сряда, 31 август 2011 г.

Моторола Про + циљеви расут БлацкБерри корисника, бродови октобра

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/TvwBVaSNHW4/motorola-pro-targets-straggling-blackberry-users-ships-october.ars:

Самсунг је најавио да планира да покрене Моторола Про +, нову верзију Моторола Дроид Про која је лансирала почетком прошле године препознатљив по својим вертикалним КВЕРТИ тастатуром. Про + Изгледа да циљање потенцијалних купаца непосредне шкриљац за нови БлацкБерри телефона, посебно нови БлацкБерри Болд 9900 и извлачење БлацкБерри Бакља.

Самсунг Про + ће радити без теже освајањем преко БлацкБерри корисницима него што мора, јер спортско сличне иза крива спецификације: сингле цоре процесором брзине 1ГХз и 512МБ РАМ меморије иза 640к480 3.1-инчни екран. Батерија је декларисана на 1600мАх и 8 сати разговора, без фигура видео репродукције пружа.

Про + долази са 4ГБ интерне меморије, прошириво до 32ГБ преко мицроСД слот. Поред КВЕРТИ тастатуру, њена најбоља особина може бити пун комплет антена, способан да ВЦДМА, ГСМ, ХСДПА, ХСУПА и бендова. За разлику од Дроид Про, који је покренула са Андроид 2.2 Фроио, Про + ће покренути са Андроид 2.3 __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__.

Про + је само најављен за Европу и Азију до сада, са октобру пуштање на слободу. С обзиром да телефон има антене подржавају и АТ & Т и Т-Мобиле, телефон вероватно се куповао за америчке превозиоца као што је добро.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар