сряда, 31 август 2011 г.

Разер БлацкВидов Стеалтх тастатуре држи механички тастери, јарку буке

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/30/razer-blackwidow-stealth-keyboards-keep-the-mechanical-keys-dit/:
Разер БлацкВидов Стеалтх издање
Знате шта је дивно? Машински тастатуре - шта са њиховим задовољавајући кликова. Знаш шта је мање страшан? Потребе да слусам тај неугодан рекет по цео дан. Разер тврди да имате торту (у овом случају, тактилним повратним информацијама) и једу превише га (благословена тишина!) са својим издања БлацкВидов Стеалтх. То су, мање или више, исти одборе који је дебитовао у августу прошле године , али са тиши прекидачи и мат. Оба модела су доступна одмах, са истим програмабилних тастера и он-тхе-фли макро снимање, док је Ултимате верзија додаје "екстремним анти-сенке" да свој већ импресивном буком Пвнаге. Стандардни модел ће покренете кул $ 80, док је Ултимате тежи тежак 140 долара. Погледајте испод галерије, као и односе са јавношћу и видео након паузе.

Наставити читање Разер БлацкВидов Стеалтх тастатуре држи механички тастери, јарку буке

Разер БлацкВидов Стеалтх тастатуре држи механички тастери, јарку буке првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 30 Апр 2011 17:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар