четвъртък, 20 октомври 2011 г.

Француски суд наложи ИСП Блок Сајт недоличним понашањем полиције

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6vAymDfRRNY/french-court-orders-isp-to-block-police-misconduct-website:
Фреддибеар пише "Француски суд наложио ИСП блокира приступ Цопватцх Норд Паризу ИДФ, сајт дизајниран да омогући цивилима да објави видео наводних злоупотреба полиције Француска полиција синдиката аплаудирали одлука Жан-Клод Делаге, генерални секретар АПН.. је рекао да "имају [Т] када оцијени да је анализирао ситуацију савршено овом сајту су претња за интегритет полиције - и направио праву одлуку."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа 2011 П3 зарада: оперативни профит судопере 60 одсто, али продаја победио процене

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/20/nokia-q3-2011-earnings-operating-profit-sinks-60-percent-but-s/:
Човек, може да Нокиа Светски добити овде било брже? Нокиа потребе Виндовс Пхоне у можда најгори могући начин, а ако сте имали било сумње о томе, само погледајте тужан одело у К3 2011 зараде. Право са врха, нето продаја пала 13 одсто годишње преко годину (и три одсто од К2), док је оперативни профит опао за невероватних 60 одсто годишње преко годину (и 36 одсто од пре квартал). Све у свему, компанија снимање нето продају од € 9 милијарди евра (12,35 милијарди долара), а док се ствари суморна у односу на славу дана, још увек има невероватних € 5,1 милијарде ($ 7 милијарди долара) у својој каси.

Развој ...

Нокиа 2011 П3 зарада: оперативни профит судопере 60 одсто, али продаја победио процене првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 20 Оцт 2011 06:18:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Нокиа | Емаил тхис | Коментари

Сони Ерицссон доноси Сладолед сендвич за Кспериа телефоне

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/20/sony-ericsson-bringing-ice-cream-sandwich-to-xperia-handsets/:
ХТЦ може бити заузет размишља својим Андроид 4.0 будућност, али Сони Ерицссон је очигледно спремна да преузме залогај из Сладолед Гоогле сендвич. Јуче, у пост на Фацебоок страници, Сони Ерицссон холандски огранак изјавио да је то заиста ће надоградити свој Кспериа линији са најновијим оперативни систем Андроид, иако то није било детаља о понуди ослобађање датуме. Смо да допре до произвођача за потврду, и добио следећу изјаву:
Сони Ерицссон је тренутно Покрећемо надоградњу на 2.3.4 __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ пролази кроз читав 2011 Кспериа паметни телефон портфеља. Ова надоградња софтвера ће бити доступна кроз постепено избаце у одабраним тржиштима. Иза __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ 2.3.4, планирамо да побољшавамо наше 2011 смарт телефон Кспериа портфолио следећу Андроид платформу доступна за нас.
Компанија је рекао да ће све званичне софтвер саопштења бити објављена на блогу, тако да ћемо вас обавестити чим смо више детаља.

Сони Ерицссон доноси Сладолед сендвич за Кспериа телефона првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 20 Оцт 2011 05:53:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Све о Телефони (Превод) | извор Сони Ерицссон Холандија (Фацебоок) | Емаил тхис | Коментари

Зенд гради Пицк-иоур-партнером ПХП-облак платформу

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/mHVcObk-uiw/zend-builds-a-pick-your-partner-php-cloud-platform.ars:

Зенд Тецхнологиес је Облози окидач за нови облак сервис за развој и примену софтвера развијеног у ПХП веб страни сервера језик за скриптовање у уторак на конференцији ЗендЦон у Санта Клари, Калифорнија. Зове пхпцлоуд.цом , сервис омогућава програмерима брзо изграде апликације засноване на број __Б__756457дц85ф13450б3дфба2цбц1465е5__Е__с а затим распоредити их у производњу.

Док језицима као што су Руби су можда постали популарни дете у последње време, ПХП је и даље водећи интернет технологије у смислу сирове броја примену, са преко 20 милиона домена користећи само Апацхе ПХП модула. Број ПХП платформа-као-услуга су већ тамо, укључујући и ПХП-Магла , Ред Хат ОпенСхифт , и оркестар (недавно купио Руби-на-Раилс Паас провајдер авлија Мотор ). Али, за разлику од неких "платформа-као-услугу" представе, Зенд је омогућава програмерима да изаберете провајдера инфраструктуре за примену-јавне или приватне облака, или у кући Зенд Сервера систем.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


У фокусу: "Мислим да су они луди": Унутар 48 сати борбе да се изгради најбоље видео игре (Парт 2)

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/qmmlOM0H1GY/i-think-theyre-mad-inside-a-48-hour-battle-to-build-the-best-video-game-part-2-1.ars:

У првом делу нашег епског, 20 тимова из Аустралије Про и аматерских игара почели своју 48 сати "игра џем" на Куеенсланд Университи оф Тецхнологи, бори да створи потпуно игра базирана на три кључне речи: Јазавац. Тастер. Одело. Послали смо наше дописник у документу луди догађај. У другом делу три, је управо пробудили у суботу ујутру, након неколико сати сна.

Субота ујутру, 5:00 пм

Седим до гроггили и погледајте око кроз замагљене очи. Соба има потонуо у готово мирно тишина. Напољу, небо светли са дубоким поморанџе. Хумке, вреће за спавање је појавило у слободној областима; много више штрчати испод клупе. Уметник је окачени ћебе преко две столице да заклони очи од светлости. Неко спава испружио преко пет столица.

Други дан је почео.

наслов
Про собу у суботу ујутру.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Деезер иде глобално, стриминг музички сервис који долазе у више од 100 нових земаља

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/19/deezer-goes-global-streaming-music-service-coming-to-over-100-n/:
Многи људи овде у добри стари амерички А су упознати са стриминг музичким сервисима као што су Пандора, рапсодија и Спотифи , али не могу бити свесни да Деезер јела од мелодије онима преко баре. Само прошлог месеца је лансирао мобилни сервис за Оранге, Француска је највећи превозник, а сада компаније желе да стекну много веће географске отисак. Деезер планира да лансира у преко 100 земаља у више блиској будућности, и налази се у процесу партнерства са гомилом других телцос да то уради. То је узимање необичан приступ експанзију, иде за ауралли под служио подручја, уместо уласка у борбу у највећи музички тржиштима у САД и Јапану - Индонежана и Бразилци морам да доле у ​​петак такође, знате. Разлог за то? Стицање права у САД је тешко (и скупо), али глобалне дозволе се лакше доћи до, који омогућава Деезер дијаспоре настати десетак. Тако се радују љубитељи музике широм света, ускоро ћете бити у могућности да бисте добили Деезер даље.

Деезер иде глобално, стриминг музички сервис који долазе у више од 100 нових земаља првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 19 Оцт 2011 23:47:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Иахоо невс | Емаил тхис | Коментари

Мицрософт Енди Леес: прича на телефон није супер корисно, НФВ ускоро на Виндовс Мобиле

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/19/microsofts-andy-lees-talking-to-your-phone-isnt-super-useful/:
Мицрософт Председник оперативног система Виндовс телефона, господин Енди Леес , само упаковано различитих интервју са Ине Фрид у АсиаД, у којој је узео прилику да ликовати у име компаније Нокиа о предстојећем лансирања њеног широког спектра ВП7 базирани смарт телефони. Штавише, он је поносно одговорио на тврдње да ВП7 продаје су мање од оптималног кроз разјашњавање да је Виндовс 7 Телефон је продат у више у првих 12 месеци на тржишту него што Андроид. Наравно, тржишту смарт телефона је у потпуности спремнији за још један учесник када је Мицрософт дошао, али ми дигресију. Он такође сматра ни удараца када су замољени да мислити о Анди Рубин је љуљашке у Виндовс Пхоне из интервјуа синоћ је , уз напомену да "Андроид је веома раздражљив," и да је то велики оперативни систем за одређену популацију. Он је навео да Андроид удари "са мреже апликација," уместо да "људи приближавају", који ВП7 вероватно има. Наравно, сви знамо колико социјална прешао ...

Све изругивања на страну, он је одговорио да Ине на питања око хардвера изборе са овим: "Желели смо да заустави проблема са фрагментацијом, тако да смо закључани доста ствари доле Желимо партнера да додате вредност, али не на начин који је хаотично.. Као пример, ми не хардверско убрзање од претраживача - без обзира који уређај УП сте одабрали, све то функционише на конзистентан начин Неке ствари у 2012 ће се проширити да ".. Прелазак на конкурентнији питања (око Сири, углавном), он је потврдио да корисници заиста разговарају са својим Виндовс Мобиле уређајима, али да врста имплементације видети у Сири није "супер-корисне". Такође је - необично, морамо рећи - напоменуо да ВП7 глас имплементацијама се ослањају на Бинг, који користи предности "пуну снагу интернета, уместо одређеног подскуп." Последња проверили смо, Сири и Волфрам Алпха је повезан на Интернет, али ми се његове тачке - у теорији, у најмању руку. Он је потврдио да разговара са нечији телефон био практично на местима као што су аутомобила, али он као да имплицира да лаје команде за телефон у јавним није нешто што је Мицрософт склон да питам својим корисницима да ради.

На хардвера Узгред, Енди потврдио да НФЦ ће чипсетова заиста брод на ВП7 уређаја у наредних годину дана, и док Мицрософт не занима такмичи са Гоогле-а и као из платформе становишта, то је више него срећан да се омогући мобилно плаћање путем услуге које већ постоје. Да цитирамо: "Мицрософт је пружање технолошких блокова тако да исплате може да се уради на телефону - нисмо се такмиче са другим људима који пружају услуге Ми ћемо имати приступ платформу.." Коначно, он је такође алудира на укључивање ЛТЕ као инфраструктура иза УП развија, остављајући нас да питају да ли ће бити јабука (или неко сасвим друго), као финални 4Г холдоут.

Мицрософт Енди Леес: прича на телефон није супер корисно, НФВ ускоро на Виндовс Мобиле првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 19 Оцт 2011 23:55:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Сони да видимо цене и величина Да ли Гоогле ТВ?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да постоји неко унутар компаније, или нисте задовољни својим платама и жели да уништи изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају потребу прошло. Зашто? Јер не само да је процурила информација (која још није познато да ли реалне) на могуће величине које долазе Гоогле ТВ, али и имена која су се појавили би се звао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24-инчни НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40ГТ1 40-инчни НСКС-46ГТ1, (да, погодили сте) од 46 инча. Ипак, они такође подухват да кажу да ће њихове цене укупног између 1.300, 1.400 и 1.900 долара.

Радознао ствар: ако је то истина, најјефтинији модел Гоогле ТВ ће бити још скупље (300 долара) за 32-инчни модел скупљи од властитог народа Сони у свом каталогу.

Андроид изворног кода нестала добро?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wZgraaW4Gck/android-source-code-gone-for-good:
Први пут прихватио подносилац вирус128 пише "Многи људи су били узнемирени на откровење, известио овде у мају, да __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ верзија Андроид неће бити отворена потиче Али Гоогле је обећао да ће следећа верзија, сладолед Сендвич, имају пуно извора на располагању.. Сада када ИЦС је напоље, међутим, извор је нигде на видику У конац, Андроид Жан-Батист Куеру нуди следеће, што се питање да ли ће икада извора бити доступни: "У овом тренутку немам. шта да кажем на ту тему. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


У дубине хајде-нас-купити-Т-Мобиле-АТ & Т астротурф кампању

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/MEd2dbeAg0s/into-the-depths-of-atts-let-us-buy-t-mobile-astroturf-campaign.ars:

АТ & Т је легендарна за прање своје јавне политике преференције кроз мањина и социјалних услуга група да финансијски подржава како би произвели очигледно спонтаног подршке. Смо написано о томе довољно времена да се не чуди пракси више, али Центар за јавни интегритет је управо закључен у дубину истраживања праксе која је добро вреди погледати. У циљу подршке предложене Т-Мобиле откупа, АТ & Т је дубоко укопане у свој списак присталица, иде толико далеко да се локалне групе као што Шревепорт-Боссиер спасилачку мисију да пишу писма подршке федералне владе.

Наравно, скоро сваки непрофитна контактирао за ЦПИ чланак је био шокиран, шокиран! на било какву сугестију да АТ & Т-их је притисак ... мада нико није демантовао тражи да пишу писма. Неколико цитата су говорили. Посебна Снови Салаш у Ст Цлаир Тоунсхип, Мичигену добила само око 2.000 долара од АТ & Т-у последњих неколико година, али је наставио и написао писмо којим се комисији ФЦЦ тражи Т-Мобиле куповину треба да одобри. "Очигледно је да желимо да подржи предузећима велике или мале, ако су они нас подржавају", рекао је председник групе, Лари Колет, на ИПЦ. "Све је двосмерна улица."

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Питајте Сласхдот: Који ОС за уграђени дисплеј?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wcPxBOUs8xE/ask-slashdot-which-os-for-an-embedded-display-unit:
Први пут прихватио подносилац супружника пише "Ми смо мала Пројектовање софтвера тим од 8 програмера, рад са дом пиво Линукс да наши АРМ7, АРМ9 и Интел уграђени производи раде Сада желимо да развијамо првих 7 инчни екран осетљив на додир __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ налик. Уређај који служи као контролни панел за скуп уређаја наше "црне кутије" Ми видимо Андроид као могући избор због __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ као карактер наше апликације.. Ми ћемо морати Апп управљање и ГУИ елемената. Не треба све апликације тамо у продавници, не треба било који телефон / СМС / емаил / ВебБровсер подршка ће ми крај са изменом Андроид исто колико и наше Линукс деривата да би ствари функционишу ли то смисла да се изгради хардвер додир. панела на бази Гоогле референтни дизајн за смањење напора? Да ли постоје искуства тамо ко је учинио да је пре и каква су искуства која? Колико је тешко да се производ заиста ради са Андроид Шта је овде прави избор Хоћемо ли пробати? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ентри-левел НАС Стораге Серверс поређењу

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c7CHPfBulCY/entry-level-nas-storage-servers-compared:
снидек пише "ИнфоВорлд је Дезмонд Фулер пружа у дубину поређење пет незахтевним НАС Стораге Серверс, укључујући и кабинете из Иомега, Нетгеар, КНАП, Синологи и Тхецус" Са тако много случајева употребе и потенцијални купци. продавци често покушавају . да се све свима Резултат је класа производа који пати од кризе идентитета - тзв пословних решења за складиштење података који су преоптерећени потрошача карактеристике и несталих лакоћом и једноставношћу да пословни корисници захтевају, "Фулер пише." Испуњен 10ТБ или 12ТБ сировог складиштења, мој тест система кретала у цени од $ 1.699 до $ 3.799 Упркос тај јаз, сви су имали много тога заједничког, од услуге језгра складиштење са перформансама, међутим, нашао сам најбогатији сета пословне функције -.. једноставно подешавања, лако даљински приступ, бекап изобиљу опције - на вишим крају скале ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц такође желе да буду остављени и је представио нови монитор који има технологију начин у овом тренутку, 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панел са латенцијом од 2мс, 300 свећа за осветљење, контраст и 20.000.000:1 120Хз освежити стопа, фреквенције по произвођачу за уживање 3Д садржаја користећи поларизовану наочаре испоручен уз монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена евра, али у Великој Британији је продаја око 330 килограма, које по текућим девизним курсевима би била око 376 евра, мада не можемо да овај цену када дођете до бити у продаји у Шпанији.

Више информација | ВиевСониц

Федератед Медиа Ландс ВордПресс.цом понуде

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/p_4OmQOjoXM/federated-media-lands-wordpresscom-deal:
текгоблин пише "Федералне медије је управо најавио партнерство са ВордПресс.цом Овај посао следи убрзо након Федералне медије стекао мрежи за оглашавање Лијит.. уговор ће обухватити све блогове који су домаћин под компанија која долази до око 25 милиона. УордПресс Цом корисницима. ће сада бити у могућности да изаберете да би спонзорисао постове, и Федератед Медиа огласа на свом блогу. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.