неделя, 18 септември 2011 г.

Пиратска партија освојио место у Берлину

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7DEJanF27QQ/Pirate-Party-Wins-Seat-In-Berlin:
Анонимни читалац пише "Пиратска партија је освојила своју прву седиште у Берлину државним изборима са скоро 9% гласова из члана:." "Ми ћемо се право на рад," топ пирата кандидат Андреас Баум, рекао ЗДФ телевизији. "Ово је све ново за нас." "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сони издања КСБА уравнотежен арматура слушалице, једанаест пута

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/18/sony-releases-xba-balanced-armature-headphones-eleven-times-ove/:
Овај вртоглаво низ можда делује као претерана, али Сони премијум "Искуство Баланцед арматуре" (КСБА) 'телефони су пажљиво усмерене на различитим ценама и врстама слушаоца. Имаш незахтевним КСБА-1 садржи једну пуног опсега возача. Додај вуфер за веће бас и добићете КСБА-2. КСБА-3 такође цеди у високотонца за високо-фрек перкинесс, док КСБА-4 рунде све то са супер вуфер. Сваки пар има смарт телефона близанца са инлине контроле, означени ИП суфикс. Коначно, ту је трио једном возача специјалиста поништава буку КСБА-НЦ85Д, спортски КСБА-С65 са основним хидроизолацију за зноја и кише, као и Блуетоотх КСБА-БТ75. То је нејасно када ће се појавити ове нашој хемисфери, али ми тражимо у новембру објављен у Хонг Конгу и Тајвану са ценама у распону од 3.000 до 14.000 ТВД ($ 100 до $ 475) у зависности од модела. Желите више детаља? Имамо производ слике и инфо слајдове у наставку захваљујући нашем Брос на Енгадгет кинески.

Сони издања КСБА уравнотежен арматура слушалице, једанаест пута више од првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 18 Сеп 2011 15:34:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

"Оно што је овде" пројекат додаје прстохват историје на проширене стварности

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/18/what-was-here-project-adds-a-pinch-of-history-to-augented-real/:
Дакле, ради као таква. Ви ископати старих фотографија - пре неколико генерација, или пре само неколико деценија - скенирање их у, и таг их на своје место на Гоогле Мапс. Затим, људи који посете "Шта је овде" веб сајт пројекта или преузмите иОС Апп (све повезано испод) ће моћи да виде какав свет, они би били живи у ако чика Рико је време машина заиста и радили. "Наравно, иницијатива сте потребни, а ти да учествујете ако је то да буде назван успех, тако да бих препоручујемо год је остало од вашег викенд да допринесе. А онда пошаљете мама "Тхинкинг Оф Иоу" писма коришћењем веома мапу коју си побољшање . Ко је рекао Ретро морала да буде ретро, ​​уопште?

"Оно што је овде" пројекат додаје прстохват историје на проширене стварности првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 18 Сеп 2011 16:01:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гизмодо | извор Шта се тамо , иТунес | Емаил тхис | Цомментс

Диван Тиме Лапсе Земље из ИСС

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2vgeZRnxOW4/Stunning-Time-Lapse-of-the-Earth-From-the-ISS:
Лоше Астроном пише "Наука васпитач Џејмс Дрејк је 600 фотографије од Међународне свемирске станице, јер не окрећу око Земље и створио фантастичан времена протекло анимација од њих Мора се видети да се цени; олује и градови лети испод прошлости. у задивљујућу јасноћу ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ремек-дело: Тони Хавк с Про Скатер 2 за Дреамцаст

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KEpLS-Lq0pg/masterpiece-tony-hawk-2-for-the-dreamcast.ars:

Тешко је говорити о важним игре без делвинг ружно свет аутобиографије, али ја чврсто верујем најбоље игре су оне које су важне не само за свет игара, али и да наш сопствени развој. Наслова који се секу у тренутку када обе индустрије и наши животи променили су увек ће бити оних које смо одјекују са, и зато може да буде ремек дело серије хит и пропустити са читаоцима. Неки људи деле то време са писцима који су се пукотина на одређени наслов, а други не.

Тони Хавк је игра сам открила у подруму куће мој добар друг Скот, и сам пробао само зато што његов брат оставио на на ПлаиСтатион. Скот и ја требало је да уради нешто тај дан, али сам завршио играње игре сатима, чак и ја проналажење препуштени сами себи у подруму Скота. До краја дана, имао сам сопствену копију.

Игре понекад потрајати сатима да тоне њихове куке у нас, али Тони Хавк је прва игра која је успела да направи чак цлумсиест будале верују да скејтборд морао бити најзабавније што евентуално могао Тони Хавк је ритам утакмица много пре гитаре. јунак дошла, када сте почели да ухвати трик после трик, игру и контролер нестао. То је био само ти и ваздух.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


$ 99 ТоуцхПад повратак запосленог Куповина ХП-ов програм за септембар 28.

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AMH3Gbm_G5c/:
john-biggs-touchpad-1

Није баш често да добијем да напише да је то добар дан да буде ХП-запосленог. Али то такође није ни свакодневно да су ХП-запослени нуде неке од последњег ТоуцхПадс.

Компанија је постављен на ослобађање коначне серије $ 99 / $ 149 кс ТоуцхПадс запосленима почев 28. септембра у 9:00 ам ПДТ. Ово је по е-маил сам добио од ХП-запослени (уграђени после скока), који примећује ТоуцхПадс су доступни на први дође, првог сервиса основа и запослени су само дозвољено да купи један ТоуцхПад - што неки ће вероватно листе на ебаи где ТоуцхПадс се тренутно продаје за преко 200 долара. Сунце је постављање на живот тоуцхпад и ХП је вероватно спреман да крене напред, темељно спаљен од стране њихових подухвата у земљу иПад.

Ово долази, како је наведено у е-маил, као и компаније ХП је ХП-претходно отказан тоуцхпад и дозволио продавцима да зазор их на невероватних цена: $ 99 за 16ГБ и $ 149 за 32ГБ "клиринга из залиха и смањују производних операција.". Продавнице распродате скоро преко ноћи, остављајући неке наде да ће представити још један ХП-серије. Нажалост, е-маил сам добио не детаљно било који други ТоуцхПад малопродаја, иако бих обратити пажњу на Бест Буи, Амазон и ХП-овој веб дана пре и после 28.. То је тако добар посао.


ТоуцхПад ради као ниједан други __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__. Она омогућава корисницима да се крећу напред и назад између апликација, погледајте активности груписане аутоматски останете организовани позива одговор и текстова из ХП-Пре3 паметних телефона, деле сајтови са другим ХП вебОС уређаја, искуство више веб са Адобе Фласх Плаиер 6 и 7 . ТоуцхПад __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ укључује битне апликације продуктивности право из кутије. Корисници могу да сарађују са колегама помоћу Гоогле Доцс или Бок.нет, штампање на компатибилним бежичним путем умрежени ХП штампаче, ...

Секвоја је Даг Леоне: Ми смо 'Одушевљен' Да се ​​инвеститорима у боји, 'Стаи тунед "За Пивот

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mSTuKBoo6d0/:
color

Није тајна да постоји било главна количина контроверзе око боје, за дељење фотографија апликација која је лансирана почетком ове године са 41 милион долара у финансирању од Секуоиа Цапитал, Баин Цапитал, и Силицијумској долини банке (Секуоиа очигледно ставио 25 милиона долара у). Боја је деби био је један од највише хипед покреће тецх света је видео у протеклих годину дана, и од тада компанија је долазило са извршним полазака , и боре производ . Секвоја партнера Даг Леонеу , који седи на броду боја и ЛЕД инвестиције, сео са нама прошле недеље на ТецхЦрунцх пореметити да разговарају о томе шта је он се односи на његов најузбудљивијем инвестиција у протеклој години (почиње прича о боји, на 4 минута Марк у видео испод).

Леоне каже да боје и њеног оснивача Бил Нгуиен , покретање је "страствени оснивача, који су гласно увођење производа који нису појавили на тржишту или бикова очију", рекао је искрено каже. "Али ми дати предузетник са много храбрости, Густо и који понавља брзо, и ја ћу поново ту особу из дана у дан."

Јасно Леонеу нема жали о његовом инвестиција. Али он је такође признао да ствари нису у реду са лансирањем боја. Он је открио да Секвоја само уложила три дана пре заказаног лансирања Боја, и да деби имао неке апликације слабе тачке.

Он каже да у негативној преси Боја добио после лансирања "Главни разлог компанија добила назад које се хране је због великог прскања саопштење са не много тога да покаже за њу рано." Он додаје да је Нгујен и његов тим су итератинг у јавности, што је посебно тешко за покретање.

Али Леонеу и даље изгледа волујски о будућем Боја је. Он је рекао да Секвоја је "одушевљен" да буде инвеститор у компанији, и упозорава нас да Он се односи на "Стаи тунед о томе шта боја има у рукаву." Плави, који је следећи пројекат Боја је . Немамо превише детаља о томе шта Плава је, али знамо да је нови мобилни апликација са дубоким везама на Фацебоок Фотографије. Могли смо да сазнамо више ове недеље у предстојећим Фацебоок Ф8 Девелопер Цонференце .

Нгујен мора да буде осећање огромне количине притиска са овим предстојећим лансирања. Боја је судбина може бити везан за Плава. Један неисправан производ је прихватљиво, али два неуспела производа може да буде тешко за било коју покретање (чак и са 41 милион долара у подршку) за опоравак од. Леоне заправо ми је рекао након разговора да је он био тестирање Боја нови производ и рекао: "то је страшан." Јасно је да је он пристрасан, али позитивности је за компанију укупног ме тера да мислим да коју год боју има у рукаву могао бити убедљив. Надамо се ћемо сазнати више ове недеље.

Викенд Погледајте Роунд Уп

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5ncA_pZYRds/:
Montblanc-Timewalker-TwinFly-17

Ванвременски Тимевалкер од Монтбланц добија фантастичан нови покрет потпуно је у кући од стране Монтбланц у Швајцарској. То је Тимевалкер ТвинФли хронограф и да је покривен и прегледан овде у ДЛЦ обложене титанијума.

Увек смо волели не глупости алата гледају приступ који Шин користи приликом доношења своје Сатови. Ултра Дурабле и мало ретро, ​​Шин ЕЗМ 10 је нови адмиралски брод Про користи гледати са бренд јер желимо један.

Погледајте ове хигх-енд један од врсте чуда . 2011 Само Погледајте добротворној аукцији ускоро, са око 40 јединствених нових сатова од најбољих светских брендова.

Наша омиљена напољу гледају линија Цасио Про Трек (раније Патхфиндер). Ново у плаве и црне, дигиталне и аналогне ПРВ-5000И добија прегледати и прегледао овде .



Лего је Измењена реалност у ИДФ, очи-у (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/18/legos-augmented-reality-at-idf-eyes-on-video/:
То није тако кул као Цхипзилла је други Измењена реалност пројекат , али је барем овај постоји у стварном свету. Присутни на изаберите сторефронтс, камером АР ТЕЦХ користи слику признање на лего кутије за преклапање своје цигла-ладден садржаја у потпуности анимираних форми. Нови на ИДФ је друга генерација већ постојећих производа, који упркос томе што је функционално идентичан свом претходнику, сада је минијатуризованим захваљујући другој генерацији процесора Цоре. Спремни да се то у акцији? Пееп галерији испод и видео након паузе.

Миријам Јоире допринели овом извештају.

Наставити читање Лего је проширена реалност на ИДФ, очи-у (видео запис)

Лего је Измењена реалност у ИДФ, очи-у (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 18 Сеп 2011 14:53:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Тхин Филм трансформише било које површине У Осетљив на додир

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BNZ7ob7CLWA/Thin-Film-Transforms-Any-Surface-Into-Touchscreen:
кклеинер пише "Отворити цеви од картона, изваљати транспарентан филм само милиметара дебео, нанесите га на раван објекта и * Тада * имате интерактивне додир површине Кембриџу засноване на Висуал планете недавно лансирао свој нови масивне величине мултитоуцх. танак филм драјвере, те тако можете да направите тоуцхсцреен од 30 до 167 инча у величини Њихова тоуцхфоил је транспарентан нановире уграђена полимерна у стању да реагује на додир прста, или чак притисак од ветра и превођења који се компјутерски интерфејс. Ради на стаклу! , дрво, и других не-проводне површине. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.