петък, 10 декември 2010 г.

Motorola андроид таблетка характеристики и с клетъчна началния екран изтече в Тайван?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/10/motorola-android-tablet-specs-and-honeycomb-home-screen-leaked-i/:
Оказа се, Анди Рубин може да не е само приятел, който е бил фука неуловим Motorola Android таблет. По-рано тази седмица, някои щастлив човек от Тайван твърди, че е попаднал на една и съща клетъчна устройство, и бе любезен да сподели по-горе шпионин екран изстрел, както и някои мисли за един час си практически. Ние сме казали, че ще има 7-инчов вариант, както и 10-инчовата версия (последният изглежда е това, което е "Рубин"), и този, който търсите в тук е 1280 х 800 дисплей с неизвестна размер, NVIDIA Tegra 2 T20 двуядрен чип, жироскоп, на 5-мегапикселова основна камера и 2-мегапикселова камера отпред. Memory-мъдър има 32GB вградена MMC слот и микроби.

Плакатът смята хардуера - което е "доста светлина" - е готов за изстрелване, но все още се нуждае от някои клетъчни окончателно фина настройка. За съжаление, той не е ли една дата, но каза, че устройството очевидно ще бъде оценена като сегашната висок клас телефони, Motorola, и ще се предлага в три вкуса: UMTS, CDMA и LTE (което чух за малко назад) . Е, само времето ще покаже дали този човек наистина има добър приятел на Motorola, или че той е бил говори с някои еднорози.

[Благодаря, Самсон]

Motorola андроид таблетка характеристики и с клетъчна началния екран изтече в Тайван? първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти декември 2010 година 13:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Mobile01 | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар