предузећа. Овогодишњи куповине укључују некретнине софтверске компаније Тририга.


Компанија:
ИБМ-
Лансирање Датум:
1896
ИПО:
НИСЕ: ИБМм

ИБМ-а, акроним за Интернатионал Бусинесс Мацхинес, је мултинационална компјутерске технологије и консалтинг корпорације. Компанија је једна од ретких компанија информационе технологије са континуираног историјом, која датира ...

Ксбок 360 моддерс тврде процесора хацк, чине га странци као Н64 (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/31/xbox-360-modders-claim-cpu-hack-make-it-party-like-an-n64-vide/:
Сигурносни систем уграђен у матичну плочу 360 има више слојева него црни лук, због чега је претходни хаковање су генерално фокусирани на оптички диск уместо. Али, неколико прекидача по имену Глигли и Тирос тврде да су коначно ослобођени процесора конзоли, омогућавајући све 360 варијанте за покретање Хомебрев софтвер док у исто време чинећи их нерањиви на закрпе послати од стране Мицрософт. Видео после паузе тврди да покаже плодове свога рада, укључујући Н64 емулатор који ради на верзији Линук-а. То није заиста доказује ништа, осим можда дужине ови момци су отишли ​​да: они користе разне хардверских алата да успори процесор конзоле, а затим помешати га са импулси такозвани "невоље" у настојању да га заборави своје нормалне бутовања провере. Сигурно не трик за просечну Ф-Зеро Кс тркач, нарочито када се брзо повећање око за заштиту од копирања као што је овај може бити сумњивим у очима закона. (Још једна ствар: немојте се одложити би Оливер видео - почиње чудно, али постаје све боље, дете.)

[Хвала, Родолфо]

Наставити читање Ксбокс 360 моддерс тврде процесора хацк, чине га странци као Н64 (видео запис)

Ксбок 360 моддерс тврде процесора хацк, чине га странци као Н64 (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 31 Апр 2011 08:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Ксбок-сцена | Емаил тхис | Цомментс

Виндовс Пхоне 7 манго ће играти лепше са Мац, упдате иоур апликација конектор

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/31/windows-phone-7-mango-will-play-nicer-with-macs-update-your-con/:
Виндовс телефон 7.5 носиће више Мац пријатељски пиџами када су у питању. Мицрософт-ов конектор апликација је управо ажуриран на верзију 2.0 и омогућава како Тржиште подршку и звона трансфере за манго-опремљеним телефонима. Поседује и неке друге побољшања која већ раде са ВП 7.0, укључујући и драг-анд-дроп фајл увози из Прегледај уређаја прозор, боље прављење резервних копија и враћање операције, као и пуну синхронизацију и увоз подршку за Аппле Апертуре софтвера. Конектор 2.0 је спремна и чека на Апп Сторе-а манго треба пробити главу око планине било који дан.

Виндовс Пхоне 7 манго ће играти лепше са Мац, ажурирајте око конектора сада је првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 31 Апр 2011 08:31:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Џеп Линт | | Емаил тхис | Цомментс

Богиња Ресургент због страха од вакцинације

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8SGMEoZ8X0Q/Measles-Resurgent-Due-To-Fear-of-Vaccination:
флоресцент_беиге пише "У септембру Мејо клинике Зборник радова, Григорије Пољска, др пише да су" Више од 150 случајева малих богиња пријављено у Сједињеним Државама већ ове године и било је сличних епидемије у Европи, знак болест чини алармантан повратак (апстрактно) поновне појаве потенцијално смртоносни вирус је резултат неосновани страхови око веза између малих богиња и аутизма снимак који су се окренули неки родитељи против детињства вакцинације.. "" Ово прати недавно ослобађање велике ревизије студија у нежељени ефекти вакцине, сажети овде по природи, који није нашао убедљиве подршку за идеју да ММР снимака изазвао аутизам.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Цолорио Е-820: Епсон Нови фото штампач је преносив, долази са дисплејом и даљинским управљачем

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4dTzSGa0h9M/:
E-820

ЕПСОН најавио [ЈП] Цолорио е-820 за јапанско тржиште данас, фото штампач и бежичну тастатуру подесити некако дизајнирана као рачунар из 1970 или 1990-тих (барем када се гледа на врху мени). Најновији у низу сличних уређаја, овај 5.760 × 1.440 дпи штампач је погодан за штампање и слике и разгледнице без рачунара.

Корисници могу да креирају разгледнице избором између 1.055 различитих унапред дефинисаних пројеката и коришћење 7-инчни ЛЦД екран (800 к 480 резолуција) да провере своје радове пре него што их одштампа. Тастатура је за додавање коментара, честитке, итд слике и разгледнице.

Уређај се може носити преко ручице и подржава УСБ стикови, СДКСЦ или мицроСДХЦ картица, кД-Пицтуре картица и Мемори Стицк картице.

ЕПСОН каже да екран може да се користи као дигитални фото рам, сувише (и баца у даљински управљач за ту функцију).

Е820 је величине 235 × 158 на 192мм × и тежак 2.6кг. Она ће се појавити продавницама у Јапану 15. септембра (цена: $ 718).



ГАРМИН СтреетПилот покреће ондеманд иПхоне апп, нуди транзит распоред

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/31/garmin-launches-streetpilot-ondemand-iphone-app-offers-transit/:
Гармин је најпознатији по својим у аутомобилу навигациони системи , али данас понирао дубље у царство личне навигације са потпуно нови иПхоне апп за вечно изгубљени. За долар, добићете стандарда ходање, вожња и јавног превоза правцима, али иду премија за $ 2.99 месечно или $ 29.99 за годину дана, а ви ћете полицајац више додатака дизајнирана да трансформише ваш иПхоне у пуноправне ПНД . Као и стандардни систем иПхоне-мапирање или ХопСтоп, претплате на бази верзија овог апликација вам омогућава да интегришу јавног превоза у вашем путовању - али је додао карактеристика овде је могућност да видите јавности планове транзита као можете у Гоогле Мапс апликације за Андроид . Такође је говорио скретање-по-скретање смера, Гармин усмеравањем саобраћаја и Гоогле претрагу, што је згодна алтернатива незгодан систем за навигацију. Погледајте пуну односе са јавношћу, након паузе.

Наставити читање Гармин СтреетПилот покреће ондеманд иПхоне апп, нуди транзит распоред

ГАРМИН СтреетПилот покреће ондеманд иПхоне апп, нуди транзитне распореде првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 31 Апр 2011 07:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Фацебоок 'БандПаге' Креатор РоотМусиц Подиже 16 милиона долара

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vOnugGLsHaU/:
root

РоотМусиц , компанија која стоји иза БандПаге , платформа која помаже музичарима чине већину својих Фацебоок-присуство, је подигао Серија Б круг финансирања у износу од 16 милиона долара, након подизања $ 2.3 милиона почетком ове године.

Финансирање круг је предводио ГГВ капитала са новим инвеститором Нортхгате капитала и постојеће Бекер Мор Давидов Вентурес учествују.

Од свог лансирања - што је мање него пре годину и по дана - БандПаге је порасла на преко 30 милиона активних корисника месечно, што је највећи укупан 6. Апликација у складу са АппДата .

Око 250.000 бендови из целог света БандПаге користе да побољшају своје Фацебоок присуство, као и уметници, као што су Риханна, Кати Перри, Арцаде Фире, Бон Ивер и Кание Вест.


Компанија:
РООТМУСИЦ
Лансирање Датум:
1/10/2009
Финансирање:
$ 18.3М

Музички доживљај је за Фацебоок - Слушај, Подели, Дисцовер. Направите Премести у БандПаге на Фацебоок-у. Основали смо РоотМусиц до нивоа терена, а ми заузврат два дана ...

Сазнајте више

Тосхиба нова Регза ВЛ800А ХДТВ удице са вашег смарт телефона преко МХЛ

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/31/toshibas-new-regza-wl800a-hdtv-hooks-up-with-your-smartphone-vi/:
МХЛ конзорцијум жели да протера ХДМИ порта из наше телефоне у корист својих Мобилни ХД линк везе, а технологија је пронашао свој пут у телефонима као што ГСИИ и ЕВО 3Д . Али до сада није било телевизора да се повежете. Тосхиба најновијим Регза линији, ВЛ800А је усамљени скуп у 2011 линију за паковање 5-пински порт који вуче 1080п са вашег мобилног уређаја и ставља га на 46-инчним или 55-инча од ивице осветљене ЛЕД панел . Најбољи део је, МХЛ вези гура снаге назад у телефон у исто време видео стреаминг - тако да не морате да бринете о ваш телефон умире на вас у сред вашег мобилног филм маратон. Тренутно на продају у земљи Оза за $ 2,329 (46 инча) и $ 3,179 (55 инча) АУД, ВЛ800 неће доћи у Америку. Међутим, сада када је слетео у континенталном делу Америке ГСИИ надајмо се неке МХЛ опремљене телевизорима следе овај пример.

Тосхиба нова Регза ВЛ800А ХДТВ удице са вашег смарт телефона преко МХЛ првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 31 Апр 2011 05:22:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Сварманоид 'Провајдери Правило ваздух, земљиште, Бооксхелвес

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cBUSTzL81QM/Swarmanoid-Bots-Rule-Air-Land-Bookshelves:
Анонимни читалац пише "Појам дистрибуираних обраде није нова, и његова примена на роботике природно води идеју рој робота Међутим, већина рој оријентисани роботи су се састоји од много идентичних робота (као што је Килоботс). . У овом случају, постоје три врсте робота: "ручно бота", која може да се попне полицама за књиге и ухватите објеката са рукама; 'ногу-бот ", који може да вози около и носе ручно бота и" око-бот ", који лети около и перцхес на плафону да обезбеди перспективу други ботови." Још један читалац истиче неповезаних, али и импресивне-видео Кинецт се користи за развој корисник-пријатан асистент робота.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гармз Пивотс постати Лоокк, има за циљ да се поремети циклус модне индустрије

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/OlMZsWFvja8/:
77952v5-max-250x250

Као писти модела Пивотинг на писти, Гармз, који омогућава покретање предстојећим модних креатора за исећи традиционалне мреже купаца и продају одећу директно до потрошача, данас Ребрандинг као Лоокк и најављује нове инвестиције семена.

Еден подухватима је преузела водећу улогу на инвестиције. Услови су били непознату, али извори кажу Раја отишао за нешто више од £ 500,000. Други Анђели инвеститори су се придружили круг, укључујући 500 Стартупс оснивач Дејв МцЦлуре, Кима подухватима, и Ангел инвеститора Шери Цоуту, Ричард Титу Том Хулме и нето-а-Портер оснивача Кармен Бускетс. Покретање је бивши 2010 Сеедцамп победник и узео онда стандардни £ 50.000 инвестиције.

Лоокк омогућава нових модних дизајнера отпремите дизајна - то су онда гласали за стране потрошача. Победнички дизајн се производе Лоокк сопствени у дому сарадњи са Лоокк одговоран за производњу, дистрибуцију и исплату дела, укључујући све повезане трошкове.

Као што можете замислити постоји много теже модних дизајнера који ће скочити на такав прилику да скок-жабе релативно спори модне индустрије.

Андреас Клингер, суоснивач и ЦОО Лоокк, каже промена имена не значи промену у пословни модел, нити правац компаније, али покушај да боље одражава његов апел дизајнера. Нови сајт је свакако много боље изгледа да је претходна инкарнација.

Он објашњава да је потребно неколико година да добије репутацију као модни дизајнер међу куповине мрежа. "Купци се не може веровати новог дизајнера имена да прода тако да не могу залихе своју одећу и потрошачи не могу да купе га ЛооКК решава овај проблем подмићујући заједно дизајнера и потрошача", рекао је он.

Ипак мислим да социјални аспект Гармз не иде као вирусне и можда то може. Сајт је 16.000 Фацебоок-вентилатора, тако да не онолико колико би се могло мислити после добра година рада. Ово можда објашњава поново бренд.

Сајт такође се суочава са неким конкуренцији врста. НотЈустАЛабел.цом је тржиште за авангардне моде, на пример. Међутим, ниједан други сајт не садржи и целу с краја на крај процеса све до доношења решења. Ово ствара баријеру за улазак против конкуренције, која Лоокк могу да искористе.

Меклур каже да вербално су се сложили неформални смислу пре годину дана, али документација трајао дуже него што се очекивало. Он каже да тим комбинује "одличан дизајн сензибилитета, СЕО структура - добра комбинација технологије визуелни дизајн вештина. То је ретко наћи комбинацију хакер и Хипстер вештине у један тим у исто време. И ја сам псицхед о гомили порекло игра као Лоокк. "

Покретање је дело Тамаш Лоцхер Андреас Клингер и Гилберт Ведам.


Компанија:
ГАРМЗ
Сајт:

Сцосцхе је РДТКС ПРО за иПхоне и иПод тоуцх детектује, средства добротворне организације

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/31/scosches-rdtx-pro-for-iphone-and-ipod-touch-detects-radiation/:
Сцосхе већ нуди прилично импресиван низ од мобилне опреме , али је сада извео у неке неистражене територије са својим најновијим нуди. Компанија је управо најавила свој нови РДТКС ПРО зрачења детектор и апликација за иПхоне и иПод тоуцх, који покреће у Јапану следећег месеца. Без калибрације потребно, уређај повезује на Ваш иОС ручни преко доцк конектора и нуди гама детекцију радијације изнад 60кеВ у оквиру + / - 5% тачности. Ако то није било довољно, периферних се такође може користити као самостални аларм за радиоактивности до 96 сати, а поменуте апликација ће вам омогућити да да делите ваше налаза преко Фацебоок-у, Твиттер или Гоогле мапе. Још увек није убеђен Сцосцхе се бори добро боре? Па, $ 10 из сваке $ 330 продата јединица ће имати користи група хуманитарних организација посвећена помагање онима на које Тохоку земљотреса и цунамија у Јапану. За бољи увид у кориснички интерфејс, завирити у галерији испод, или за пуну Рундовн, погодио за односе са јавношћу, након паузе.

Наставити читање Сцосцхе је РДТКС ПРО за иПхоне и иПод тоуцх детектује, средства добротворне организације

Сцосцхе је РДТКС ПРО за иПхоне и иПод тоуцх детектује, средства добротворне организације првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 31 Апр 2011 02:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

ЦомСцоре позива Андроид врх пас, Аппле је вуче даље испред РИМ

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/31/comscore-calls-android-top-dog-apple-pulls-further-ahead-of-rim/:
Према цомСцоре, од 82,2 милиона људи у САД са смарт телефона (до десет одсто у последњем кварталу ), Андроид је у првом као највећи платформа још једном, снимање невероватних 41,8 одсто тржишта, као што газда. У не тако близу другог, Аппле је био у стању да кост 27 одсто, затим компанија РИМ на трећем месту спот са 21,7 одсто - на доле 4 процентних поена од последњег квартала. Повлачењем до задње је Мицрософт са 5,7 одсто, и на крају Симбиан са суморна 1,9 одсто - и доле у ​​односу на претходна три месеца. Што се тиче САД произвођаче хардвера иде, Самсунг је и даље на врху са 25,5 одсто тржишта, док је ЛГ добио 20,9 одсто и на крају Самсунг са 14,1 одсто, опала за 1,5 процентна поена од раније. Јабука је била у стању да кост нека стоје у ОЕМ простору са 9,5 одсто удела, док је БлацкБерри ®-произвођач РИМ-само заробљених 7,6 одсто. Као битка плата на, изгледа као Андроидс, иПхоне, БлацкБерри и (Ох Ми) су још увек на врху - бар за ово тромесечје. Погледајте односе са јавношћу, након паузе за пуну Сцорецард.

Наставити читање цомСцоре позива Андроид врх пас, Аппле је вуче даље испред РИМ

ЦомСцоре позива Андроид врх пас, Аппле је вуче даље испред РИМ првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 31 Апр 2011 04:09:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТГ Даили | извор цомСцоре | Емаил тхис | Цомментс

иПад док корпу за куповину одржава фудбал навијача и њихове друге половине срећни

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/31/ipad-dock-shopping-cart-keeps-footie-fans-and-their-other-halves/:
Британски фудбалски навијачи се договоре о врло мало ствари: колико воле сви Џими Буллард, Арсен Венгер је потребно да купите одговарајући центар-пола и како болан то је да буде увучен за куповину пре него што Кицкофф у суботу. То је тим разумевања и напред-размишљања људи на Небо који имају одговор, бар на тај последњи. Компанија је удружила снаге са супермаркета Саинсбури у (који има касете од иновација ) на суђењу нову колица са соларним напајањем иПад пристаниште и звучнике. Сада можете да гледате утакмицу, или било шта друго, преко неба Иди апликацију на ваш уређај и да се намирница куповину врши у исто време. Забринути због све тако задубљен у ногу Хуан Мата је да ћете бити опасност за друге? Одмор лако, има корпу Сензори близине прилогу да вас обавестим када сте у вези да сидесвипе пензионер. Бића га испробава у Цромвелл Роад Саинсбури у западном Лондону - све што треба да пробате сами је иПад Небо Иди приступ и жеља да се буде на сјечиво спорта и технологије. Ако мисао узвикујући "Такси за Бент!" доле жалбе воће пролазом између седишта, можете да ухватите другу ПИЦ и саопштење за штампу, након паузе.

Наставити читање иПад пристаништа корпу за куповину одржава фудбал навијача и њихове друге половине срећни

иПад док корпу за куповину одржава фудбал навијача и њихове друге половине срећни првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 31 Апр 2011 02:55:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Дејли телеграф | | Емаил тхис | Цомментс

Јуно осврће, фотографије Земља-Месец система

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ShagLizY4pc/Juno-Looks-Back-Photographs-Earth-Moon-System:
астроенгине пише "Гледајући уназад, јер зумира кроз међупланетарни простор, мање од месец дана у своју 445 милиона километара, пет-годишње путовање на гасни гигант Јупитера, НАСА свемирске летелице Џуно заробљених портрет Земље и Месеца. Џуно је 6 милиона миља далеко у то време. "Ово је изузетан призор људи да виде све сувише ретко", рекао је Скот Болтон, Јуно главни истраживач из Истраживачког института југозапада у Сан Антонију "Ово гледиште наше планете Земље показује како изгледа споља. илуструју посебну перспективу наше улоге и места у универзуму видимо дивно али предиван поглед на себе. '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.