сряда, 31 август 2011 г.

иПад док корпу за куповину одржава фудбал навијача и њихове друге половине срећни

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/31/ipad-dock-shopping-cart-keeps-footie-fans-and-their-other-halves/:
Британски фудбалски навијачи се договоре о врло мало ствари: колико воле сви Џими Буллард, Арсен Венгер је потребно да купите одговарајући центар-пола и како болан то је да буде увучен за куповину пре него што Кицкофф у суботу. То је тим разумевања и напред-размишљања људи на Небо који имају одговор, бар на тај последњи. Компанија је удружила снаге са супермаркета Саинсбури у (који има касете од иновација ) на суђењу нову колица са соларним напајањем иПад пристаниште и звучнике. Сада можете да гледате утакмицу, или било шта друго, преко неба Иди апликацију на ваш уређај и да се намирница куповину врши у исто време. Забринути због све тако задубљен у ногу Хуан Мата је да ћете бити опасност за друге? Одмор лако, има корпу Сензори близине прилогу да вас обавестим када сте у вези да сидесвипе пензионер. Бића га испробава у Цромвелл Роад Саинсбури у западном Лондону - све што треба да пробате сами је иПад Небо Иди приступ и жеља да се буде на сјечиво спорта и технологије. Ако мисао узвикујући "Такси за Бент!" доле жалбе воће пролазом између седишта, можете да ухватите другу ПИЦ и саопштење за штампу, након паузе.

Наставити читање иПад пристаништа корпу за куповину одржава фудбал навијача и њихове друге половине срећни

иПад док корпу за куповину одржава фудбал навијача и њихове друге половине срећни првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 31 Апр 2011 02:55:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Дејли телеграф | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар