петък, 10 декември 2010 г.

ИТ Worker's Revenge Земи си в затвора

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u-Q225TbKyE/story01.htm:
aesoteric пише "A 30-годишният IT стар работник в базираната във Флорида здравен център е тази седмица, осъден на 19 месеца федерален затвор в САЩ за хакване, след заключване, бившия си работодател ИТ системи. Четири дни след като е уволнен от Suncoast Общността за здравни центрове за неподчинение, Патриша Мари Фаулър exacter си отмъсти чрез хакване системи на центъра, изтриване на файлове, промяна на пароли, премахване на достъп до инфраструктурните системи, и подправяне на заплати и натрупани отпуски цени на персонала. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Евтини 3D Fab може да стартира един възрожденски иновации

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q0Ivf1DtvDw/story01.htm:
blackbearnh пише "Една статия на над O'Reilly Radar прави довод, че така както евтин или среда без разработване на софтуер да е довело до невероятно изобилие от уеб и мобилни приложения, спада на разходите за производство 3D оборудване може да позволи безброй нови физически изобретения. В статията е продиктувано от нов проект стартовия, които, ако бъдат финансирани ще се опита да произведе сам фрезови система за под $ 400 Цитирам: ". Ние вече виждаме готини неща, че хората са започнали да правят с 3D тъкани в по-висок влизане равнище на разходите. Много от тях са завършващ на стартовия си, като например iPhone 4 фотоапарат монтаж, който е първият прототип с помощта на 3D принтер. Сега съм умира да видя какво ще получите, когато всеки може да създаде идеи остана в главите им. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Chrome OS не се доверява Apps или потребители

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AvJfOlkp43Q/story01.htm:
holy_calamity пише "на Google Chrome OS началници обясни в" Текнолоджи ривю как повечето от функции поток в интернет само за операционната система, смяна на едно ядро поемане на предишната операционна система. "Операционни системи днес са съсредоточени върху идеята, че заявленията може да се вярва за изменение на системата , както и че потребителите може да се вярва да инсталирате приложения, които са верни ", казва Google VP Сундар Pichai. Chrome не доверие приложения или потребители и да не могат да променят системата. След като потребителите са забранени за инсталиране на приложения, или промяна на системата за сигурност , използваемост и повече се подобряват, твърдението на Google. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Motorola андроид таблетка характеристики и с клетъчна началния екран изтече в Тайван?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/10/motorola-android-tablet-specs-and-honeycomb-home-screen-leaked-i/:
Оказа се, Анди Рубин може да не е само приятел, който е бил фука неуловим Motorola Android таблет. По-рано тази седмица, някои щастлив човек от Тайван твърди, че е попаднал на една и съща клетъчна устройство, и бе любезен да сподели по-горе шпионин екран изстрел, както и някои мисли за един час си практически. Ние сме казали, че ще има 7-инчов вариант, както и 10-инчовата версия (последният изглежда е това, което е "Рубин"), и този, който търсите в тук е 1280 х 800 дисплей с неизвестна размер, NVIDIA Tegra 2 T20 двуядрен чип, жироскоп, на 5-мегапикселова основна камера и 2-мегапикселова камера отпред. Memory-мъдър има 32GB вградена MMC слот и микроби.

Плакатът смята хардуера - което е "доста светлина" - е готов за изстрелване, но все още се нуждае от някои клетъчни окончателно фина настройка. За съжаление, той не е ли една дата, но каза, че устройството очевидно ще бъде оценена като сегашната висок клас телефони, Motorola, и ще се предлага в три вкуса: UMTS, CDMA и LTE (което чух за малко назад) . Е, само времето ще покаже дали този човек наистина има добър приятел на Motorola, или че той е бил говори с някои еднорози.

[Благодаря, Самсон]

Motorola андроид таблетка характеристики и с клетъчна началния екран изтече в Тайван? първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти декември 2010 година 13:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Mobile01 | Изпрати | Коментари

Anybots QB практически

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/10/anybots-qb-hands-on/:
Тази седмица в мрежата на GigaOM "2010 конференция в Сан Франциско, ще разгледаме накратко смесени с нашия робот господари и оцелели до разкажа историята. Anybots е отдаване под наем своите 15 000 щатски долара QB TelePresence робот покосявам бродят тълпата, и бяхме поканени да си взаимодействат с една и след това още един за въртене чрез дистанционно управление. Опитът е бил забавен, но все още е твърде безлична, най-вече поради липсата на видео обмен, нещо, което е таксува като "очаквайте скоро." Няма нито дума от това дали роботи - които започват да се (буквално) слизат от поточна линия - бяха забавни, или не. Въз основа на нашия дълбок умения с дистанционно управление, ние можем само да поеме живота си са били пощадени за една причина: да напиша този пост. Обърнете внимание на нашите видео след почивката!

Продължавам четене Anybots QB практически

Anybots QB практически първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти декември, 2010 14:03:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Smartphone купувача за употреба: най-добрите телефони за AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile, и още!

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/10/smartphone-buyers-guide-the-best-phones-for-atandt-verizon-spr/:
Вярно е, бране на смартфон е изключително трудно в наши дни. Няма го вече времето, когато вашите възможности са ограничени и възможностите за избор само между по-малко от-злини. Пазарът е избухна, и вземане на решения за намиране на най-доброто устройство за парите си може да бъде един от най-обезсърчително задачите, които някога ще предприемат. Android , IOS , WebOS и Windows Phone са по-добре, отколкото някога сте били преди, носител lineups са по-големи, а дори и избора на плана може да бъде трудна процес, ако не знаете какво точно търсите. Но хей, не позволявайте на стреса на вземане на решение между Droid X и Droid Incredible да послужи като спирачка на вълнението си намерят наистина страхотно притурка - ние имаме гърба си!

Ние сме разбити за избор на две групи за всеки един основен превозвач в САЩ след почивката - в най-добър избор, когато парите не са проблем, а thriftier избор бюджет. Ние сме включени и нашите топ избор за някои от по-малките превозвачи на територията на САЩ, и крайната ни вземете, ако цената и превозвач не стоят по пътя си. В пускането заедно в списъка, ние бяхме шокирани да видите колко много устройства Android го прави, но това е свидетелство за отвореността на платформата (и ненаситна приемането на потребителите на смартфони). 2011 г. ще бъде луд година, но ако сте на пазара в момента, възможностите са невероятни - така че четете, за да видите нашите снимки.

Продължавам четене купувача за употреба Smartphone: най-добрите телефони за AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile, и още!

купувача за употреба Smartphone: най-добрите телефони за AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile, и още! на първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти декември 2010 14:30:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

"Тютюн" вирус може да засили Li батерии

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nup0hG79Md4/story01.htm:
siliconbits ни предупреждава за възможно използването на един от най-най-разрушителните естествени заплахи, за тютюн от вируса на мозайката, да се увеличи капацитета на литиево-йонни батерии с 10 пъти. Изглежда, че вирусът може да се направи да се отдават на електроди в литиево клетка перпендикулярно, увеличаване на площта на повърхността на електрода и значително подобряване на капацитета на батерията да съхранява енергия. PhysOrg е по-подробно на вирус с допълнителна батерия. Преди четири години ние обсъдихме използването на тютюн от вируса на мозайката да се даде възможност за бързо превключване транзистора.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Ъгли На Анонимен

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HPBeYHeqDPM/story01.htm:
А броят на читателите изпращат във връзки, свързани с Анонимен, интернет феномен - не ги наричаме група - зад спорни атаки DDoS на търговски дружества, които не успяват да подкрепят WikiLeaks. Най-добрият поглед върху Анонимен идва от блогър на икономистите Бабидж, който висеше на един от техните канали IRC. Reader nk497 посочва, че Обединеното кралство на потребителите искат да се присъединят Анонимен на DDoS армия трябва да знаят, те биха могли да са изправени пред затвора срок до две години, просто изтегляне на софтуер Лоик, използвани в DDoSing, беше достатъчен, за да печелят присъда. Един 16-годишен е бил арестуван в Холандия и е обвинена в участие в DDoS. Reader ancientribe изпраща по отношение на обхвата на твърдението на една сигурност инвентар, че няколко съществуващи наказателното ботнет "са обединили усилията си с операция Анонимен е: откупуване. И читателят Stoobalou отбелязва една история Thing.co.uk за манифест на сортове, които претендира да идва от "Anon OPS", въпреки че не носи никаква Анонимен централната говорител или юридическо лице (съобщение за пресата тук, PDF).

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




RunCore на 1TB SATA III SSD е 3.5-инча и 1TB голям, 500MB / и бързо

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/10/runcores-1tb-sata-iii-ssd-is-3-5-inches-and-1tb-big-500mb-s-fa/:
RunCore на 1TB SATA III SSD е 3,5-инчов голям, 500MB / и бързо
Вашият средно SSD се вписва в лаптоп приятелски 2,5-инчов слот и не толкова кротко, да не се поставят твърде много внимание към себе си. RunCore е следващата SSD електростанция, обаче, е малко по-bodacious. Той заема десктоп стандартен 3,5-инчов слот и се казва, че разчита на "съществено", размер ПХБ от двете страни на охладени, небесносин силиций. Това е SATA III диск предлага също значително 1TB на съхранение, дори fronting двойна SandForce SF-1222 контролери за интегриран RAID 0 резултати. Какъв е резултатът? 500 MB / сек скорост, което означава, че този хипопотам се Туту право. Никакъв цена е обявена все още, но се очаква съответно големи MSRP, когато е изцяло обявени на CeBIT през март.

RunCore на 1TB SATA III SSD е 3.5-инча и 1TB голям, 500MB / и бързо първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти декември 2010 г. 12:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Legit мненията | Изпрати | Коментари

Reebok определя забележителности на гъвкави компютърни спортни облекла, в партньорство с екип стартиране

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/10/reebok-sets-sights-on-flexible-computing-sportswear-partners-wi/:
Науката е прототип гъвкави варианти на почти всичко, което един все по-ми харесва онази нужди: дисплеи , памет , батерии , светодиоди , високоговорители и входно устройство или три . Сега, "Рийбок" търси да се въведе някакъв на тази изчислителна мощ ръкави. Облеклата производителя партнира с MC10 - стартиране основана от нашия стар приятел Джон Роджърс, който помогна пионер в областта - с намерение да се изгради "съобразени електроника" в производителността облекло високи за спортисти през следващите няколко години. Въпреки че компанията каза MIT Technology преглед на устройствата обикновено се състои от тънки ленти силиций отпечатани върху гъвкави материали, както и че те биха могли да те биха могли мярка обмяната на веществата и характеристики, като използват вградени сензори, твърди детайли са малко - единственото нещо, което знам със сигурност е, че гъвкави технологии учен просто вкара партньорство с голяма компания, и ние сме надежда, че ще направи нещо чист. PR след почивката.

Продължи четене "Рийбок определя забележителности на гъвкави компютърни спортни облекла, в партньорство с екип стартиране

Reebok определя забележителности на гъвкави компютърни спортни облекла, в партньорство с екип стартиране първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти Декември 2010 година 13:05:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink DailyTech | източник MIT Technology мнение | Изпрати | Коментари

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic