неделя, 18 септември 2011 г.

Сони издања КСБА уравнотежен арматура слушалице, једанаест пута

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/18/sony-releases-xba-balanced-armature-headphones-eleven-times-ove/:
Овај вртоглаво низ можда делује као претерана, али Сони премијум "Искуство Баланцед арматуре" (КСБА) 'телефони су пажљиво усмерене на различитим ценама и врстама слушаоца. Имаш незахтевним КСБА-1 садржи једну пуног опсега возача. Додај вуфер за веће бас и добићете КСБА-2. КСБА-3 такође цеди у високотонца за високо-фрек перкинесс, док КСБА-4 рунде све то са супер вуфер. Сваки пар има смарт телефона близанца са инлине контроле, означени ИП суфикс. Коначно, ту је трио једном возача специјалиста поништава буку КСБА-НЦ85Д, спортски КСБА-С65 са основним хидроизолацију за зноја и кише, као и Блуетоотх КСБА-БТ75. То је нејасно када ће се појавити ове нашој хемисфери, али ми тражимо у новембру објављен у Хонг Конгу и Тајвану са ценама у распону од 3.000 до 14.000 ТВД ($ 100 до $ 475) у зависности од модела. Желите више детаља? Имамо производ слике и инфо слајдове у наставку захваљујући нашем Брос на Енгадгет кинески.

Сони издања КСБА уравнотежен арматура слушалице, једанаест пута више од првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 18 Сеп 2011 15:34:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Няма коментари:

Публикуване на коментар