сряда, 31 август 2011 г.

Кно је Уџбеници је врх бацк-то-школе иПад Апп Са Један Преузмите сваких 8 секунди

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2nH2vvqB3Cs/:
Kno downloads map

Као студенти почети повратку на колеџ, они су преузимање кно нови уџбеници апликација за иПад у гомилама. Тренутно је број 1 иПад образовање апликацију, број 2 зарадом иПад Апп уопште, а најбољих 25 без апликација (више популаран него што апликација запалити иПад). Апликација се преузима сваких 8 секунди. Мапа приказује изнад скидања у последњих 24 сата.

Сама апликација је бесплатна, али онда кно продаје дигиталних колеџ уџбеници у око куповине. Знате тренутно нуди више од 100.000 уџбеника који се могу коментарима, нагласио је, као и да се чита на Вебу или Фацебоок. Ослободивши свој огроман уџбеник __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__, кно објавио свој дигитални читач уџбеника и складиштење на иПад прошлог јуна. У последњих неколико недеља, кно додао гомилу нових функција као што су аутоматизована квизови, активност ток нота, интеграција са Кан Академије видеос онлине, и 3Д модела молекула генеришу у лету.

Факултета са највише кно студенти до сада су АСУ и Универзитета у Аризони, Харварду и УТ Аустин.

Почетком бројке сугеришу јак почетак за кно овог семестра, то је први прави доступности међу студентима. Жалба преузимања уџбеника за ваше иПад уместо луггинг око папира примерака у свом ранцу је очигледна. То ништа не кошта да преузмете апликацију, и плаћање за једну или две књиге да га испробате је прилично низак ризик за већину студената. Кно је прави тест ће, међутим, касније доћи у семестру када је почетком суерс одлучити да ли ће преузети више кно уџбеника или главу уназад кампус књижара.

Испод су неколико демо видео који приказује кно најновије карактеристике:


Няма коментари:

Публикуване на коментар