петък, 23 септември 2011 г.

Енгадгет Интервју: Лале и Колор оснивач Бил Нгујен

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/22/the-engadget-interview-lala-and-color-founder-bill-nguyen/:
Бил Нгујен зрачи ентузијазмом. То је константна и заразна, а када покушава да вам продају на његов најновији пројекат, тешко да се не узбуђен - само ово изгледа довољан разлог да жели момка на свом тиму. Нгујен такође има више од свог удела искуства насловом новооснованих - неки су чак отишли ​​толико далеко описују Хјустон матерњи као "серијски предузетник" сигурно не протежу, пошто је основана Онебок.цом и Севен Нетворкс на почетку каријере.

То је био стварање Лале , међутим, да заиста стави Нгујен на мапи. Сервис је основан средином '00с, око концепт ЦД-а замене, корисници мејлинг физичке дискове једни другима у мало црвене и беле Нетфлик попут коверте. Сајт померио зупчаника убрзо после тога, рађају се као стреаминг сервис. Концепт је рођен са типично утопијска визија Нгујен о Фрее Мусиц стриминг, у нади да ће подстицање куповине међу посвећен публици - стварни производ, а не изненађује, био је много више компромиса, ограничавајући потоци корисника који нису већ да музику у својим рачунаром. Прочитајте наше пуне интервјуу после паузе.

Наставити читање Енгадгет Интервју: Лале и Колор оснивач Бил Нгујен

Енгадгет Интервју: Лале и Колор оснивач Бил Нгујен првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 22 Сеп 2011 15:53:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар