сряда, 26 октомври 2011 г.

Нетфлик губи 800.000 претплатника После Квикстер гаф

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dZeNRBWm4v8/netflix-loses-800000-subscribers-after-qwikster-gaffe:


бс0д3 пише "Нетфлик-ом видео претплате изгубио 800.000 корисника у трећем кварталу, највећи појединачни губитак у својој историји акција пала за више од 25 одсто у проширеном трговине у понедељак.. Нетфлик предвиђа да ће његова комбинована губитак клијената и европских покренути га гурните у црвено следеће године где могу остати за све 2012, према писму својим акционарима (ПДФ). "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.

Цорнинг пилинг назад латица на Лотус Стакло, обећава мале снаге, високих перформанси

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/26/corning-peels-back-the-petals-on-lotus-glass-promises-low-power/:
Стакло мајстори у континуитету, у Цорнинг су у поново. Иста фирма која ослободила горила стакла на свет сада изаћи са потпуно новим, мада мање окрутних звучним материјалом, познат као Цорнинг Лотус стакла. Дизајниран са ЛЦД и ОЛЕД дисплеја у виду, овај супстрат обећава да испоручи нетакнуте квалитет слике без сиса превише моћи. Према Цорнинг, овај перформанс је углавном због термичке и димензионалну стабилност Лотус ", који омогућава већу резолуцију и брже време одзива. Ове термичка својства такође омогућити да одржи свој облик током посебно топла обраде, чиме се избегава било гадно савијање ефекте. Цорнинг Лотус стакла већ лансиран у производњу, али нема речи о томе када још увек можемо очекивати да се то појави у комерцијалним производима. Шеф прошлости паузе, а украшен штампу.

Наставити читање Цорнинг пилинг назад латица на Лотус Стакло, обећава мале снаге, високих перформанси

Цорнинг пилинг назад латица на Лотус Стакло, обећава мале снаге, високих перформанси првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 26 Оцт 2011 09:16:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Нокиа Лумиа 800 вс Нокиа Н9: прича о трака

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/26/nokia-lumia-800-vs-nokia-n9-the-tale-of-the-tape/:
Наравно, могу да изгледају исто, али су они у ствари исти? Унутар тог глатка, лепо обликовану поликарбоната љуске лажи унутрашњи које су заправо знатно разликује између ове две. Како другачије? Па, момак на левој страни, недавно је представила Лумиа 800 , има 1.4ГХз процесор Куалцомм пару са 512МБ РАМ-а и 16ГБ простора за складиштење. Момак на десној страни? То је Кобног Н9 , а поседује 1ГХз ТИ ОМАП чипа са 1ГБ РАМ-а и до 64ГБ складишног простора. Унутар табели лежи потребне информације, као и делти жудите.

Наставити читање Нокиа Лумиа 800 вс Нокиа Н9: прича о трака

Нокиа Лумиа 800 вс Нокиа Н9: прича о трака првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 26 Оцт 2011 08:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Истраживање супер зелена седишту други свет рачунара у

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/TuDCikAfKVo/exploring-other-world-computings-super-green-headquarters.ars:

Воодстоцк, Илиноис је вероватно најпознатији по својим глуми улогу у филму 1993 Дан Гроундхог мали Бург, отприлике сат времена северозападно од Чикага, стајао у за мале Пенсилваније граду Пунксутавнеи током филма.. Суд трг је коришћен за снимање чувеног састанка између лика Бил Мареја, Фил Конорс, и продавац осигурања Чет Риерсон, где Конорс кораке ван тротоара у "доози" од блата бара.

Воодстоцк, такође се дешава да се дом за једну од најзеленијих зграда у целој земљи. Ова зграда је тренутно седишту за Мац надоградњу и прибора одлука других светских рачунарство . Арс недавно имали прилику да обилазак објекта и гледа у неки од његових импресивних зелених "функција". Разговарали смо и са генерални директор Лери О'Конор о томе како да се изгради такав диск еколошки зграда је исти драјв који гурају га да гради ОВЦ-ов Мац-пријатан посао на првом месту, буквално голим рукама.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Цитрик тврди да ће учинити виртуелне рачунаре јефтиније од правих

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/VBkHm7pBcM8/citrix-details-integration-of-acquired-vendors-prepares-vdi-ready-chips.ars:

Цитрик је нудио нове технологије како би до-испред цену виртуелне рачунаре јефтиније за предузећа од физичког десктоп у року од шест месеци, истовремено обезбеђујући да виртуелни десктоп перформансе не заостају превише далеко иза традиционалних рачунара. Док је напредак у КсенДесктоп софтвера и способност да се спакује све више виртуелних десктопа на једном серверу фактор у једначину, кључни део је ново партнерство са виртуелним десктоп софтвер НЦомпутинг продавца и хардвера инструменти Тексасу продавац да створи систем на- чип архитектуру која укључује Цитрик сопствене ХДКС високе дефиниције Виртуал Десктоп технологије директно у силикон.

Први уређаји који користе ХДКС систем-на-чипу технологија ће бити продат почетком 2012, и на крају ће довести до клијент уређаја који коштају мање од $ 100, Цитрик тврди.

"По први пут икада, нетрадиционалне уређаје као што су мреже монитори, телефони, паметни клавијатуре, кутије сет топ потрошача, поду продавнице опреме, киосци и болнице радних станица-на-точкови ће моћи да се директно приказ виртуелне апликације и радне површине, без потребе за пуну ПЦ на крајње тачке ", рекао је Цитрик.

ХДКС систем на чипу архитектура је у почетку намењена за АРМ чипове засноване али ће бити проширена на 86. Да бисте омогућили приступ виртуелне рачунаре, ови уређаји би повезивање са подацима о клијентима центре опремљен Цитрик КсенАпп и КсенДесктоп софтвера. Цитрик, каже просечна првој години трошкове за примену физичке десктоп у пословном окружењу је око $ 1,000 по уређају, и да су виртуелне рачунаре на ивици пада испод тог знак и да ће наставити да пада цена, а физичким десктоп остане стабилан.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


СкимЛинкс харнессес Линкови Атму стицања до Снага СкимВордс 2.0

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/kY3hHYX9joE/:
Screen Shot 2011-10-26 at 12.37.04 AM

Један од најпопуларнијих начина за издаваче да уновчите свој садржај - осим основне банер и АдСенсе огласи - да ли кроз партнерске програме. То су често транспарентан за корисника: ћете кликнете линк на онлине продавница, а ако купите нешто, издавач добија проценат куповне цене (сваки програм варира мало, али то је стандардни начин они раде).

Наравно, пријављивање за сваки од ових програма се раде. СкимЛинкс је Великој Британији компанија која помаже издавачима уновчите своје садржаја уметањем аутоматски ових аффилиате линкове, а данас је обуздавање недавно куповине који ће један од својих производа знатно ефикасније (и корисно за ширу скуп веза).

Покретање чини два главна производа. Први је његов имењак СкимЛинкс, која ће идентификовати сваки линк који је било укључено у садржај издавача и аутоматски га конвертовати у аффилиате линка кад год је то могуће (ово чува издавача муке да морате да се пријавите за аффилиате програми са сваким трговац). Други производ је СкимВордс, који ће аутоматски убацити линкове партнерске у садржај, чак и када су те речи већ није повезана на првом месту. Тако, на пример, ако сам поменуо од 32 ГБ иПад у овај пост, речи '32 МБ иПад "ће аутоматски бити конвертован у везу указује на, рецимо, Амазон.

Компанија је покренула други производ у јуну 2010. Али је имао један велики проблем, према оснивачу Алиша Наваро: оригинални имплементација захтева СкимЛинкс особље ручно да одобри неке делове процеса (другим речима, они би проверили да линкове који су се генерише смисла у контексту). Што на крају није скали као предузеће изгледао да истражују више вертикалама.

Да се ​​ситуација поправи, СкимЛинкс стекао конкурентске фирме под називом атма Линкови, који је пришао овај проблем на другачији начин. Уместо да се ослањају на људе да одобри ове креиран аутоматски линкови, Атму Линкови изгледало да аутоматизују цео процес, користећи семантичка анализа и листе од 20 милиона производа које различите онлајн трговаца да одреди шта би могло бити повезани. Ова функционалност је оно што покреће СкимВордс 2.0, а Наваро каже да ће његова повећала ефикасност омогућити компанији да се прошири на додатних вертикалама које ће укључити начин, потрошачке електронике, ауто, и стил живота линкове.

Нови производ је такође постаје мало затезања лица, које можете видети у наставку - моусинг преко линка ће приказати пун назив повезан производа, заједно са линковима на више различитих продавнице где је она доступна за куповину.



Твилио скаче језеру: сада живе у Британији, и целе Европе до краја године

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CBQN5PJYWW4/:
twiliomap

Током последњих неколико година, програмер-суочава услуге попут Хероку и АВС су доказали изузетно популаран, помаже да се смањи невоље да програмери морају да се баве. Један од највећих успешних прича у овом правцу је Твилио , која је покренула још 2008, а подигла око 15 милиона долара у финансирању до сада.

Компанија ради нешто што звучи варљиво једноставан: она прави печење телефонске позиве и текстуалне поруке у апликацију једноставан, са неколицином интуитивно команде као што су "диал" и "реци" као основни градивни блокови. Овај АПИ је доказала да буде много лакши за коришћење од услуге које су коришћене у пред-Твилио дана, а раст је порастао током прошле године. Али постоји једна велика тема: Твилио функционалност је тежак инвалид изван Сједињених Америчких Држава.

То се мења од данас, као Твилио почиње велики роллоут широм Европе. Компанија је држи посебан догађај у Лондону јутрос, где је најавио пуну Твилио услуга у Великој Британији. То значи да ће програмери бити у могућности да купи локални Великој Британији бројеве телефона, и они ће моћи да користе позив / СМС функционалност.

И остатка Европе на путу: Бета је лансирање данас у Пољској, Француској, Португалу, Аустрији и Данској. А до краја за 2011, она планира да подржи Италија, Румунија, Грчка, Белгија, Чешка Република, Мађарска, Шведска, Швајцарска, Бугарска, Словачка и Финска као добро. Твилио ће се постепено бициклизам свака компанија кроз бета верзије програма, тако да као "дипломирани" првих пет бета земаља, више ће бити додат.

Очигледно је ово велика ствар за програмере, јер ће им помоћи да постигну много шире базе корисника (чак и програмерима у САД ће бити у могућности да искористе локалне бројеве телефона у иностранству).

Као део вести, Твилио најављује да ће Зендеск Глас покренути у Великој Британији, покреће нову Твилио подршку.


Компанија: Твилио
Финансирање: $ 15.7М

Твилио нуди програмерима моћан АПИ за телефонске услуге за упућивање и примање телефонских позива, као и слати и примати текстуалне поруке. Њихов производ омогућава програмерима да лакше интегришу различите методе комуникације у своје програме и програме. Твилио омогућава програмерима да користе своје постојеће вештине уеб развој,

Поттернави: Пионеер најављује 3Г опремљени ГПС за Бицикли

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/14NyyC1f8GU/:
pioneer feat

Пионир је јуче најавио тзв Поттернави [ЈП], ГПС за бицикле који ће бити доступан у белој или црној боји. Купци могу да очекују 2,4-инчни ЛЦД у боји са 240 × 320 резолуцијом, АНТ + подршку, убрзања сензор, УСБ порт и 10 сати трајања батерије.

Пионир каже да Поттернави не показује само мапе и праваца, али и омогућава корисницима да траже популарна места, на пример, најближег ресторана или продавница. Он такође даје савете за здрав бициклизам, указује на то који акције сагорети колико калорија итд

Оно што је интересантно је да подржава 3Г обезбеђује Јапана највећи оператер мобилне телефоније НТТ ДоЦоМо (прве 2 године бесплатно).

Пионир планира да почне продају Поттернави у Јапану у фебруару наредне године (цена: УС $ 527). Никкеи је извјештавања које ће 100г уређај погодила САД и европском тржишту негде "следећег лета", такође.

Преко АВ Погледајте [ЈП]



Хром 15 пуштен са ... побољшана почетну страну

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/7qaK3VmnvrQ/chrome-15-released-with-improved-start-page.ars:

Гоогле је избацио верзију 15 Цхроме своје "стабилно" канал. Ажурирање доноси неке мање козметичке измене, укључујући и благо чишћење страница нове картице, а Гоогле је такође редизајниран Цхроме Веб Сторе са једноставнијим распоред.

"Нова картица", страна, која је приказана по подразумеваној вредности за празне картице, тренутно показује сличице мрежу највише посетио корисника сајтова и обезбеђује пречице за инсталиране корисника Веб апликације. Нова верзија је функционално идентичан, али изглед и понашање су намештена.

Корисници могу страница између пречицама и страна сличица кликом стрелицу или коришћењем траке за навигацију на дну странице. Они такође могу да креирају више страница за примену иконе. Способност да се "ПИН" сличицу да бисте мрежу више није на располагању, али је могуће да превучете сличицу да је један од захтева страница. Десним тастером миша икону апликација омогућава корисницима да прецизира да ли би требало да апликација отворена у редовном картицу, забодена картицу, или преко целог екрана.

Поред ових промена, Гоогле такође ремонтоване Цхроме Веб Сторе. Дизајн је у великој мери поједностављен са дизајном који осећа више апликација као што су. Главни садржај област приказује мрежу инсталирање локала, апликације и теме. То ће динамички учита друго као што доле померање. Сидебар на левој вам омогућава да претрагу или филтрирање по категоријама, док су траке за навигацију на врху показује презле указује на вашу тренутну локацију у навигацији хијерархији.

Нова верзија је тренутно избацио крајњим корисницима, али се такође може преузети ручно са сајта компаније Гоогле.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Нокиа Лумиа 710 хандс-он (видео запис)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/26/nokia-lumia-710-hands-on-video/:
Били смо Бедаззлед од стране вишег крај Лумиа 800, али ево Нокиа скромнија понуда: мало дебљи, мање скупо гради - али и даље изразито Фински - Лумиа 710. На 270 евра ($ 375) без пореза, то обећава да ће бити итекако цени уређај када почиње ударање западна тржишта, и то добро може се показати јефтине довољно за тржишта у развоју такође. Међутим, без да се посебно нешто што 800 истиче, може да се такмичи против растуће армије средњег домета Виндовс телефони од произвођача као што су Самсунг, ХТЦ? Прочитајте наше почетне утиске.

Наставити читање Нокиа Лумиа 710 хандс-он (видео запис)

Нокиа Лумиа 710 хандс-он (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 26 Оцт 2011 06:44:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Нокиа Лумиа 800 хандс-он (видео запис)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/26/nokia-lumia-800-hands-on/:
Ох, Нокиа. Мајку Земљу и оснивач мобилној индустрији. На крају, имамо Вашу Најновији стварање смештен усред наше лепљив дланове: 3.7-инчни плоча од поликарбоната Виндовс Пхоне зацудјен, предвођен ЦлеарБлацк АМОЛЕД екран. Има ту слатку поветарац ван Нокианвирта реке радио своју посебну магију? Или је то само још један Виндовс Мобиле? Па, први утисци су да је ... осећа као Н9 . Прочитајте наше утиске детаљне.

Наставити читање Нокиа Лумиа 800 хандс-он (видео запис)

Нокиа Лумиа 800 хандс-он (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 26 Оцт 2011 05:57:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Нокиа Лумиа 800 испоруку у новембру за $ 585, доступан за унапред наручити сада

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/26/nokia-lumia-800-shipping-in-november-for-585-available-for-pre/:
Нокиа је пре неколико дана најавио да је недавно представио Лумиа 800 ће почети да се испоручују у новембру на одређена тржишта, за око € 420, или око $ 585. То ће избаце следећег месеца широм Француске, Немачке, Италије, Холандије, Шпаније и Велике Британије, пре него што свој пут у Хонг Конг, Индија, Русија, Сингапур и Тајван, по завршетку 2011. Лумиа 710 , у међувремену, по цени од € 270 (око $ 376), и биће доступан у Хонг Конгу, Индија, Русија, Сингапур и Тајван до краја ове године. Рано птица, међутим, могу унапред наручити Лумиа 800 сада - само кликните на линк испод извор за више детаља.

Нокиа Лумиа 800 испоруку у новембру за $ 585, доступан за унапред наручити сада првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 26 Оцт 2011 05:30:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Нокиа | Емаил тхис | Коментари

Јабука признатог патента за слиде за откључавање

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nzo6NmVfXO4/apple-granted-patent-for-slide-to-unlock:


генералхавок пише "САД за патенте и жигове одобрила је Аппле-ов патент на слајду да бисте откључали гест користе на иОС уређајима Занимљиво, овај патент је раније отпуштен у Европи због претходног уметности.. Са многим Андроид телефони који користе сличан слајд гест, он Биће занимљиво видети како ова нова патента ће утицати на ратове патента између Аппле и Андроид продаваца. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.