сряда, 31 август 2011 г.

Да ли је Спринт је Превремени престанак Накнада Скакање до $ 350?

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Yy7e6dDpWvI/:
sprintlogo

Читав овај систем од две године уговора и превременог завршетка накнада је далеко најгора ствар у вези поседовања и уживања смарт телефона. Наравно, уговори се смањи стварну цену телефона прилично мало, али је и даље супер нервира да потпишу са неким потпуно новим суперпхоне само да имају неки супер дупер телефона покретање неколико недеља касније. А ако сам уговор није био досадан довољно, Спринт одлучи да подигне свој раној накнаду отказа од 150 долара.

Захваљујући пар орао очију више у Спринт Субсцрибе , ми смо стекли Снеак Пеек на неки "дилер Новости" да каже садашњи $ 200 ЕТФ-у Спринт ће сада бити $ 350 ЕТФ-а. Почев 9. септембра, разбијање вашег уговора о било ком смарт телефона, __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__, нетбоок и лаптоп ће резултирати у вама искашљавао $ 350.

То значи да ако већ имате уговор са Спринт, и одлучите да престанете да о томе за тако нешто Другог Галаки Епска 4Г на додир који је свеже представљен синоћ, само ће дугујем Спринт 200 долара. Али ако размишљате предју на "сада мреже", најбоље скок на њега. Имате само нешто више од недељу дана да се закључали унутра

Спринт је било само позиционирање као један превозник који и даље нуди неограничен података. У светлу предложеног Веризон-Т-Мобиле спајање, пошто мрежа која "гледа на народ" ће ићи дуг пут за спринт. Али, чак и извршни директор Дан Хесе је рекао да "ништа није заувек загарантована." Да ли је ово цена пјешачити на превремени раскид накнаду знак ствари које долазе? Свакако се надамо не, али само ће време рећи.


Компанија:
Спринт Нектел
Сајт:
Лансирање Датум:
1999
ИПО:
НИСЕ: С

Спринт Нектел нуди широк спектар бежичних и фиксних комуникационих услуга доноси слободу кретања корисницима, компанијама и владиним корисника. Спринт Нектел је широко призната за развој, ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар