сряда, 31 август 2011 г.

Про Савет: Немојте куповати иПад Од Брате У Паркинг Мекдоналдс

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/A-O6ppsVl-0/:
largewoodenipad

Астероида. ИПад је страшан уређај, али то кошта. Чак и из друге руке модели често команду више од Андроид __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__. Они су само толико тражње. Али погледајте, ако момак, штавише момак са видљивим злата зуба, каже да је продаја иПад је купио у расутом стању за $ 300, $ 180 уместо узима, боље проверите да ли је производ пре него што вас одвезе до куће. Ово је, нажалост, тужна прича о томе како Ешли Мекдауел је преварени у куповини дрвене иПаду.

Прича је прилично равно напред. По полицијском извештају, г-ђа Ешли Мекдауел, 22-ој години, је пришао два црна мушкараца у паркирање нуди Мекдоналдс да јој прода иПад за 300 долара. Рекли су купили рекао уређаја у расутом стању и су пролазили уштеде на потрошача. Како лепо. Мекдауел је објаснио да све што је била $ 180, што врсте господо прихваћена у сваком случају.

До овог тренутка, то је тешко доказати против логике Ешли је. Ја бих да иПад за $ 180. Пакао, ја бих се десетак. Али госпођа Мекдауел водио главом у глупости које не инспекцију робе.

Видиш, Ешли онда размене њен новац за иПад и дискови кући, где је онда отвара ФедЕКС контејнер, по први пут, да откријете да шок * то је превара. Купио је ништа више него чудно и изненађујуће украшене дрвеним блок, урамљена са црним траку и спортски реплика Аппле лого и Иос, икона. Полиција извештају се такође описују врсту Ја сам лично више забавља да момци стварају такву очигледно, али комплекс реплика, уместо да користите, знате, нормалан комад дрвета "Бест Буи продаје карата.".

Гавкер, у свом уобичајеном шупак тон, каже Ешли не заслужује свој новац назад, као нека врста "глупи порез", а лопови заслужују да га задржи. То је јасно погрешан правац деловања. Новац треба да иде на полицајце који су сада додељени проналажења тих лоших људи вози "бели Малибу без фелне и без боја" који су сцамминг безазлен девојчице без новца својих тата. Купите оне полицајаца барута и баци их странке.



Няма коментари:

Публикуване на коментар