сряда, 31 август 2011 г.

ТоуцхПад дуговечност добија подстицај од Андроид / Убунту порта

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CK33G34KQN8/touchpad-longevity-gets-a-boost-from-androidubuntu-ports.ars:

ХП- закочи свој амбициозне стратегије вебОС раније овог месеца по објављивању планира да истовари своје целокупно пословање потрошачке хардвера . Иако је платформа могла потенцијално живе на кроз будуће лиценци, ХП не планирају да испоруче нове производе са софтвером. Да истовари тренутне залихе од ТоуцхПад __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с ХП почео продају ватру и ставите $ 499 уређаја за посезање у великодушан 99 долара. Продати-офф је наишао на велики потрошачке тражње, што је навело ХП светло до производње за још један рок .

Велико питање без одговора, међутим, шта ће се десити када ХП-на крају баца своју посвећеност оперативни систем. Ако се дозвола не преузима вођењем рачуна о вебОС и платформи стагнира, те Тоуцхпадс неће бити посебно корисно. Срећом, ентузијаста заједница долази до неких техничких решења и проналажење начина како би додатни софтвер трећих страна и алтернативних оперативних система за тоуцхпад.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар