неделя, 18 септември 2011 г.

ХОНЕИВЕЛЛ и Оповер тима за облак повезан паметан термостат

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/18/honeywell-and-opower-team-up-for-cloud-connected-smart-thermosta/:
ХОНЕИВЕЛЛ Смарт Термостат
Нормално не бисмо превише узбуђени термостат , чак и тзв паметан. Али, за разлику од онога што обично пролази за "паметне" решење за грејање куће, Хонеивелл предстојећи екран осетљив на додир уређаја ће бити упарен са неким реалним мозга захваљујући Оповер. Детаљи о партнерству још увек мало танак, али знамо да ће корисници бити у могућности да прате програм и потрошњу енергије, не само из саме термостат, али путем интернета прикључених уређаја као што су смарт телефони. Оповер ће чак даје сугестије за скраћивање рачунима за електричну енергију. Први суђења се очекује да почне у наредних неколико месеци преко комуналних предузећа, али на крају Хонеивелл очекује да понуди уређајима преко шири малопродајних канала. Погледајте пуну односе са јавношћу, након паузе.

Наставити читање Хонеивелл и Оповер тима за облак повезан паметан термостат

ХОНЕИВЕЛЛ и Оповер тима за облак повезан паметан термостат првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 18 Сеп 2011 06:29:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦНЕТ | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар