сряда, 31 август 2011 г.

ИБМ-купује спречавање криминала и подаци обавештајне Софтваре Девелопер и2

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5KeRFnyuB7M/:
i2

ИБМ је најавио стицање И2, компанија која пружа интелигенције и истраживање софтвера за управљање за спровођење закона, одбране, националне безбедности и приватног сектора. Финансијском смислу нису објављени.

Са више од 4.500 купаца у 150 земаља, И2 је пружа обавештајну аналитику за криминал и преваре превенције у секторима као што су банкарство, одбрану, здравство, осигурање, спровођење закона, националне безбедности и мало. и2 решења тренутно користи 12 од 20 највећих малопродајних банака на глобалном нивоу и осам од првих 10 највећих компанија у свету.

и2 се не замењује људску интелигенцију, већ побољшава технологију која може да вози борби против криминала, преваре превенције и борбе против тероризма. и2 ће бити интегрисан у Софтваре Гроуп ИБМ.

ИБМ каже куповине ће помоћи ИБМ-ов клијентима податке искористи за борбу против преваре и безбедносне претње. Од издања: Коришћење ИБМ-у реалном времену аналитичка решења у комбинацији са технологијама И2, јавне агенције и приватна предузећа борби превара ће сада имати могућност да боље прикупљање, анализу и обраду свих релевантних података на располагању.

Док је већ августа, а ово је само један од неколико аквизиција ИБМ је направио ове године. За разлику од 2010 (ИБМ потрошио $ 6 милијарди да стекну 17 компанија у 2010), 2011 је била релативно ниског кључна за ИБМ-а у погледу куповине предузећа. Овогодишњи куповине укључују некретнине софтверске компаније Тририга.


Компанија:
ИБМ-
Лансирање Датум:
1896
ИПО:
НИСЕ: ИБМм

ИБМ-а, акроним за Интернатионал Бусинесс Мацхинес, је мултинационална компјутерске технологије и консалтинг корпорације. Компанија је једна од ретких компанија информационе технологије са континуираног историјом, која датира ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар