петък, 23 септември 2011 г.

МИТ-Рад на индустријских размера за штампу Грапхене Штампање

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FVahC8W1_90/MIT-Working-On-Industrial-Scale-Graphene-Printing-Press:
суревоулдоутлав пише "Врела на петама од вести да истраживања грапхене се финансира НСФ, МИТ-каже да ради на индустријски величине штампу грапхене штампа за синтезу листова велики као 1 км квадратни тренутни рекорд је 76 цм. ск Томаш Палациос, директор Центра за Грапхене уређаје и системе, рекао је, "онако како сам приступ грапхене се разликује од већине других истраживача у овој области Деведесет девет одсто радова на грапхене су написали физичари, фокусирајући се на. невероватна и јединствена својства материјала. Имам становишта инжењер сам заинтересован за проналажење најбољих апликација за јединствене особине грапхене је. '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


НАСА је најавио Спаце Екплоратион Мапе пута

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9ENoXdttLuo/NASA-Rolls-Out-Space-Exploration-Roadmap:
МаркВхиттингтон пише "НАСА и свемирске агенције различитих земаља, укључујући чланице Европске уније, Канаде, Јапана, Русије, Индије, Украјине и Јужна Кореја имају избацио најновију верзију истраживање свемира план (ПДФ) НАСА и њених партнера. створили су два сценарија, под називом "астероида Даље 'и' Месец Даље '. Ово представља наставак аргумента над којима дестинацију астронаута истраживачи треба да иде на прву Ако се Земља приближава астероиду, као председник Обама инсистира Или би требало да буде месец, као и многи људи у Конгресу, НАСА-е, а НАСА партнерских агенција предлажете?. У сваком случају, сви путеви воде на Марс у тренутни план Оба посете астероида и на Месец сматрају пракса траје шта ће бити потребно да се иде на Марс.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


350Греен да инсталирате 400 ЕВ станица за пуњење широм САД

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/23/350green-to-install-400-ev-charging-stations-across-the-us/:
ЦхаргеПоинт
ЕВ станица за пуњење још увек тешко доћи до овде у САД-у и, док је 400 нових неће баш ћебе народ, ми ћемо се шта можемо да добијемо. 350Греен се удружила са Кулонов Технологије да се изгради баш то много нових ЦхаргеПоинт станицама широм Њујорка, Пенсилваније, Илиноис, Индијана и Калифорнији. Са најновијим најаве ЦхаргеПоинт мреже се очекује да расте на преко 1.000 локација, многи са брзо пуњење могућности. Не бисмо баш позив плана шаржер игру, али, као што смо рекли, свако мало помаже. Погледајте односе са јавношћу, након паузе.

Наставити читање 350Греен да инсталирате 400 ЕВ станица за пуњење широм САД

350Греен да инсталирате 400 ЕВ станица за пуњење широм Сједињених Држава првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 23 Сеп 2011 14:12:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Америчке владе да туку назад ботнет са сајбер кодекс понашања

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/23/us-government-to-beat-back-botnets-with-a-cybersecurity-code-of/:
Стари Ујка Сем изгледа одлучни да стане на ботнет , али је ипак треба мало помоћи фигуринг како то урадити. У среду, Одељење за унутрашњу безбедност и Национални институт за стандарде и технологију (НИСТ) објавио захтев за информације, позивајући компаније из интернет и ИТ компанија да допринесу својим идејама да се добровољно "кодекс понашања" за ИСП да прате када пред собом има ботнет зараза. Овај потез долази као одговор на очигледне јуна "Зелени папир" на сајбер, у којој Одељење за интернет политику трговине Радна група позвала на јединствени кодекс најбоље праксе за помоћ ИСП навигацију кроз посебно подмуклим водама. У овом тренутку, НИСТ је и даље отворен за сугестије јавности, иако Арс Тецхница извештаје да је давање посебну пажњу на два модела усвојен у иностранству. Аустралије иЦоде програма, на пример, позива на услуга да преусмерити захтеве сумњивог изгледа система сајт посвећен злонамерних програма за уклањање. Агенција је такође узимајући тешко поглед на иницијативу (диаграммед горе) из Јапана с Цибер Чиста центар, који је инсталиран такозвани "хонеипот" уређаја на разним ИСП-а, омогућавајући им лако да открије и извор све нападе, док се аутоматски обавештава своје клијенте путем е-маила. Постоје, међутим, неки дуготрајни забринутости, као НИСТ би требало да пронађе средства за своје предстојеће иницијативе, било да долази из јавног сектора, корпорација или нека врста јавног-приватног партнерства. Плус, неки су забринути да би против ботнет програми нехотице откривају личне податке потрошача, док су други отворено питају да ли би требало да ОС одлука бити укључени, као добро. Јавни коментар кода Период се завршава 4. новембра, али можете наћи више информација на извору линка испод.

Америчке владе да туку назад ботнет са сајбер кодекс понашања првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 23 Сеп 2011 14:34:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Арс-Тецхница | извор Савезна Региструј се | Емаил тхис |

Ангелбирд крила ПЦИ-базиран ССД преглед и мерила

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/23/angelbirds-wings-pcie-based-ssd-preview-and-benchmarks/:
Складиштење ентузијасти (да, постоји таква ствар - шта од тога) би вероватно вам кажем да ПЦИ-базиран ССД Диме десетак ових дана. Али у свим озбиљности, цене смо сведоци су доказ да још неколико такмичара не би повредио. Назад неколико недеља, аустријски сопствене Ангелбирд почео да брод решење које смо први пут чули током 2010, и били смо срећу да попа Крила ПЦИе ССД РАИД картица у наше Мац Про за тестирање. Годинама смо били покретања овог горе и трчање сваки примене појединих његових акција ХДД - 640ГБ Хитацхи ХДЕ721064СЛА360 (7200) - као што смо претпоставити многи од вас десктоп власницима може да буде. Жељан да ли су крила постојеће куле треба да вине? Главом о прошлости паузе за наше утиске.

Наставити читање Ангелбирд крила ПЦИ-базиран ССД преглед и мерила

Ангелбирд крила ПЦИ-базиран ССД преглед и мерила првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 23 Сеп 2011 15:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Ангелбирд | Емаил тхис | Цомментс

САД Владини плаћа информатику Извођачи дупло више као своје ИТ радника

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UeKzSLKXsfQ/US-Govt-Pays-IT-Contractors-Twice-As-Much-As-Its-Own-IT-Workers:
бдцни7927 пише "америчке федералне владе плаћа ван њега радова скоро дупло више за услуге Цомпутер Енгинееринг као што плаћа своје рачунар инжењера, и 1,5 пута више за ИТ менаџмент рад, у складу са непрофитне контролора групе" Студија указује. да ИТ конкретно "је широко спољне широм савезне владе, због претпоставке да ИТ компаније пружају далеко супериоран вештине и уштеде у трошковима." Пројекат о Влади надзор каже да плате поређења докажу да су они уштеде не реализује. Међутим, поређења се не баве било уштеда која се може постићи кроз вештина, процеса или система која би могла приватне ИТ услуга компаније испоручују ПОГО Истраживачи кажу да савезна влада сама не зна колико је новца укупно штеди или отпаци са својим одлукама и порекло. нема систем за то. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Светски Најстарије Покретање Ауто на продају

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ljH0gC2zHdM/Worlds-Oldest-Running-Car-Up-For-Sale:
цилонловер пише "веома посебан аутомобил ће прећи Ауцтионеерс блок следећег месеца - то је најстарији светски мотор укљуцен ауто, историјски 1884 де Дион Боутон и Трепардоук ДОС--Дос паре Рунабоут Други прототип саградио гроф Де Дион аутомобила. учествовао је у први аутомобил на свету трци, која само привукао један такмичар завршио, наравно, и. мада вероватно није могуће имати трку без два такмичара, ово је аутомобил који "победио" тој трци, постизање тврдио максималну брзину од 37 мпх на стрејт. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сони открива цене и величине ли Гоогле ТВ?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да постоји неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и жели да уништи изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају потребу прошло. Зашто? Јер не само процуриле информације (још не знам да ли је реално) о могућем величинама да ће Гоогле ТВ, али и имена су се појавили који би се звао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (да, погодили сте) од 46 инча. Ипак, они су такође ризик да би њихове цене укупног броја између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознао ствар: ако је то истина, најјефтинији модел Гоогле ТВ ће бити још скупље (300 долара) у односу на 32-инчни модел скупљи од Сони је људе у свом каталогу.

ОЦЗ жели да кеш ХДД са ССД-

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ILLbqXTyQD4/OCZ-Wants-To-Cache-Your-HDD-With-an-SSD:
сл4схд0рк пише "ОЦЗ је излази са Синапсе кеа, или ССД-кеш за хард диск ССД ради софтвер који копира податке у кеш са вашег хард диска док радите са њим подацима седи на ССД док се не добије мање активности.. и добија испира на хард диск Поред повећању ИОПС да 10к/75к (читање / писање). ССД такође подржава АЕС енкрипцију, паметан и ТРИМ ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


10-петафлопса суперкомпјутер гради за отворено научне заједнице

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ck7Xo43WCJA/10-Petaflops-Supercomputer-Being-Built-For-Open-Science-Community:
Анонимна савети читач вести да ће Делл, Интел и Текас Адванцед Цомпутинг Центер се заједно ради на изградњи "стампеда", пројекат има за циљ суперкомпјутер за максималне перформансе од 10 петафлопса. Национална научна фондација пружа $ 27,5 милиона долара у почетно финансирање, и то је нада да Стампеде бити "модел за подршку петасцале симулацију на бази науке и податке погон науке." Од дана објављивања: "Када буде завршен, Деер Парк ће се састојати од неколико хиљада Делл Зевсов сервере са сваки сервер има два 8-цоре процесоре у предстојећој процесора Интел Ксеон Е5 Породица (раније назван" Санди Бридге-ЕП ") и сваки сервер са 32 гигабајта меморије ... [Он такође садржи Интел Многи интегрисано графичко језгро 'ко-процесора,] је дизајниран за обраду високо паралелно оптерећења и пружа предности коришћења најпопуларнијих к86 сет инструкција.. То ће у великој мери поједноставити задатак портинг и оптимизација апликације на Стампеде да искористе перформансе и Интел Ксеон процесора и Интел МИЦ ко-процесора. ... Све у свему, Стампеде ће имати врхунске перформансе од 10 петафлопса, 272 терабајта меморије од укупног броја, и 14 петабајта на диску за складиштење. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Визија Проблеми За неке Повратак Астронаути

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Gu1LCgUkCn4/Vision-Problems-For-Some-Returning-Astronauts:
астроенгине пише "новооткривених невоља има неки лекари питају да ли астронаути путују на Марс могао имати проблема са њиховим видом у време када су стигли око трећина америчких чланова посаде на броду на ИСС повратак са оштећеним видом, један случај који је био. . стални разлог за касно откривање ове мистериозне невоље је невољност астронаута на активној служби да иступе - ризик да буду заснована после жале мутне визије сматра превелика ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ФЦЦ-финализује САД Нет Неутралити правила

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cL7VyfSxtQY/FCC-Finalizes-US-Net-Neutrality-Rules:
милбоурноспхере пише "ФЦЦ је завршен предложене правила у вези Нет Неутралити правила ступају на снагу 20. новембра, готово годину дана након што протекао у 3-2 гласова ФЦЦ изјава (ПДФ) сумира овако правила:.." Прво, транспарентност: фиксне и мобилне широкопојасне провајдера мора открити праксе управљање мрежом, карактеристике перформанси и комерцијалним условима њиховог широкопојасних услуга Друго, без блокирања:. фиксне широкопојасне провајдери не могу да блокирају законито садржаја, апликација, сервиса, или не-штетних уређаје; мобилни широкопојасних услуга не може блокирати законито сајтова, или блок апликације које се надмећу са својим гласом или услуге телефоније видео Треће, не неразумно дискриминације:. фиксне широкопојасне провајдери не сме неразумно дискриминисати у преношењу законит мрежни саобраћај '. Треба напоменути да су неки од језика је мало двосмислена; који може да одлучи шта представља "'неразумно дискриминација?"

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.