сряда, 31 август 2011 г.

иПхоне Апп Довнлоад Избаци У јулу, Инцентивизед Инсталирајте Црацкдовн криви (Хвала?)

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YuAe-4Kv8Ok/:
fiksu

Маркетинг технологију Фиксу је објавио нове податке који показује опадајући тренд у мобилне апликације инсталације на иПхоне. Повећање, у ширем смислу, маргиналан, с обзиром на величину корисничке базе иПхоне, али било који не-навише покрет радознала.

Каже Фиксу, дошло је до пада од 4.505 милиона иПхоне апп инсталира дневно у јуну на 4,25 милиона апликација инсталације дневно у јулу.

Фиксу Апп Сторе Конкурентска Индекс мера просечне укупне дневне преузимање обим Топ 200 иПхоне Аппс бесплатно у САД, а потиче његове податке са 2,7 милијарде мобилних апликација акције снимио апликације на Фиксу за мобилне апликације платформу корисник стицања. Ове акције укључују апликацију покреће, регистрација и у око куповине, између осталог.

Каже генерални директор Фиксу Михеј Адлер, "један од разлога [за тренд пада] може да буде одсуство инцентивизед промоције које су многи користи у велико довнлоад купи и повећати ранг. Апп маркетингу сада почињу да прерасподели буџета у не-инцентивизед промоције које може да испоручи више лојални стопу конверзије корисника по нижој нето трошкова. "

Као што се сећате, Аппле-увеле инцентивизед инсталира у априлу , и почео је одбијање апликације које користе плати-по-инсталирати или понудити зидова од иТунес Апп Сторе.

Фиксу такође наводи да трошкови за стицање лојалних корисника (у складу са својим Цена по Веран Кориснички попис) смањен, превише. У јулу, после четири месеца се повећава, цена пала 5,5% на $ 1.20.

Тако је Апплеов обрачуна са инцентивизед инсталира стварно овде крив? За ово смо се окренули тржишни лидер у дистрибуцији и примени монетизацију, Тапјои . Занимљиво је да није имала коментар.

А Петар Фараго за аналитику налет је потврдио да генерални тренд је тачна периоду од априла до средине лета, али није могао да гарантује за конкретне бројеве Фиксу је. "Са нижој цени цену по конверзији уклонити (инцентивизед инсталира), видимо цене иду горе", каже он.


Компанија:
ФИКСУ
Лансирање Датум:
12/2008
Финансирање:
$ 5.5М

Няма коментари:

Публикуване на коментар